malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Iulie 2012
Prinz
Prinz: uuuu tak zle i tak nie dobrze :/ ja niby nad morzem ejstem, powinno byc chlodniej niz w glebi Francji, ale gdzie tam, klimatyzacja chodzi na okraglo albo kuper w morzu czy basenie mocze

Nie za dobrze Ci? ;)
Mi do szczęścia wystarczy max 25 stopni i lekki wiatr :zakochany:
kedi
kedi
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli jak ja :D

mówisz, że też do lasu w szpilach pociskasz? w sumie co kto lubi :rotfl:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  21 Iulie 2012
Prinz
Prinz: ja niby nad morzem ejstem, powinno byc chlodniej niz w glebi Francji, ale gdzie tam, klimatyzacja chodzi na okraglo albo kuper w morzu czy basenie mocze

Zamien sie, w Niemczech deszcze od 3 tygodni i temperaturka w okolicy 18 st.C... tego krajuto pogoda nawet nie lubi :lol:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  21 Iulie 2012
kedi
kedi: mówisz, że też do lasu w szpilach pociskasz? w sumie co kto lubi

nie, raczej pol zycia przed lustrem spedzam, na testowaniu kolejnej odslony "makijazu" i z uwielbienie wyszukuje szmatek po lumpach i je przerabiam :P
Choc zdazylo mi sie wszpilach przez las isc :lol:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no gdyby Ci się dłużej przyjrzeć.. :-D

pokrzepiające słowa Ag :ziober2: :-D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przejmuj się, ale nie jestem z pokolenia 'mamnatowyebane'. Po prostu lubiłem to forum kiedyś dlatego tak reaguje, ale nie wiem czemu Ty teraz tak się spinasz :)

Bo juz mam dosyc Twojego marudzenia szczerze. Ciagle sie wszystkim zalisz ze Prinz po Tobie jezdzi, odgryz mu sie a poczujesz sie lepiej.
kedi
kedi: nie , wiesz co, nie będę wywlekać bo stare dzieje. ale tu taką świętoszkę zgrywała a potem wszystko wylazło. od początku miałam dystans do niej właśnie z powodu tego, co mi pisała, jeszcze na stare konto.

w sumie racja, takie osoby sa najgorsze.
kedi
kedi: no a zobacz, taka jasminka to ma zycie? totalny no-life. siedzi gapi sie w lustro, obkleja stare gacie cwiekami, potem stroi sie do lasu i robi fotki. przypuszczam, ze wiecej jest świrów jej pokroju.

ale zeby forum czytac? bez sensu.
Konto usunięte
Konto usunięte: Pisałaś, że nie cierpisz takich osób, to jest raczej synonim nienawidzenia, ale ok. Potępiasz, nie cierpisz czy co tam chcesz, ale bardzo to uzewnętrzniasz :D mi by po prostu było szkoda nerwów na wirtualną znajomość ze wspólnymi nocnymi rozmowami na gg.

Wiem, dlatego nie mam nikogo z forum na fejsie (dobra, nie mam fejsa ale jakbym miala to byloby to samo), nk? Po cholere mi to? W koncu jestescie dla mnie obcy ludzie jakby nie bylo po kit mi miec kogos stad w znajomych na innych portalach. Bez sensu
Prinz
Prinz: no dokladnie, mi sie kiecka nie podobala, tobie za to bardzo i bólu nie ma.

Kuwa jak ja bym miała sie przejmowac wszystkimi pojazdami to chyba tez bym stare gacie cwiekami obijała haha. Po mnie generalnie wszystko spływa, w koncu nie mam tu znajomych a same obce osoby.
kedi
kedi
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, raczej pol zycia przed lustrem spedzam, na testowaniu kolejnej odslony "makijazu" i z uwielbienie wyszukuje szmatek po lumpach i je przerabiam :P

ja pobiłam w domu wszystkie lustra, dziś poszłoby kolejne, więc ja nie mam takiej możliwości :rotfl:
ale rzeczy też przerabiam, bo potrafię szyć na maszynie ale jestem total leniem i szkoda mi na to czasu, bo żeby coś fajnie zrobić to jednak trzeba posiedzieć
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Iulie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: pokrzepiające słowa Ag :-D

Wiesz, że zawsze możesz na mnie liczyć :-D :-*
asexualna
asexualna
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem, dlatego nie mam nikogo z forum na fejsie (dobra, nie mam fejsa ale jakbym miala to byloby to samo), nk? Po cholere mi to? W koncu jestescie dla mnie obcy ludzie jakby nie bylo po kit mi miec kogos stad w znajomych na innych portalach. Bez sensu

Nawet nie o to chodzi :ziober2: ale raczej trzeba kogoś lepiej poznać, nie na tyle, żeby nagle z arabki zrobiła się bydgoszczanka.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo juz mam dosyc Twojego marudzenia szczerze. Ciagle sie wszystkim zalisz ze Prinz po Tobie jezdzi, odgryz mu sie a poczujesz sie lepiej.

Nie będę zniżał się do takiego poziomu. Z Tobą też już zakończyłem dyskusję, bo odkąd masz psiaka to zauważyłem, że pierdzielisz trzy po trzy tylko o nim więc chyba na rozumy się z nim pozamieniałaś.
W ogóle to mówię wszystkim cześć :) Miło było przez kilka lat poznać kilku fajnych ludzi (mowa o dawnej ekipie). Z tymi fajnymi ludźmi mam kontakt cały czas więc to forum nie jest mi do niczego potrzebne. Cześć, było miło!
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz, że zawsze możesz na mnie liczyć :-D :-*

widzę że z MiU się robi drugi Hydepark :>
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  21 Iulie 2012
kedi
kedi: ja pobiłam w domu wszystkie lustra, dziś poszłoby kolejne, więc ja nie mam takiej możliwości ale rzeczy też przerabiam, bo potrafię szyć na maszynie ale jestem total leniem i szkoda mi na to czasu, bo żeby coś fajnie zrobić to jednak trzeba posiedzieć

Ja za bardzo kocham moj widok (a fanka turpizmu bylam zawsze :ziober2:) by uczynic taki krok.
Czasem jest to czasochlonne, to prawda, ale jak w normalnych sklepach nic nie ma, to mozna sie poswiecic. :) Ja, jak mam chwile, to dzialam. Chocostatnio wlasnie brak czasu mnie powstrzymuje.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie będę zniżał się do takiego poziomu. Z Tobą też już zakończyłem dyskusję, bo odkąd masz psiaka to zauważyłem, że pierdzielisz trzy po trzy tylko o nim więc chyba na rozumy się z nim pozamieniałaś.

A co Ty sie do mojego psa doczepiłeś? Będę pisać o czym mi się podoba i nic Ci do tego!!!
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle to mówię wszystkim cześć :) Miło było przez kilka lat poznać kilku fajnych ludzi (mowa o dawnej ekipie). Z tymi fajnymi ludźmi mam kontakt cały czas więc to forum nie jest mi do niczego potrzebne. Cześć, było miło!

:bye:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zamien sie, w Niemczech deszcze od 3 tygodni i temperaturka w okolicy 18 st.C... tego krajuto pogoda nawet nie lubi

hahaha biedni ci Niemcy. w Szwajcarii ich nie lubią, bo pracę zabierają, we Francji się ich nie lubi "dla zasady" :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Iulie 2012

Wybacz Michalku, ze bez cytowania, ale sie polozylam i tu cytowac nie umiem i nawet nie wiem, czy sie da :P No jest tu spory ruch, ale raczej powtarzajace sie twarze, takze calkiem dobrze.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.