malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  11 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Bo jestes brzydkim idiota.

twój czat jest tam->
ale ból dupy za zasagowanie na hajdzie co xd
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
styka51
styka51: Mi kalie się strasznie podobają

właśnie biorę pod uwagę kalie lub róże i tak na razie oglądam bo już rozmawiałam z florystką i oglądam jej galerie
pijana
pijana
  11 Iunie 2012
styka51
styka51: Uuuuuuu :D Ja kiedyś chodziłam z kumplem po mieście i zatrzymał nas facet, który oferował nowe perfumy, które dopiero wchodzą na Polski rynek. I mieliśmy powąchać dwa zapachy, porównać i powiedzieć, który ładniejszy. To dał mi jedno pudełko, kumplowi drugie. Ja powąchałam jedne, kumpel też i się wymieniliśmy. Rozmawiamy, rozmawiamy, kumpel wkłada perfumy do pudełeczka, a one SRUUU! Wyleciały dnem i w drobny mak Facet mówi, żebyśmy chociaż zapłacili. A my co kuwa!? Dyskusja wrze, my bez kasy...Aż w końcu za 15 zł kupiliśmy tą drugą buteleczkę i jakieś próbki A pamiętam to było 26 maja 2009, bo akurat wracałam z kwiaciarni z kwiatkami dla mamy. I ten facet jeszcze do nas: o widze zakochani...

Ładne chociaż te, które kupiliście ? :rotfl:
U nas w galerii jest takie stoisko pośrodku pasażu, że laski wciskają kosmetyki, oczywiście leci tekst, że to tamto i sramto można otrzymać gratis, a dopiero później, że musisz coś kupić :rotfl: Ogólnie TRAGICZNA praca, wciskanie na siłę i to w 4 oczy. No i idziemy z kolegą do kina, ja już wiedziałam co one robią, ale on nie, no i dał się zatrzymać, z 10 minut się produkowała, nawkładała nam do reklamóweczki 200 gratisów itp. :rotfl: Na szczęście zadzwoniła koleżanka i powiedzieliśmy, że musimy iść, ale było dokładnie to samo: ooo jaka ładna para, ja - zonk :crylol: , a on potwierdził i zaczął mi misiować i kochaniować, czułam się jak aktorka kiepskiego teatru :rotfl:
LuznyGosc
LuznyGosc
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: twój czat jest tam-> ale ból dupy za zasagowanie na hajdzie co xd

No raczej nie dotyka mnie zadne Twoje posuniecie, bo to nie ja robie z siebie pajaca, tylko Ty.
pijana
pijana
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: SoDope

Jeszcze z nim jesteś ??? Dziewczyno, gdzie Twój honor ? :woot:
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze z nim jesteś ??? Dziewczyno, gdzie Twój honor ?

nie wiem czy z nim jestem ...

czy mój honor na tym ucierpiał póki co chyba jeszcze nie ...

gdyby się wydarł na mnie publicznie to by dostał liścia... to inna sprawa.
styka51
styka51
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ładne chociaż te, które kupiliście ? U nas w galerii jest takie stoisko pośrodku pasażu, że laski wciskają kosmetyki, oczywiście leci tekst, że to tamto i sramto można otrzymać gratis, a dopiero później, że musisz coś kupić Ogólnie TRAGICZNA praca, wciskanie na siłę i to w 4 oczy. No i idziemy z kolegą do kina, ja już wiedziałam co one robią, ale on nie, no i dał się zatrzymać, z 10 minut się produkowała, nawkładała nam do reklamóweczki 200 gratisów itp. Na szczęście zadzwoniła koleżanka i powiedzieliśmy, że musimy iść, ale było dokładnie to samo: ooo jaka ładna para, ja - zonk , a on potwierdził i zaczął mi misiować i kochaniować, czułam się jak aktorka kiepskiego teatru

Hahahahhahah :lol:
No wiesz za 15 zł, to nie byly złe. Mamie dałam, nawet długo sie trzymały, także w miarę dobry interes. A podobną sytuację miałam z rok temu pod Kauflandem, laska nawciskała jakiś pierdół, a potem, że wystarczy,że kupię perfumy za jedyne 69.99, bo tak ładnie się uśmiecham, a oni akurat dziś mają promocję dla uśmiechających sie pań :lol: Ale olałam, znaczy ładnie podziękowałam;p

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie biorę pod uwagę kalie lub róże i tak na razie oglądam bo już rozmawiałam z florystką i oglądam jej galerie

A jakie te róże?
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  11 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: No raczej nie dotyka mnie zadne Twoje posuniecie, bo to nie ja robie z siebie pajaca, tylko Ty.

udowodniłeś to przelogowując sie na over 9000 kont drogi nigeryjczyku
oraz cytując mnie mimo ze wypowiedz wcale nie była pod twoim adresem, no chyba ze uważasz sie za dupeczke z MiU....w sumie by sie zgadzało XD
lepiej pajacować niz być pajacem, jeśli wiesz co mam na mysli
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
styka
styka: Ja kiedyś chodziłam z kumplem po mieście i zatrzymał nas facet, który oferował nowe perfumy, które dopiero wchodzą na Polski rynek. I mieliśmy powąchać dwa zapachy, porównać i powiedzieć, który ładniejszy. To dał mi jedno pudełko, kumplowi drugie. Ja powąchałam jedne, kumpel też i się wymieniliśmy. Rozmawiamy, rozmawiamy, kumpel wkłada perfumy do pudełeczka, a one SRUUU!

i pewnie te perfumy miały wchodzić do perfumerii jakimi są Rossmany i Drogerie Natura ...

raz byłam w sklepie wszystko za 5 zł - tam sa takie wody za 5 zł. Raz przyleciał jakiś koles pobrał 20 sz. jednego 20 sztuk drugiego i wychodzi na ulice sprzedawać wciskając kit .., że to z Francji ... i w ogóle najwyższej klasy produkt.
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
styka51
styka51: A jakie te róże?

albo białe albo białe przechodzące w bladoróżowe
pijana
pijana
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem czy z nim jestem ... czy mój honor na tym ucierpiał póki co chyba jeszcze nie ... gdyby się wydarł na mnie publicznie to by dostał liścia... to inna sprawa.

Dla mnie honor należy mieć nie tylko przy ludziach, ale ZAWSZE. A darcie się na Ciebie przez kilka godzin, zdjęcia z innymi kobietami o których nie wiesz itp.... Nie wiem, może to ja jestem jakaś dziwna, ale dla mnie to poniżej wszelkiej krytyki. I dla mnie, tak jak dla Styki, alkohol nie jest żadną wymówką. I nie czekaj na sytuację w której będziesz musiała mu dać liścia, bo widząc co piszesz uważam, że prędzej pierwsza go dostaniesz.
pijana
pijana
  11 Iunie 2012
styka51
styka51: Hahahahhahah No wiesz za 15 zł, to nie byly złe. Mamie dałam, nawet długo sie trzymały, także w miarę dobry interes. A podobną sytuację miałam z rok temu pod Kauflandem, laska nawciskała jakiś pierdół, a potem, że wystarczy,że kupię perfumy za jedyne 69.99, bo tak ładnie się uśmiecham, a oni akurat dziś mają promocję dla uśmiechających sie pań Ale olałam, znaczy ładnie podziękowałam;p

Dobry bajer :rotfl:
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  11 Iunie 2012

Aprobuje samca alfa o którym mowa
dobrze sobie wychował ta Panne
czy to aby nie wizaż?

SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie honor należy mieć nie tylko przy ludziach, ale ZAWSZE. A darcie się na Ciebie przez kilka godzin, zdjęcia z innymi kobietami o których nie wiesz itp....

Wiesz ... nie trzeba też za każdym razem się unosić. Gdybym chciała to bym go wywaliła z imprezy i 'nara' ale po co ma patrzeć na mnie rodzina jak rozprawiam się z facetem. Ja byłam trzeźwa .. on pijany... On widział świat w innych kolorach.

A co do zdjęć z laskami - zapytałam o te zdjęcia. Każdą dziewczyne umiał wymienić z imienia i nazwiska - nie były to przypadkowe jakieś dziewczyny więc stwierdzam, że zdjecia faktycznie mogłobyć zrobione przypadkiem i dla jaj a że, dziewczyny były podjarane to też się szczerzyły do zdjęć.

;)
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I nie czekaj na sytuację w której będziesz musiała mu dać liścia, bo widząc co piszesz uważam, że prędzej pierwsza go dostaniesz.

On jest raczej typem, że krzyczy pokrzyczy a potem sam ryczy.

gdybym miała dostała liścia to bym już dawno dostała bo nie bój się to nie jest pierwsze nasze spięcie. :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.