malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  9 Iunie 2012

A moim zdaniem jak na Greków to nie byli najgorsi, spodziewałam się większych nosów XD BEZ SKOJARZEŃ XD

pijana
pijana
  9 Iunie 2012

Dla Sandry, jak obiecałam, kilka fociszy z Marysi i Sokoła :o)

pijana
pijana
  9 Iunie 2012

Ups, chyba nie widać. Once again.

SoDope
SoDope
  10 Iunie 2012

i po weselu AMEN

styka51
styka51
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i po weselu AMEN

Jak było?
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012

jeżeli mam być szczera to powiem , że kiepsko.

pijana
pijana
  11 Iunie 2012

Ech, oprócz ciągłego szczęścia czasem mam pecha :ninja: W TK Maxx jak wiadomo wszystko jest otwierane milion razy, bo rodzaj produktu jest zazwyczaj źle przetłumaczony (np. rozświetlacz jest nazwany żelem do mycia twarzy), no a że Polaczki z angielskim stoją słabo, to wszystko otworzyć muszą. Wzięłam więc olejek do włosów na który się długo już czaiłam, przeceniony był już o ponad połowę, na 25 zł, ogólnie super skład, olej arganowy i jakieś tam jeszcze inne. Po drodze do kasy wzięłam też butlę sosu barbecue i jakieś czekoladki. Stojąc w kolejce butelka olejku wyślizgnęła się z papierowego pudełeczka, bo oczywiście było otwierane miliard razy, i rozdupcyła się na milion części :zonk: Na szczęście nie kazali mi za to płacić, pewnie wiedzą jak to jest z tymi produktami u nich. No a że jest zazwyczaj po jednej sztuce to nie mam olejku. Wiem, wzruszyła Was moja historia :lol2: Ale aż się trzęsłam z nerwów.

styka51
styka51
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ech, oprócz ciągłego szczęścia czasem mam pecha W TK Maxx jak wiadomo wszystko jest otwierane milion razy, bo rodzaj produktu jest zazwyczaj źle przetłumaczony (np. rozświetlacz jest nazwany żelem do mycia twarzy), no a że Polaczki z angielskim stoją słabo, to wszystko otworzyć muszą. Wzięłam więc olejek do włosów na który się długo już czaiłam, przeceniony był już o ponad połowę, na 25 zł, ogólnie super skład, olej arganowy i jakieś tam jeszcze inne. Po drodze do kasy wzięłam też butlę sosu barbecue i jakieś czekoladki. Stojąc w kolejce butelka olejku wyślizgnęła się z papierowego pudełeczka, bo oczywiście było otwierane miliard razy, i rozdupcyła się na milion części Na szczęście nie kazali mi za to płacić, pewnie wiedzą jak to jest z tymi produktami u nich. No a że jest zazwyczaj po jednej sztuce to nie mam olejku. Wiem, wzruszyła Was moja historia Ale aż się trzęsłam z nerwów.

Uuuuuuu :D
Ja kiedyś chodziłam z kumplem po mieście i zatrzymał nas facet, który oferował nowe perfumy, które dopiero wchodzą na Polski rynek. I mieliśmy powąchać dwa zapachy, porównać i powiedzieć, który ładniejszy. To dał mi jedno pudełko, kumplowi drugie. Ja powąchałam jedne, kumpel też i się wymieniliśmy. Rozmawiamy, rozmawiamy, kumpel wkłada perfumy do pudełeczka, a one SRUUU! Wyleciały dnem i w drobny mak :lol: Facet mówi, żebyśmy chociaż zapłacili. A my co kuwa!? Dyskusja wrze, my bez kasy...Aż w końcu za 15 zł kupiliśmy tą drugą buteleczkę i jakieś próbki :lol:
A pamiętam to było 26 maja 2009, bo akurat wracałam z kwiaciarni z kwiatkami dla mamy. I ten facet jeszcze do nas: o widze zakochani... :rotfl:
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i po weselu AMEN

ja idę w sobotę, a jeszcze nie mam kiecki i ogólnie też mi się nie chce. tragedia.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja idę w sobotę, a jeszcze nie mam kiecki i ogólnie też mi się nie chce. tragedia.

mam nadzieje, że Twój nie będzie na ciebie ryczał przez 3 godziny w aucie.

Nie byłam w stanie nawet wyjść z auto a żeby się z bratem pożegnać w sobote bo byłam bo byłam tak rozmazana ... nic więcej.
Mam teraz czas dać do 15 czerwca czy idziemy na kolejne ale nie wiem czy ja mam taką siłe by przeżyć znowu taki strzał jak ktoś jest pijany ...

i najlepszy tekst jaki wtedy usłyszałam : JAKBYS BYLA TRZEŹWA ... - tak byłam trzeźwa.
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam nadzieje, że Twój nie będzie na ciebie ryczał przez 3 godziny w aucie.

takich sytuacji raczej nie biorę pod uwagę, przez 3 lata ich nie było to teraz się nie spodziewam;)

ogólnie tak jak słucham znajomych, strasznie dużo znajomych par się rozchodzi. ciekawe czy to taki wiek, czy wiosna.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie tak jak słucham znajomych, strasznie dużo znajomych par się rozchodzi. ciekawe czy to taki wiek, czy wiosna.

ogólnie to ten mój twierdził, że umie się hamować jak pije ...

nie, raczej nie umie się hamowac. :ninja:
styka51
styka51
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam nadzieje, że Twój nie będzie na ciebie ryczał przez 3 godziny w aucie.

Serio olałabym dziada. Mimo wszystko...
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
styka51
styka51: Serio olałabym dziada. Mimo wszystko...

stawiam na to, że 50 % zrobił alkohol ...
styka51
styka51
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: stawiam na to, że 50 % zrobił alkohol ...

Alkohol alkoholem... Ale trzema umieć się po nim zachować... Mój Maniek może się schlać jak świnia i ledwo chodzić, ale głosu na mnie nie podniesie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.