Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 947 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
A moim zdaniem jak na Greków to nie byli najgorsi, spodziewałam się większych nosów XD BEZ SKOJARZEŃ XD
Ech, oprócz ciągłego szczęścia czasem mam pecha W TK Maxx jak wiadomo wszystko jest otwierane milion razy, bo rodzaj produktu jest zazwyczaj źle przetłumaczony (np. rozświetlacz jest nazwany żelem do mycia twarzy), no a że Polaczki z angielskim stoją słabo, to wszystko otworzyć muszą. Wzięłam więc olejek do włosów na który się długo już czaiłam, przeceniony był już o ponad połowę, na 25 zł, ogólnie super skład, olej arganowy i jakieś tam jeszcze inne. Po drodze do kasy wzięłam też butlę sosu barbecue i jakieś czekoladki. Stojąc w kolejce butelka olejku wyślizgnęła się z papierowego pudełeczka, bo oczywiście było otwierane miliard razy, i rozdupcyła się na milion części
Na szczęście nie kazali mi za to płacić, pewnie wiedzą jak to jest z tymi produktami u nich. No a że jest zazwyczaj po jednej sztuce to nie mam olejku. Wiem, wzruszyła Was moja historia
Ale aż się trzęsłam z nerwów.
Uuuuuuu :D
Ja kiedyś chodziłam z kumplem po mieście i zatrzymał nas facet, który oferował nowe perfumy, które dopiero wchodzą na Polski rynek. I mieliśmy powąchać dwa zapachy, porównać i powiedzieć, który ładniejszy. To dał mi jedno pudełko, kumplowi drugie. Ja powąchałam jedne, kumpel też i się wymieniliśmy. Rozmawiamy, rozmawiamy, kumpel wkłada perfumy do pudełeczka, a one SRUUU! Wyleciały dnem i w drobny mak

A pamiętam to było 26 maja 2009, bo akurat wracałam z kwiaciarni z kwiatkami dla mamy. I ten facet jeszcze do nas: o widze zakochani...

mam nadzieje, że Twój nie będzie na ciebie ryczał przez 3 godziny w aucie.
Nie byłam w stanie nawet wyjść z auto a żeby się z bratem pożegnać w sobote bo byłam bo byłam tak rozmazana ... nic więcej.
Mam teraz czas dać do 15 czerwca czy idziemy na kolejne ale nie wiem czy ja mam taką siłe by przeżyć znowu taki strzał jak ktoś jest pijany ...
i najlepszy tekst jaki wtedy usłyszałam : JAKBYS BYLA TRZEŹWA ... - tak byłam trzeźwa.
takich sytuacji raczej nie biorę pod uwagę, przez 3 lata ich nie było to teraz się nie spodziewam;)
ogólnie tak jak słucham znajomych, strasznie dużo znajomych par się rozchodzi. ciekawe czy to taki wiek, czy wiosna.