malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  21 Iulie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: a ja nie wiem o co chodzi z Jaśminą, nie jestem na czasie :-(

Jaśmina okazała się być fejkiem. Wcale nie ma arabskich korzeni, nie ma na imię Jaśmina. Jest pospolitą Polką, ot cały problem.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Buziam mocno :-**

:D jak tam w Wawie?
u mnie taka temperatura ze się topię.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaśmina okazała się być fejkiem. Wcale nie ma arabskich korzeni, nie ma na imię Jaśmina. Jest pospolitą Polką, ot cały problem.

d83dde02
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Owszem, ja też nie darzę go sympatią, ale czy widziałaś, żebym w mgnieniu oka reagował na jego post jakąś obraźliwą odpowiedzią? Nie, bo w odróżnieniu od niektórych wiem co to kultura.

Ja pierdziele czepiasz sie jak stary facet. Ja tu czytałam, że pracuję w salonie wesz, że wyszłam za mąż ze względu na zasobność portfela mojego faceta, że miałam brzydką suknię i makijaż, że mam brzydkie firany hmm cos ciekawego jeszcze by sie znalazlo i czy ja robie afere i zale sie 'czemu po mnie jezdzisz, o co Ci chodzi?' ja piernicze to tylko forum, obcy ludzie pisza sobie pierdoły nie wiedząc nic o Tobie, przejmujesz sie? bo po mnie szczerze wszystko spływa, wiem jaka jestem, znam swoją wartość i jak mi ktoś napisze, że mam brzydkie firany to akuratnie napiszę, że są świetne. ;-)
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak do miesiaca nie wypadna to pojde, w koncu do 7 miesiaca powinna sie wszystkich pozbyc a ma dopiero 5 mies i 1,5 tyg

No to masz jeszcze czas :)
Jesli ok 6 - 6,5 mies nie straci klow, to sie konsultuj z dobrym wetem.
W razie zabiegu: odbywa sie on w narkozie, nie mozna przez dzien poprzedzajacy i dzienpo pieska karmic, potem mokra karma w niwielkich ilosciach, badz rozmoczona karma sucha. Po kilku dniach kolejna wizyta, kontrolna.
Wybierz w razie czego dobra, sprawdzona klinike :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Iulie 2012
Prinz
Prinz: :D jak tam w Wawie? u mnie taka temperatura ze się topię.

Nie ma upałów, ostatnio nawet jakieś przelotne deszcze było.
generalnie siedzę na krótki rękaw i czasami mam ochotę zarzucić coś na siebie, ale mi się nie chce ;) Od poniedziałku mają wrócić upały.. Jak zwykle ze skrajności w skrajność - jak nie burze z gradem to upały, ze nie da się wytrzymać :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Iulie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: JestemFejkiem

Weź że nie płacz, bądź mężczyzną.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesli ok 6 - 6,5 mies nie straci klow, to sie konsultuj z dobrym wetem.

Konto usunięte
Konto usunięte: W razie zabiegu: odbywa sie on w narkozie, nie mozna przez dzien poprzedzajacy i dzienpo pieska karmic, potem mokra karma w niwielkich ilosciach, badz rozmoczona karma sucha. Po kilku dniach kolejna wizyta, kontrolna. Wybierz w razie czego dobra, sprawdzona klinike :)

Ile zapłaciłaś?
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pierdziele czepiasz sie jak stary facet. Ja tu czytałam, że pracuję w salonie wesz, że wyszłam za mąż ze względu na zasobność portfela mojego faceta, że miałam brzydką suknię i makijaż, że mam brzydkie firany hmm cos ciekawego jeszcze by sie znalazlo i czy ja robie afere i zale sie 'czemu po mnie jezdzisz, o co Ci chodzi?' ja piernicze to tylko forum, obcy ludzie pisza sobie pierdoły nie wiedząc nic o Tobie, przejmujesz sie? bo po mnie szczerze wszystko spływa, wiem jaka jestem, znam swoją wartość i jak mi ktoś napisze, że mam brzydkie firany to akuratnie napiszę, że są świetne. ;-)

Nie przejmuj się, ale nie jestem z pokolenia 'mamnatowyebane'. Po prostu lubiłem to forum kiedyś dlatego tak reaguje, ale nie wiem czemu Ty teraz tak się spinasz :)
kedi
kedi
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tez nie wdaje sie w niewiadomo jakie zażyłości, nie szukam tu znajomych, ale to sie da zauwazyc. Moze zdradzisz co napisala? ;d tak w skrocie ;d

nie , wiesz co, nie będę wywlekać bo stare dzieje. ale tu taką świętoszkę zgrywała a potem wszystko wylazło. od początku miałam dystans do niej właśnie z powodu tego, co mi pisała, jeszcze na stare konto.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie wierze ze ludzie poczytują forum, ja sie udzielam na wielu ale nie poczytuje zadnego forum z ukrycia. to trzeba byc chyba debilem zeby tak robic i nie miec wlasnego zycia

no a zobacz, taka jasminka to ma zycie? totalny no-life. siedzi gapi sie w lustro, obkleja stare gacie cwiekami, potem stroi sie do lasu i robi fotki. przypuszczam, ze wiecej jest świrów jej pokroju.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Weź że nie płacz, bądź mężczyzną.

Płaczę ze śmiechu :D Taka z niej Arabka (z tego co patrze na jej blogu) jak ze mnie indyk, aż dziw że ktoś się dał nabrać.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Iulie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: jak ze mnie indyk

no gdyby Ci się dłużej przyjrzeć.. :-D
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  21 Iulie 2012
kedi
kedi: totalny no-life. siedzi gapi sie w lustro, obkleja stare gacie cwiekami, potem stroi sie do lasu i robi fotki. przypuszczam, ze wiecej jest świrów jej pokroju.

Czyli jak ja :ziober2: :D
asexualna
asexualna
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ja jej nie nienawidzę. ;-) nie moge tego okreslic, po prostu ją potępiam

Pisałaś, że nie cierpisz takich osób, to jest raczej synonim nienawidzenia, ale ok. Potępiasz, nie cierpisz czy co tam chcesz, ale bardzo to uzewnętrzniasz :D mi by po prostu było szkoda nerwów na wirtualną znajomość ze wspólnymi nocnymi rozmowami na gg.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pierdziele czepiasz sie jak stary facet. Ja tu czytałam, że pracuję w salonie wesz, że wyszłam za mąż ze względu na zasobność portfela mojego faceta, że miałam brzydką suknię i makijaż, że mam brzydkie firany hmm cos ciekawego jeszcze by sie znalazlo i czy ja robie afere i zale sie 'czemu po mnie jezdzisz, o co Ci chodzi?' ja piernicze to tylko forum, obcy ludzie pisza sobie pierdoły nie wiedząc nic o Tobie, przejmujesz sie? bo po mnie szczerze wszystko spływa, wiem jaka jestem, znam swoją wartość i jak mi ktoś napisze, że mam brzydkie firany to akuratnie napiszę, że są świetne. ;-)

no dokladnie, mi sie kiecka nie podobala, tobie za to bardzo i bólu nie ma.

Konto usunięte
Konto usunięte: generalnie siedzę na krótki rękaw i czasami mam ochotę zarzucić coś na siebie, ale mi się nie chce ;) Od poniedziałku mają wrócić upały.. Jak zwykle ze skrajności w skrajność - jak nie burze z gradem to upały, ze nie da się wytrzymać

uuuu tak zle i tak nie dobrze :/ ja niby nad morzem ejstem, powinno byc chlodniej niz w glebi Francji, ale gdzie tam, klimatyzacja chodzi na okraglo albo kuper w morzu czy basenie mocze :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.