malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  18 Iunie 2012

przezylam jakos ta gluzkoze;0 od ulzenia sobie haftem powstrzymywala mnie tylko swiadomosc, ze jesli sie zbeltam, bede musiala pic to jeszcze raz ::lol::

madzia2143
madzia2143
  18 Iunie 2012
Babsy
Babsy: przezylam jakos ta gluzkoze;0 od ulzenia sobie haftem powstrzymywala mnie tylko swiadomosc, ze jesli sie zbeltam, bede musiala pic to jeszcze raz ::

kiedy masz wyniki? :)
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  18 Iunie 2012
http://fotka.tv/SoDope Wbijajcie szybko i trollujemy ją. xD
LuznyGosc
LuznyGosc
  18 Iunie 2012

Whoah. :rock:

Babsy
Babsy
  18 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedy masz wyniki?

w srode. jutro w labie nie ma praduXD
styka51
styka51
  18 Iunie 2012

Jeju jak cieplutko :zakochany:

Jutro egzamin, mam 7 metrów ściąg :ninja:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  18 Iunie 2012
styka51
styka51: mam 7 metrów ściąg

:szok:
Moje miały... eee... z 50cm? :lol2: Jestem pod wrazeniem, serio. :D I powodzenia w ich używaniu!
styka51
styka51
  18 Iunie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Moje miały... eee... z 50cm? Jestem pod wrazeniem, serio. :D I powodzenia w ich używaniu!

Znalazłam na chomiku folder z taką ściąga do mojego profesorka. POdejrzewam, że ktoś całą jego książkę przepisał -,- Przecięłam na pół i już lżej :d
Ale nie dziękuję;p
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  18 Iunie 2012
styka51
styka51: Ale nie dziękuję;p

Nie wolno! ;)
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  18 Iunie 2012
styka51
styka51: Jutro egzamin, mam 7 metrów ściąg

kiedyś miałam ściąge na jeden egzamin, która po rozłożeniu nie mieściła mi się w mieszkaniu (mam spore), rozwijałam ją na uczelni, nie jestem pewna czy starczyło korytarza bo to dawno było :rotfl: nie mam pojęcia ile miała metrów ale była w uj długa :ninja:
SoDope
SoDope
  19 Iunie 2012

Wlazłam na chwile by powiedzieć, że dziś rano pożegnałam moją chomiczke Pati :(

madzia2143
madzia2143
  19 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś miałam ściąge na jeden egzamin, która po rozłożeniu nie mieściła mi się w mieszkaniu (mam spore), rozwijałam ją na uczelni, nie jestem pewna czy starczyło korytarza bo to dawno było nie mam pojęcia ile miała metrów ale była w uj długa

haha miałam to samo na egzaminie z genetyki ;)
madzia2143
madzia2143
  19 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wlazłam na chwile by powiedzieć, że dziś rano pożegnałam moją chomiczke Pati :(

współczuję.... :and:
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Iunie 2012

Hej laseczki! (i laseczkowie zreszta tez).
Mozecie mi powiedziec jak to wyglada z internetem na fonie w polskich sieciach? Kosztowo i ogolnie, ktora jest najlepsza jesli chodzi o mobilny net? bylabym wdzieczna :D (oczywiscie chodzi mi o karty do tel co sie doladowywuje, zadne kontrakty).
Z gory dziex.
Aga.

SoDope
SoDope
  19 Iunie 2012

Powiem Ci, że w Polsce to się chyba taki Internet nie opłaca w ogóle ...

W mojej ocenie co słyszałam to albo Plus albo Play z takim Internetem. Orange sobie odpuść.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.