malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tomek daruj sobie, po co taką atmosferę wprowadzać?

Aga, przywykłem :) Ilekroć tu się pojawię ( a ostatnio czynię to baardzo rzadko) to pojawi się tutaj nasz 'as' i błyśnie swoim intelektem w postaci ataku na moją osobę. Cóż chłopak musi mieć chyba ogromne kompleksy, skoro leczy je poprzez atakowanie mnie. Jeśli chodzi o mnie to nie ma problemu, nauczyłem się ignorować takie zaczepki a jego posty wywołują już u mnie tylko uśmiech politowania :)
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja Chanelka gubi zęby, mleczaki jej się ruszają

Tylko uwazaj na kly, yoreczki maja z nimi problemy, moj musial miec chirurgicznie usuwane.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozumiem,ale ile czasu można to przeżywać? Dajecie jej w ten sposób satysfakcję...

Nie sadze, w sumie wszyscy po niej jezdza - to nie daje satysfakcji.
Konto usunięte
Konto usunięte: Aż tak przywiązało się do niej całe forum? Nie uwierzę.

Nie całe, zapytaj np Paule jaki miała z nią kontakt ;-)
Prinz
Prinz: Ifeelsoolost wiesz ze nieladnie smiac sie z innych?

wiem. :-(
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Cóż chłopak musi mieć chyba ogromne kompleksy, skoro leczy je poprzez atakowanie mnie.

Smieszne to jest, serio. To ze ktos kogos atakuje nie oznacza ze ma kompleksy. ja tez napi.:cenzura:.am sie z jasminy bo mam kompleksy? cos Ci nie idzie ta riposta.
asexualna
asexualna
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie całe, zapytaj np Paule jaki miała z nią kontakt ;-)

I tak nie zrozumiem, obawiam się, że nigdy nie przeżyłam takiego rozczarowania.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aga, przywykłem :) Ilekroć tu się pojawię ( a ostatnio czynię to baardzo rzadko) to pojawi się tutaj nasz 'as' i błyśnie swoim intelektem w postaci ataku na moją osobę. Cóż chłopak musi mieć chyba ogromne kompleksy, skoro leczy je poprzez atakowanie mnie. Jeśli chodzi o mnie to nie ma problemu, nauczyłem się ignorować takie zaczepki a jego posty wywołują już u mnie tylko uśmiech politowania :)

Najlepiej będzie, jak będziecie się po prostu ignorować.
Chociaż nie rozumiem osobiście, skąd taka wzajemna niechęć :woot:
Przecież jeden drugiemu chyba nic takiego nie zrobił w końcu.
kedi
kedi
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chodzi mi o wizualność, a nie stan umysłowy ;-)

aha. nie bede sie wypowiadać, bo nie bede obiektywna. ja raczej wysmiewam jej wrodzoną głupote i podejscie do zycia.
z reszta pamietam jak mi cisnęła na pv głupoty o innyh uzytkownikach, kiedy byłam nowa- zwyczajnie ich obmawiając, wiec nie mam wyrzutow sumienia ze po niej jezdze.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko uwazaj na kly, yoreczki maja z nimi problemy, moj musial miec chirurgicznie usuwane.

Wiem właśnie :and: narazie wypadły jej tak jakby dwójki, miała 4 ząbki u góry i kły, to dwa w srodku zostały a te dwa wypadły, jeden mam na pamiątkę i zamierzam ją obserwować bo chce wiecej zbierać :D:D:D zobaczymy jak to bedzie. mam nadzieje ze same wypadna
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Iulie 2012

W jakim sklepie dostanę spray/lakier biały? Taki zwykły?
Za czasów młodości rowerki się takimi przemalowywało :-D

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Iulie 2012
kedi
kedi: aha. nie bede sie wypowiadać, bo nie bede obiektywna. ja raczej wysmiewam jej wrodzoną głupote i podejscie do zycia. z reszta pamietam jak mi cisnęła na pv głupoty o innyh uzytkownikach, kiedy byłam nowa- zwyczajnie ich obmawiając, wiec nie mam wyrzutow sumienia ze po niej jezdze.

Tez nie rozumiem syndromu udawania kogoś kim się nie jest i tworzenia nowych postaci z siebie, ale ta wiedza chyb a nie jest mi nawet do szczęścia potrzebna ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 Iulie 2012
kedi
kedi: z reszta pamietam jak mi cisnęła na pv głupoty o innyh uzytkownikach, kiedy byłam nowa- zwyczajnie ich obmawiając, wiec nie mam wyrzutow sumienia ze po niej jezdze.

bo tutaj bardzo duzo jest obmawiania na PW stad potem uprzedzenia i awantury starych uzytkownikow z osobami ktore sa nowe :ziober2: np mnie ostatnio zaatakowal dosyc nowy uzytkownik wytykajac mi cos co pisalam kiedys, skad wiedzial? :D
asexualna
asexualna
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W jakim sklepie dostanę spray/lakier biały? Taki zwykły? Za czasów młodości rowerki się takimi przemalowywało :-D

Pewnie w Praktikerze albo jakimś Obi. Ewentualnie w sklepie z farbami albo w skejtszopie.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie sadze, w sumie wszyscy po niej jezdza - to nie daje satysfakcji.

Słyszałaś kiedyś o takim czymś jak ' nie ważne jak gadają, ważne żeby w ogóle gadali' ?
Po znanych celebrytach też wiele osób 'jedzie' bo są to osoby kontrowersyjne niejednokrotnie, ale wszystko kręci się wokół tego, że wytwarza się szum i zainteresowanie przy tych osobach.

Konto usunięte
Konto usunięte: Smieszne to jest, serio. To ze ktos kogos atakuje nie oznacza ze ma kompleksy. ja tez napi..am sie z jasminy bo mam kompleksy? cos Ci nie idzie ta riposta.

Nie wiem jakie relacje łącza Ciebie i Jaśminę, ale jesteś tutaj forumowiczką, która udziela się najczęściej więc powinnaś zauważyć, że ilekroć tutaj się nie pojawię, to boski książę nie może sobie podarować i wtrąca swoje uszczypliwe komentarze. Jeśli nie jest to spowodowane jego kompleksami to w takim razie chłopak musi mieć inne, poważne problemy ze sobą. Szkoda mi go.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I tak nie zrozumiem, obawiam się, że nigdy nie przeżyłam takiego rozczarowania.

Ja nie jestem rozczarowana. Po prostu nie cierpie fałszywych ludzi, udawania kogos kim sie nie jest. ;-)
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  21 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem właśnie narazie wypadły jej tak jakby dwójki, miała 4 ząbki u góry i kły, to dwa w srodku zostały a te dwa wypadły, jeden mam na pamiątkę i zamierzam ją obserwować bo chce wiecej zbierać :D:D:D zobaczymy jak to bedzie. mam nadzieje ze same wypadna
Teoretycznie, powinny, a praktycznie, to rzadko sie tak zdarza, by wszystkiesame wypadly. Lepiej udac sie do specjalisty, niz czekac dlugo, badz kombinowac na wlasna reke.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.