malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  22 Iunie 2012
styka51
styka51: Śliczna jest

właśnie mam mieszane uczucia. podoba mi się, ale nie wiem czy to jest TO:and:
styka51
styka51
  22 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie mam mieszane uczucia. podoba mi się, ale nie wiem czy to jest TO

Rozumiem...też miałabym dylemat. Kurde serio piękny jest :tak:

Ale mi najbardziej podobają się takie proste, zwykłe, np.
mmaryja
mmaryja
  22 Iunie 2012
styka51
styka51: Ale mi najbardziej podobają się takie proste, zwykłe, np.

mi też i waham się pomiędzy takimi dwoma, ale z drugiej strony wabi mnie jakiś bukiet z róż

styka51
styka51
  22 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi też i waham się pomiędzy takimi dwoma, ale z drugiej strony wabi mnie jakiś bukiet z róż

No róże też są ładne, nawet bardzo...ech. Cięzki wybór. A do kiedy masz czas?

btw. właśnie się dowiedziałam, że to nie są kalie tylko cantadeski :lol:
Bo kalie sa bardziej rozłożyste i podobno typowo pogrzebowe kwiaty/.
mmaryja
mmaryja
  22 Iunie 2012
styka51
styka51: A do kiedy masz czas?

do sierpnia na samą wiązankę.
w sumie to mi wszystko jedno czy pogrzebowe czy nie, ale muszą mi się podobać
styka51
styka51
  22 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: do sierpnia na samą wiązankę. w sumie to mi wszystko jedno czy pogrzebowe czy nie, ale muszą mi się podobać

To masz jeszcze trochę czasu ;) Pewnie pod sam koniec sie na coś zdecydujesz;)

Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to mi wszystko jedno czy pogrzebowe czy nie, ale muszą mi się podobać

Wiesz, ja nie wiedziałam, że to pogrzebowe są, dopiero na jakimś forum to wyczytałam :ninja:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  22 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi też i waham się pomiędzy takimi dwoma, ale z drugiej strony wabi mnie jakiś bukiet z róż

Pierwsza i druga wiązanka piękna. Skromne, ale efektowne. I słyszałam przesąd, że róże w bukiecie Panny Młodej muszą być krótko i dokładnie przycięte, bez kolców, albo że najlepiej unikać róż w wiązance, na ślubie/weselu. ;)
mmaryja
mmaryja
  22 Iunie 2012
styka51
styka51: Wiesz, ja nie wiedziałam, że to pogrzebowe są, dopiero na jakimś forum to wyczytałam

mi niedawno powiedziała florystka;)

Kiniowska
Kiniowska: I słyszałam przesąd, że róże w bukiecie Panny Młodej muszą być krótko i dokładnie przycięte, bez kolców, albo że najlepiej unikać róż w wiązance, na ślubie/weselu.

akurat przesądna nie jestem, więc róże wchodzą w grę;)
Babsy
Babsy
  22 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: się zdecydować na wiązankę

swietna ::tak::

styka51
styka51: Teoria i metodyka edukacji wczesnoszkonlej

huhu, na czym poleglas?

styka51
styka51: Ja mam takie okresy w roku, kiedy czytam po 5 książek w tygodniu, a mam tak, że nie chce mi się w ogóle

ano mi sie zdecydowanie za dlugo nie chce... szwagier sobie sprawil ostatnio gre o tron, moze od niego pozycze:)

Sylvinka
Sylvinka: przemalowałam się .

dawaj foto!
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  22 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat przesądna nie jestem, więc róże wchodzą w grę;)

W takim razie masz szeroki wybór kwiatów. :)
1.
2.
3.
4.
5.
Kameleon
Kameleon
  22 Iunie 2012

styka51
styka51
  22 Iunie 2012
Babsy
Babsy: huhu, na czym poleglas?

No właśnie na egzaminie z tego. A najlepsze jest to, że facet wypisał numery indeksów tych, ktorzy zaliczyli, jest tam z 1/5 roku, reszta oblała. W czwartek są konsultacje i idę, bo nie wiem czy dostałam 2,5 czy co. A kurde nie wierze, że na to 3 nie napisałam:ninja:

Babsy
Babsy: ano mi sie zdecydowanie za dlugo nie chce... szwagier sobie sprawil ostatnio gre o tron, moze od niego pozycze:)

Miałam to włąśnie wypożyczyć, ale boję się "grubych" książek. Może jakby były porozdzielane na mniejsze części, to byłoby inaczej. Na "Inny Świat" się czaje, ale nie wiem.

Babsy
Babsy: dawaj foto!

Podbijam w sumie ;)
Babsy
Babsy
  22 Iunie 2012
styka51
styka51: No właśnie na egzaminie z tego. A najlepsze jest to, że facet wypisał numery indeksów tych, ktorzy zaliczyli, jest tam z 1/5 roku, reszta oblała. W czwartek są konsultacje i idę, bo nie wiem czy dostałam 2,5 czy co. A kurde nie wierze, że na to 3 nie napisałam

zle sformulowalam pytanie, nie wiem czemu mi sie uwidzialo, ze mialas ustny, bo chodzilo mi o pytanie ktore Cie pograzylo;)

no racja, chyba jakies minimalne pojecie o tym, gdzie dzwonia w tej metodyce mialas:)

styka51
styka51: Miałam to włąśnie wypożyczyć, ale boję się "grubych" książek. Może jakby były porozdzielane na mniejsze części, to byłoby inaczej. Na "Inny Świat" się czaje, ale nie wiem.

ee tam, pottera ostatnie czesci pochlanialam w jeden dzien;P
mmaryja
mmaryja
  22 Iunie 2012
Kiniowska
Kiniowska: W takim razie masz szeroki wybór kwiatów.

chyba właśnie za szeroki! z kiecką poszło mi baaaardzo szybko to z resztą będzie klopsik.

Babsy
Babsy: swietna

i takich są niezliczone ilości. i weź tu coś wybierz!
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie mam mieszane uczucia. podoba mi się, ale nie wiem czy to jest TO

Przepiękna :-)
Bardzo delikatna.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.