malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  21 Iunie 2012
kedi
kedi: jakie paznokcie do czerwonej sukienki?

Sukienka już sama w sobie się rzuca w oczy to paznokcie mogą zostać neutralne. Albo możesz pomalować na podobny odcień czerwieni co sukienka.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  21 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Sukienka już sama w sobie się rzuca w oczy to paznokcie mogą zostać neutralne. Albo możesz pomalować na podobny odcień czerwieni co sukienka.

Podbijam. :tak:
madzia2143
madzia2143
  21 Iunie 2012
styka51
styka51: Macie jakieś propozycje?

na odmóżdżenie totalne - klub miłośniczek czekolady. Uśmiałam się przy niej, nie jest w ogóle ambitna jak coś ;)
a jeśli wolisz coś nad czym trzeba trochę pomyśleć to polecam książkę pt. "Chata"
madzia2143
madzia2143
  21 Iunie 2012
kedi
kedi: jakie paznokcie do czerwonej sukienki?

ja bym postawiła na kolory nude.
Kiniowska
Kiniowska
  21 Iunie 2012
styka51
styka51: moja mamuśka zgodziłaby się z Tobą;p

Twoja Mama zna się na rzeczy, powinnaś posłuchać! :mrgreen: Romansideł przeczytałam od groma, zanim przerzuciłam się na kryminały, ale żeby podać tytuł i autora... pozapominałam. :ninja: "Pod powiekami" Katarzyny Rygiel - jedna pozycja którą zapamiętałam i która wyjątkowo mi się spodobała. Bez happy endu, ale mimo to świetna. Jeszcze "Heroina" Sary Gran - głównie o ćpunach, ale zalatuje lekko kryminałem. Ciekawa, coś się tam działo, polecam. "Gorzka czekolada" Lesley Lokko - historia o losach trzech dziewczyn, których drogi krzyżują się na końcu. O seksie tam co niemiara... :lol2: Ambitna nie jest, dość gruba, czas zabija. Więcej pozycji moja pamięć nie była w stanie przywołać. :P
kedi
kedi
  21 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Sukienka już sama w sobie się rzuca w oczy to paznokcie mogą zostać neutralne. Albo możesz pomalować na podobny odcień czerwieni co sukienka.

Kiniowska
Kiniowska: Podbijam.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym postawiła na kolory nude.

okej, dzięki :) będzie nude w takim razie :)
styka51
styka51
  21 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na odmóżdżenie totalne - klub miłośniczek czekolady. Uśmiałam się przy niej, nie jest w ogóle ambitna jak coś ;) a jeśli wolisz coś nad czym trzeba trochę pomyśleć to polecam książkę pt. "Chata"

Nie ma ich u mnie w bibliotece ;C

Kiniowska
Kiniowska: "Pod powiekami" Katarzyny Rygiel -

O to mają ! :rock:

Kiniowska
Kiniowska: "Heroina" Sary Gran

Nie ma;C

Kiniowska
Kiniowska: Gorzka czekolada"

Też ne ma...
Kiniowska
Kiniowska
  21 Iunie 2012
styka51
styka51: O to mają !

Fajne to, jeżeli bardzo Ci się nudzi, da radę. Ja gdzieś chyba nawet łezkę uroniłam, ale jak mam nalot to nawet na zwykłych książkach jestem płaksa. :P

styka51
styka51: Nie ma;C

styka51
styka51: Też ne ma...

Może uznali, że seks i heroina są bardzo demoralizujące więc zrezygnowali ze sprowadzenia ich. :lol2:

Btw. w przedszkolu niedaleko dzieciaki mają jakąś imprezę w plenerze i nie wiadomo który raz z kolei słyszę ten kawałek - http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0 . Otwieram zaraz okno i uderzam w densa! :banan:
styka51
styka51
  21 Iunie 2012

Bedę pić browarka z SoDope:D

madzia2143
madzia2143
  22 Iunie 2012
styka51
styka51: Bedę pić browarka z SoDope:D

ooooo :D fajnie :D

styka51
styka51: Nie ma ich u mnie w bibliotece ;C

szkoda :and:
styka51
styka51
  22 Iunie 2012

I właśnie się dowiedziałąm, że mam poprawę we wrześniu...No kuva, no :ninja:

Babsy
Babsy
  22 Iunie 2012
styka51
styka51: I właśnie się dowiedziałąm, że mam poprawę we wrześniu...No kuva, no

z czego? nie martw sie, dasz rade:)

zdalam sobie sprawe, ze kiedys pochlanialam ksiazki na kilogramy, a odkad mam laptopa, nie czytam prawie nic ::ninja:: w bibilotece w tym roku na pewno nie bylam;/
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  22 Iunie 2012
styka51
styka51: No kuva, no

Sylwuś złość piękności szkodzi :*

przemalowałam się :ssh:.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mmaryja
mmaryja
  22 Iunie 2012

nie mogę się zdecydować na wiązankę:and:

styka51
styka51
  22 Iunie 2012
Babsy
Babsy: z czego? nie martw sie, dasz rade:)

Teoria i metodyka edukacji wczesnoszkonlej :ninja:

Babsy
Babsy: zdalam sobie sprawe, ze kiedys pochlanialam ksiazki na kilogramy, a odkad mam laptopa, nie czytam prawie nic :: w bibilotece w tym roku na pewno nie bylam;/

Ja mam takie okresy w roku, kiedy czytam po 5 książek w tygodniu, a mam tak, że nie chce mi się w ogóle :ninja:

Sylvinka
Sylvinka: Sylwuś złość piękności szkodzi :*

A proszę Cię...jeszcze zadzwonili do mnie z sekretariatu, bo mam coś źle w dzienniku praktyk -,-

Sylvinka
Sylvinka: przemalowałam się .

Jaki kolor?

Konto usunięte
Konto usunięte: nie mogę się zdecydować na wiązankę

Śliczna jest :zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.