malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  11 Iunie 2012

miał ktoś styczność ze szczoteczkami do twarzy firmy Clarisonic?? bo mam chrapkę.

SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powiem tak, pewnym to można być tylko podatków i śmierci:P

znam się na ludziach i to po twarzy widać i ogólnych grymasów kto jest do czego zdolny.
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sensie alkoholowy ?

może nie alkoholowy sam w sobie, ale brak asertywności to wg mnie ogromny problem.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
kedi
kedi: miał ktoś styczność ze szczoteczkami do twarzy firmy Clarisonic?? bo mam chrapkę.

polecam YouTube - Nissiax83 miała szczoteczke i Makijaże KasiD.
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znam się na ludziach i to po twarzy widać i ogólnych grymasów kto jest do czego zdolny.

takie rzeczy to tylko w erze
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może nie alkoholowy sam w sobie, ale brak asertywności to wg mnie ogromny problem.

No ja zaś mam taki problem, że jestem tak asertywna, że aż agresywna... :ninja:
mirra20
mirra20
  11 Iunie 2012
kedi
kedi: no też prawda. ja broń Boże doradzać nie chcę, ale czasem trzeba trzeźwego podejścia z zewnątrz. wiem po sobie.

nie odnoszę się tutaj do sytuacji SoDope, ale ja zauważyłam jedno jak mówisz kobiecie z grubego kalibru, że jej facet jest totalnym palantem itp., to zazwyczaj jest tak, że siła uczuć kobiety do tego palanta się potęguję, a Ty wychodzisz na wredną zazdrosną zołzę... soł lepiej trzymać język za zębami lub być dobrym dyplomatą

Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie pomijając ten fakt to to nie jest mój pierwszy związek. Poprzedni był jeszcze gorszym leszczem.

że poprzedni był gorszy to chyba marne pocieszenie:P
kedi
kedi
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: polecam YouTube - Nissiax83 miała szczoteczke i Makijaże KasiD.

własnie oglądam :)
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
kedi
kedi: Clarisonic?? bo mam chrapkę

też mam i chyba sobie zażyczę jako prezent ślubny:swir:
SailorMoon
SailorMoon
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ja zauważyłam jedno jak mówisz kobiecie z grubego kalibru, że jej facet jest totalnym palantem itp., to zazwyczaj jest tak, że siła uczuć kobiety do tego palanta się potęguję, a Ty wychodzisz na wredną zazdrosną zołzę... soł lepiej trzymać język za zębami lub być dobrym dyplomatą

Podbijam :tak:
kedi
kedi
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie odnoszę się tutaj do sytuacji SoDope, ale ja zauważyłam jedno jak mówisz kobiecie z grubego kalibru, że jej facet jest totalnym palantem itp., to zazwyczaj jest tak, że siła uczuć kobiety do tego palanta się potęguję, a Ty wychodzisz na wredną zazdrosną zołzę... soł lepiej trzymać język za zębami lub być dobrym dyplomatą

trochę tego nie ogarniam, ale może i tak. na szczęście na sobie tego nie testowałam.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: takie rzeczy to tylko w erze

Brat Panny Młodej w skrócie mówiąc Świadek.
1,5 roku temu napity rzucał się na mnie na wsi jak byłam u kuzynki. Powód - nie odpowiedziałam mu na 'cześć' tylko, że nie znałam typa w ogóle, nie wiedziałam jak na imie .. i mi się oberwało, że 'PANI Z MIASTA WIELKA #$%$#%#$ MAĆ'. potem się dowiedziałam, że mnie pomylił z moją siostra.

W gruncie rzeczy od 2 tygodni się zastanawiałam co tym razem wywinie jak będzie napierdzielony .. i uwaga tym razem rzucał się na mojego brata bo mój brat z łaski swojej chciał go przenocować w pokoju hotelowym u znajomych gdzie mieli wolne łózko...

Takich idzie poznać - mówie Ci.
SkazanaNaBana
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
SkazanaNaBana
  11 Iunie 2012
kedi
kedi: własnie oglądam :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nissiax83

nieesia25 polecam również!!

Konto usunięte
Konto usunięte: zażyczę jako prezent ślubny

:lol:
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie odnoszę się tutaj do sytuacji SoDope, ale ja zauważyłam jedno jak mówisz kobiecie z grubego kalibru, że jej facet jest totalnym palantem itp., to zazwyczaj jest tak, że siła uczuć kobiety do tego palanta się potęguję, a Ty wychodzisz na wredną zazdrosną zołzę... soł lepiej trzymać język za zębami lub być dobrym dyplomatą

Ja Wam tam nie będę mówić, że jesteście zazdrośnice ... chłopakowi się raz teraz noga podwinęła ... Pierwszy raz był chłopak na weselu i nie był kierowcą to chłopak chciał skorzystać .. z jakim skutkiem własnie widać, że boje się iść z nim na kolejną taka imprezkę. Na pocieszenie Wam powiem, że na poprawnach wypił więcej i już się nie rzucał. W gruncie rzeczy zapomniałam go zapytać czy mu się film nie urwał :crylol:
kedi
kedi
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też mam i chyba sobie zażyczę jako prezent ślubny

łeee, fajnie Ci. ja będę musiała na nią odkładać hajs. ale najpierw poczytam jak to działa itp.:) na allegro jest jakiś zamiennik ale nie ufam takim bajerom, wolałabym oryginał.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.