malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Wy też myjecie włosy 5 razy żeby zmyć z nich trzymany całą noc olej ? Nie wiem czy to ma jakikolwiek sens, chyba będę olejować tylko w dni kiedy nie będę nigdzie wychodzić, czyli prawie nigdy

moim starcza raz- barwą:)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 Iunie 2012
Babsy
Babsy: moim starcza raz- barwą:)

i zabijasz cale dzialanie oleju, barwa jest silnie oczyszczajaca .
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Wy też myjecie włosy 5 razy żeby zmyć z nich trzymany całą noc olej ? :/ Nie wiem czy to ma jakikolwiek sens, chyba będę olejować tylko w dni kiedy nie będę nigdzie wychodzić, czyli prawie nigdy

2 lyzki olejku w zupelnosci wystarcza na Twoje wlosy, moze dajesz za duzo?
wybierz szampon baby dream.

pl.loccitane.com/odbudowuj%C4%85ca-maska-do-w%C5%82os%C3%B3w-suchych-i-zniszczonych,36,2,13774,45224.htm mega polecam ta maske do wlosow! moj pierwszy produkt od l'occitane. swietne wlosy mam po niej.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powiem ci, że mój partner mi rano powiedział, że była mega burza;)

No to widzę, że można Cię spokojnie wynieść razem z łóżkiem ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: na razie wyszło +/- 150 osób

Sporo.. :-)
Zmieściliby się na luzie w domu?

Konto usunięte
Konto usunięte: też mi się podoba, ale taka ala kalia też byłaby całkiem ciekawa.

Moje typy:

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moje typy:

Ktory chcesz ode mnie? :3
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Iunie 2012
Konto usunięte

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Iunie 2012
Konto usunięte

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ktory chcesz ode mnie? :3

Obojętne!
Wszystkie są MEGA uh :zakochany:
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Obojętne! Wszystkie są MEGA uh

Ten drugi bym Ci dal, bo jest duzo fioletu. :3
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Iunie 2012

I zmienila kolor. :( Tamto bardziej pasowalo!

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ten drugi bym Ci dal, bo jest duzo fioletu. :3

Lubię fioletowy. Mocno.
I uwielbiam turkusowomorskiekolory.

LuznyGosc
LuznyGosc: I zmienila kolor. :( Tamto bardziej pasowalo!

Jakaś odmiana musi być, bo korzenię zapuszczę.
Przecież wiesz, że tak nie umiem Patryś.

Co słychać? :-)
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię fioletowy. Mocno. I uwielbiam turkusowomorskiekolory.

Da sie zauwazyc po kolorach Twojego loginu. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jakaś odmiana musi być, bo korzenię zapuszczę. Przecież wiesz, że tak nie umiem Patryś. Co słychać? :-)

Fakt. Sporo czasu juz bylas fioletowa. Ale mialas fajna spodniczke, czy co to tam bylo. :P

Co moze sie dziac w zyciu u bezrobotnego? Hym. Kazdy dzien wyglada tak samo - budze sie popoludniu, cos zjem, cos posporzatam, pokrece sie po mieszkaniu, ale glownie przesiaduje na laptopie. Rozgladam sie za ofertami pracy, ale to jest bardzo bardzo ciezka sprawa. Zamierzam wyjechac za granice, posiedziec tam kilka miesiecy, zarobic konkretne pieniadze, wrocic i wtedy na spokojnie sobie wszystko poukladac. :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Da sie zauwazyc po kolorach Twojego loginu.

Na co dzień nie tylko po tym ;-)

LuznyGosc
LuznyGosc: Co moze sie dziac w zyciu u bezrobotnego? Hym. Kazdy dzien wyglada tak samo - budze sie popoludniu, cos zjem, cos posporzatam, pokrece sie po mieszkaniu, ale glownie przesiaduje na laptopie. Rozgladam sie za ofertami pracy, ale to jest bardzo bardzo ciezka sprawa. Zamierzam wyjechac za granice, posiedziec tam kilka miesiecy, zarobic konkretne pieniadze, wrocic i wtedy na spokojnie sobie wszystko poukladac. :)

Plusy i minusy jak we wszystkim.
Mnie szlag trafia u mnie na każdej płaszczyźnie. Chodzę i tylko zastanawiam się kiedy zacznie coś we mnie porządnie tykać i wybuchnie.
Wiem jak z tą pracą jest, niestety. Tylko przemyśl sobie dobrze ten wyjazd, wiesz jak to jest, plusy i minusy. Pytanie których więcej i dla kogo.
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na co dzień nie tylko po tym ;-)

Ja Cie na co dzien nie widuje. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Plusy i minusy jak we wszystkim. Mnie szlag trafia u mnie na każdej płaszczyźnie. Chodzę i tylko zastanawiam się kiedy zacznie coś we mnie porządnie tykać i wybuchnie. Wiem jak z tą pracą jest, niestety. Tylko przemyśl sobie dobrze ten wyjazd, wiesz jak to jest, plusy i minusy. Pytanie których więcej i dla kogo.

A co jest tego przyczyna? Ktos? Cos? Nie radzisz sobie z czyms?
Hmm, dla mnie zdecydowanie wiecej plusow wiaze sie z tym wyjazdem. Do stracenia nie mam nic, a przynajmniej porzadne pieniadze zarobie. Tutaj wynajmuje mieszkanie i ledwo mi starczy na zycie. A czas ucieka. Zatem lepiej, jak w szybkim tempie dorobie sie, zeby moc chociazby jakies kursy zrobic. :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ja Cie na co dzien nie widuje.

No wiem :-*

LuznyGosc
LuznyGosc: A co jest tego przyczyna? Ktos? Cos? Nie radzisz sobie z czyms?

Na ogół ktosie. Czasami konkretne, czasami z przypadku.
Wyjątkowo szybko ostatnio osiągam irytację i chęć popełnienia mordu.

LuznyGosc
LuznyGosc: Hmm, dla mnie zdecydowanie wiecej plusow wiaze sie z tym wyjazdem. Do stracenia nie mam nic, a przynajmniej porzadne pieniadze zarobie. Tutaj wynajmuje mieszkanie i ledwo mi starczy na zycie. A czas ucieka. Zatem lepiej, jak w szybkim tempie dorobie sie, zeby moc chociazby jakies kursy zrobic. :)

Widzę, że jesteś już praktycznie pewien i decyzja podjęta. No co ja mogę? Trzymać kciuki i życzyć powodzenia :-)
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No wiem :-*

Trzeba by kiedys jakis mini zlot zrobic. Rozmawialem juz o tym z Misia. :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Na ogół ktosie. Czasami konkretne, czasami z przypadku. Wyjątkowo szybko ostatnio osiągam irytację i chęć popełnienia mordu.

I nie jest to zwiazane z okresem? Hymm. No chyba nie masz jakiejs ekstremalnej sytuacji, ktora dawalaby Ci zastrzyk takich emocji, co? :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Widzę, że jesteś już praktycznie pewien i decyzja podjęta. No co ja mogę? Trzymać kciuki i życzyć powodzenia :-)

Problem tylko w znalezieniu odpowiedniego biura, chociaz wolalbym jechac na wlasna reke, ale tak ciezej znalezc prace. Mamy w Opolu sporo takich agencji, tylko ich ofety nie sa powalajace. Wczesniej jezdzilem przez innego posrednika, to sie oplacalo, ale teraz tam juz nie chca przyjmowac Polakow. Moze wybiore sie tam, gdzie Lukasz byl w te swieta zimowe. :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.