Konto usunięte: Dziewczyno, to jest pies, a nie człowiek.Człowiek ubiera się według swojego gustu, a pies naprawdę nie sika po nogach ze stresu czy ma wybrać różowy kaptur w cekiny, czy fioletowy z futerkiem. Bo nie ubiera się sam, tylko Ty go ubierasz. Naprawdę nie widzisz różnicy?
Tak jak i sam nie wybiera jedzenia
O jezu, ubieram psa bo mi sie tak podoba. ubieram aby mu było ciepło - chyba nie sądzisz że cokolwiek lub kogokolwiek przyozdobię w coś co mi się nie podoba? wydam 60 zł na ubranko które nie jest w moim guscie i bede je musiala codziennie ogladac

kupuję to co mi się to podoba czy się to komus podoba czy nie, mnie sie nie podobaja zwykłe proste czarne lub sraczkowate derki z materiału najgorszej klasy to nie jest niczyja sprawa, lubie rozowe rzeczy i tyle. skad masz pewnosc ze Twoj pies lubi akurat proste rzeczy? a nie rozowe czy niebieskie czy ksiezycowe? psu to jest obojetne, byle mu bylo cieplo, czy ma proste, czy futerkowe, czy z kapturem i sciagaczem czy nawet z gownem na plecach. to nie jest dla niego uraza, a wg mnie ladnie to wyglada, mozna laczyc przyjemne z pozytecznym. przynajmniej nikt sie mnie glupio nie pyta czy to dziewczynka czy chlopczyk

w sensie suka czy pies
to ubranko moze ma kaptur, ale zobaczmy z jakiego materialu jest wykonane i jak swietnie zakrywa cale podbrzusze lacznie z klatka piersiowa

a tu mamy te Twoje proste derki - polowa podbrzusza odkryta bo zaslania ja tylko cienki gowniany pasek materialu słabej jakosci, tak samo szyja, klatka piersiowa etc., dodatkowo sama grubosc derki zostawia wiele do życzeniahttp://allegro.pl/ubranko-ubranka-dla-psa-pieska-psow-yorka-rozm-l-i2396113205.html
moze pierwsze ma kaptur ale na pewno bedzie lepiej chronic przed mrozem

ja i tak bym kupila rozowa