malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że krzyczy pokrzyczy a potem sam ryczy.

ryczy w sensie płanie :tak:
pijana
pijana
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: SoDope

Nie przemawiają do mnie Twoje argumenty, jak na moje to non stop go tłumaczysz, a później się tu żalisz... Ale to nie moje życie i nie moja sprawa, zrobisz jak będziesz uważała (czyli pewnie nic nie zrobisz), pozostaje mi trzymać kciuki.
pijana
pijana
  11 Iunie 2012
Konto usunięte

Nie przemawiają do mnie Twoje argumenty, jak na moje to non stop go tłumaczysz, a później się tu żalisz... Ale to nie moje życie i nie moja sprawa, zrobisz jak będziesz uważała (czyli pewnie nic nie zrobisz), pozostaje mi trzymać kciuki.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przemawiają do mnie Twoje argumenty, jak na moje to non stop go tłumaczysz, a później się tu żalisz... Ale to nie moje życie i nie moja sprawa, zrobisz jak będziesz uważała (czyli pewnie nic nie zrobisz), pozostaje mi trzymać kciuki.

Nie nie tłumacze go ani trochę .. bo został 'złapany' a to, że sam wczesniej nie powiedział mi o istnieniu tych zdjęć (co prawda one nie wyciekły dalej ma je tylko on) to po prostu był chwilowy dym o to i tyle. A zdjęcia zniknęły ;)

Raczej nie żale a się zwierzyłam Wam .. a to jest różnica. Co zrobię pokaże czas...

Jak poprzednik powiedział, że 'jak będę w ciąży to nie z nim bo on się nie spuszcza' to też mi się zapaliła wtedy pomarańczowe światełko. Tam się zmieniło na czerwone a co będzie tutaj czas pokaże .... ale miał powiedziane wprost, że nie będę tolerować takiego zachowania bo ile można.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: (czyli pewnie nic nie zrobisz)

skąd możesz wiedzieć czy nic nie zrobiłam...

Nie wiesz jaki chłop miał dym dnia następnego... Gdyby faktycznie miał mnie centralnie w tyłku to by przecież nie klękał na kolanach obok mnie ...

a w gruncie rzeczy na weselu pierwszy raz miałam okazje zobaczyć jak zachowuje się po całkowitym upiciu i raczej też już nie będzie miał okazji się konkretnie napić.
kedi
kedi
  11 Iunie 2012
Konto usunięte

niestety podzielam zdanie pijanej. ale trzymam kciuki żebyśmy się jednak myliły.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
kedi
kedi: niestety podzielam zdanie pijanej. ale trzymam kciuki żebyśmy się jednak myliły.

że co, że on mnie pierwszy uderzy ? :>
kedi
kedi
  11 Iunie 2012

Jasmina znow jest szatynką. i niech ktoś mi powie, ze ona nas nie czyta...

mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i raczej też już nie będzie miał okazji się konkretnie napić.

wg mnie coś takiego jest nie do przyjęcia.
nigdy w życiu nie powiedziałabym mojemu partnerowi "nie możesz pić". oczywiście jeśli nie sprawiałoby mi to problemu, a skoro tobie sprawia to dlaczego z nim jesteś? będziesz mu zabraniała pić to dopiero będzie problem.
kedi
kedi
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że co, że on mnie pierwszy uderzy ? :>

że powinnaś trochę spojrzeć na to z boku i dostrzec, że gość Cię wkręca a ty niepotrzebnie to racjonalizujesz.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wg mnie coś takiego jest nie do przyjęcia.

napić się ... a konkretnie się napić to jest różnica.

Nie liczyłam mu - ale widać po twarzy, że miał dość a on nie umiał odmówić kolejnego kieliszka.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
kedi
kedi: że powinnaś trochę spojrzeć na to z boku i dostrzec, że gość Cię wkręca a ty niepotrzebnie to racjonalizujesz.

w czym mnie niby wkręca ? :>
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012

jak patrzeć z boku to może Wy wiecie coś więcej ode mnie ... :D

kedi
kedi
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w czym mnie niby wkręca ? :>

chodzi mi o to, że np te zdjęcia.. dla mnie by to było nie do przyjęcia. w ogóle jakby na mnie podniósł głos to nie mielibyśmy już o czym rozmawiać.
to nie moja sprawa, ale już skoro nam się zwierzasz, to piszę co o tym sądzę. ale to tylko moje zdanie i piszę, jak JA bym postąpiła, nie jestem alfą i omegą i mogę się mylić.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
kedi
kedi: dla mnie by to było nie do przyjęcia. w ogóle jakby na mnie podniósł głos to nie mielibyśmy już o czym rozmawiać.

nie chce wnikać w prywatne życie ale nie wierze w to, że np Twoi rodzice nigdy się nie kłócili .. a jak jeden na drugiego podniósł głos to co - rozwód od razu? ....

jakby na mnie pape wydzierał regularnie to też jest inna sytuacja. A tutaj nie wiem co w Niego wstąpiło czy wódka .. czy cos :ninja:.

kłociliśmy się ... ale nie tak by talerze leciały... :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.