Konto usunięte: Nie przejmuj się, ale nie jestem z pokolenia 'mamnatowyebane'. Po prostu lubiłem to forum kiedyś dlatego tak reaguje, ale nie wiem czemu Ty teraz tak się spinasz :)
Bo juz mam dosyc Twojego marudzenia szczerze. Ciagle sie wszystkim zalisz ze Prinz po Tobie jezdzi, odgryz mu sie a poczujesz sie lepiej.
kedi: nie , wiesz co, nie będę wywlekać bo stare dzieje. ale tu taką świętoszkę zgrywała a potem wszystko wylazło. od początku miałam dystans do niej właśnie z powodu tego, co mi pisała, jeszcze na stare konto.
w sumie racja, takie osoby sa najgorsze.
kedi: no a zobacz, taka jasminka to ma zycie? totalny no-life. siedzi gapi sie w lustro, obkleja stare gacie cwiekami, potem stroi sie do lasu i robi fotki. przypuszczam, ze wiecej jest świrów jej pokroju.
ale zeby forum czytac? bez sensu.
Konto usunięte: Pisałaś, że nie cierpisz takich osób, to jest raczej synonim nienawidzenia, ale ok. Potępiasz, nie cierpisz czy co tam chcesz, ale bardzo to uzewnętrzniasz :D mi by po prostu było szkoda nerwów na wirtualną znajomość ze wspólnymi nocnymi rozmowami na gg.
Wiem, dlatego nie mam nikogo z forum na fejsie (dobra, nie mam fejsa ale jakbym miala to byloby to samo), nk? Po cholere mi to? W koncu jestescie dla mnie obcy ludzie jakby nie bylo po kit mi miec kogos stad w znajomych na innych portalach. Bez sensu
Prinz: no dokladnie, mi sie kiecka nie podobala, tobie za to bardzo i bólu nie ma.
Kuwa jak ja bym miała sie przejmowac wszystkimi pojazdami to chyba tez bym stare gacie cwiekami obijała haha. Po mnie generalnie wszystko spływa, w koncu nie mam tu znajomych a same obce osoby.