malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  11 Iunie 2012

miała któraś z Was do czynienia ze szczoteczkami do twarzy Clarisonic?

SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012

Pojedyńcza sytuacja - przecież się każdemu może się zdarzyć.
Ktoś nie toleruje picia - to co jak przyjdzie facet/małżonek do domu napity w pełni to co wywalisz go z domu ?.

Oczywiscie co do zdrady to nie, że pojedyńcze przypadki będę wybaczać oj nie nie .

kedi
kedi
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie chce wnikać w prywatne życie ale nie wierze w to, że np Twoi rodzice nigdy się nie kłócili .. a jak jeden na drugiego podniósł głos to co - rozwód od razu? ....

powiem na moim przykładzie- jestem z chłopakiem 4 lata, ani razu nie wydzierał się na mnie. owszem, kłóciliśmy się nie raz ale nigdy w życiu głosu na mnie nie podniósł. nie jesteśmy parą idealną, daleko nam do tego, ale jedno mogę przyznać- w stu procentach mnie szanuje i nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej.

Konto usunięte
Konto usunięte: jakby na mnie pape wydzierał regularnie to też jest inna sytuacja. A tutaj nie wiem co w Niego wstąpiło czy wódka .. czy cos .

zastanów się nad tym.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywiscie co do zdrady to nie, że pojedyńcze przypadki będę wybaczać oj nie nie .

chociaz wątpie by ktokolwiek wybaczył komukolwiek przespanie się z kimś innym... :ble:
kedi
kedi
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ktoś nie toleruje picia - to co jak przyjdzie facet/małżonek do domu napity w pełni to co wywalisz go z domu ?.

jak ktoś nie toleruje picia to nie toleruje pijanego partnera a co za tym idzie- wybiera takiego, który się nie upija. proste.
mirra20
mirra20
  11 Iunie 2012

A ja Wam powiem tylko tyle, że każda z nas kobiet pozwala sobie na coś innego w stosunku do facetów, jednej kobiecie facet wejdzie na głowę i jest jest dobrze, inna dostaje wszystko, jest traktowana jak księżniczka a i tak jej źle, trzecia za to dostaje po mordzie i też kocha i nie odejdzie.
A co do związków to nie ma co doradzać innym babkom, bo to się zazwyczaj źle kończy....

SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
kedi
kedi: kłóciliśmy się nie raz ale nigdy w życiu głosu na mnie nie podniósł.

według mnie zawsze w kłótni jest tak, że zazwyczaj jeden podnosi głos.
Nie ma spokojnej kłótni ...

Wiem też jak to jest być pijanym....że słyszy się wtedy trochę inaczej.
Wyjdzie na to, że go tłumaczę niby ale może też dlatego krzyczał do mnie o 200 % głośniej... :ninja:
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja Wam powiem tylko tyle, że każda z nas kobiet pozwala sobie na coś innego w stosunku do facetów, jednej kobiecie facet wejdzie na głowę i jest jest dobrze, inna dostaje wszystko, jest traktowana jak księżniczka a i tak jej źle, trzecia za to dostaje po mordzie i też kocha i nie odejdzie.

Właśnie a ja nie dostałam ... i nie dostane bo znam przecież człowieka od 7 lat ... a nawet więcej.

Najlepsze to są takie które doradzają, że RZUC GO bo Cie nie szanuje ... a same lepiej nie mają.. :and:
kedi
kedi
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja Wam powiem tylko tyle, że każda z nas kobiet pozwala sobie na coś innego w stosunku do facetów, jednej kobiecie facet wejdzie na głowę i jest jest dobrze, inna dostaje wszystko, jest traktowana jak księżniczka a i tak jej źle, trzecia za to dostaje po mordzie i też kocha i nie odejdzie. A co do związków to nie ma co doradzać innym babkom, bo to się zazwyczaj źle kończy....

no też prawda. ja broń Boże doradzać nie chcę, ale czasem trzeba trzeźwego podejścia z zewnątrz. wiem po sobie.
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie liczyłam mu - ale widać po twarzy, że miał dość a on nie umiał odmówić kolejnego kieliszka.

dla mnie to już jest problem.

mój partner czyta mi zza ramienia i robi takie oczy 0-0
Babsy
Babsy
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

niezaleznie co zrobisz, zycze Ci dobrego wyboru:* odpowiedz sobie tylko na jedno pytanie- czy jestes z facetem szczesliwa.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A co do związków to nie ma co doradzać innym babkom, bo to się zazwyczaj źle kończy....

Ogólnie pomijając ten fakt to to nie jest mój pierwszy związek. Poprzedni był jeszcze gorszym leszczem.
mirra20
mirra20
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie a ja nie dostałam ... i nie dostane bo znam przecież człowieka od 7 lat ... a nawet więcej.

powiem tak, pewnym to można być tylko podatków i śmierci:P

Konto usunięte
Konto usunięte: Najlepsze to są takie które doradzają, że RZUC GO bo Cie nie szanuje ... a same lepiej nie mają..

wiem jedno, nie powiem, nikomu rzuć ją/jego... mogę tylko walczyć argumentami
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie to już jest problem.

w sensie alkoholowy ? :D
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Babsy
Babsy: niezaleznie co zrobisz, zycze Ci dobrego wyboru:* odpowiedz sobie tylko na jedno pytanie- czy jestes z facetem szczesliwa.

nie wiem co zrobie ... bo co jedyne moge zrobić to czekać na jego ruch teraz.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.