malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  20 Iulie 2012

@UkradneCiTaczke:

For ju:

UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  20 Iulie 2012
styka51
styka51: For ju:
:zakochany::zakochany::zakochany::zakochany:
Babsy
Babsy
  20 Iulie 2012
styka51
styka51: Choć nie ukrywam, że jak pojadę w przyszłym tygodniu do Castoramy, to się obkupię i będę próbować:

czego to ludzie nie wymysla :)
styka51
styka51: A i zakupiłam przed chwilą stanik na allegro i znowu 140 zł pójdzie...

ja nie wiem, jaki rozmiar brac do stanika do karmienia, czy taki jak teraz, czy wiekszy. bo jak jednak mi cyca rozedmie jeszcze bardziej? kutwa... oczywiscie Piekny twierdzi, ze mi stanik do karmienia niepotrzebny, taaak, jak kupa innych rzeczy... kiedys mu powiedzialam, trzeba bylo dziecka nie robic, to nic by nie bylo potrzebne.
styka51
styka51
  20 Iulie 2012
Babsy
Babsy: czego to ludzie nie wymysla :)

Podoba mi się, choć znając życie Maniek skrytykuje -,-

Babsy
Babsy: ja nie wiem, jaki rozmiar brac do stanika do karmienia, czy taki jak teraz, czy wiekszy. bo jak jednak mi cyca rozedmie jeszcze bardziej? kutwa... oczywiscie Piekny twierdzi, ze mi stanik do karmienia niepotrzebny, taaak, jak kupa innych rzeczy... kiedys mu powiedzialam, trzeba bylo dziecka nie robic, to nic by nie bylo potrzebne.

A może kup sobie taki bardziej TOP? Bardziej uniwersalny chyba nie? Ja się kurde na tym nie znam. A jaki rozmiar masz aktualnie?

@UkradneCiTaczke:
Wiem, wiem :D
Babsy
Babsy
  20 Iulie 2012
styka51
styka51: Podoba mi się, choć znając życie Maniek skrytykuje -,-

niech sie goni ^^ tylko uwazaj, zeby Ci tych srubek nie zarabal ;P

styka51
styka51: A może kup sobie taki bardziej TOP? Bardziej uniwersalny chyba nie? Ja się kurde na tym nie znam. A jaki rozmiar masz aktualnie?

chodzi Ci o taki koszulkowy? nie no, musze miec chociazby jakikolwiek z odpinanymi ramiaczkami, nawet nie do karmienia. 80H, kutwa ;/ zaczynam nienawidzic moich cyckow, wolalabym miec mniejsze i w bardziej dostepnym rozmiarze http://nhdtv.pl/forum/images/smilies/gg/placze.GIF
styka51
styka51
  20 Iulie 2012
Babsy
Babsy: niech sie goni ^^ tylko uwazaj, zeby Ci tych srubek nie zarabal ;P

Niech tylko spróbuje :lol:

Babsy
Babsy: nie no, musze miec chociazby jakikolwiek z odpinanymi ramiaczkami, nawet nie do karmienia. 80H, kutwa ;/ zaczynam nienawidzic moich cyckow, wolalabym miec mniejsze i w bardziej dostepnym rozmiarze

Kurde, takie 80c za 25 zł już dostaniesz, a w Twoim rozmiarze, to droższe....że kurde jakiegoś uniwersalnego bardziej nie ma.
styka51
styka51
  20 Iulie 2012
Babsy
Babsy: Babsy

A może coś podobnego do tego sobie sprawisz?
http://allegro.pl/hit-cenowy-top-topik-stanik-bluzka-mega-okazja-i2497286443.html
tylko lepszej jakości...
madzia2143
madzia2143
  20 Iulie 2012

chyba jestem chora, słucham pezeta :wtf: wkręciła mi się piosenka "Miejski Sound" aaaa apokalipsa nadciąga :ninja:

styka51
styka51
  20 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wkręciła mi się piosenka "Miejski Sound" aaaa apokalipsa nadciąga

U mnie dziś pół ludzi na fejsie, to w linkaczach powrzucało lol.

Poza tym lubię niektóre kawałki Pezeta:tak:
Babsy
Babsy
  20 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wkręciła mi się piosenka "Miejski Sound" aaaa

styka51
styka51: U mnie dziś pół ludzi na fejsie, to w linkaczach powrzucało lol. Poza tym lubię niektóre kawałki Pezeta

a mi nawet sie nie chce obczaic, co to :mrgreen:
kedi
kedi
  20 Iulie 2012

zatarłam oko maścią do ust na popękane kąciki podczas dżemki i teraz umieram, przemywałam ale nic nie dało, straaasznie piecze d83dde30

styka51
madzia2143
madzia2143
  21 Iulie 2012
styka51
styka51: U mnie dziś pół ludzi na fejsie, to w linkaczach powrzucało lol.

już mi przechodzi na szczęście, huh :mrgreen:
Babsy
Babsy: a mi nawet sie nie chce obczaic, co to

ani nie włączaj ;P

styka51
styka51: Poza tym lubię niektóre kawałki Pezeta

ja również, ale generalnie z płyty 'muzyka emocjonalna'.
SailorMoon
SailorMoon
  21 Iulie 2012

A ja dziś znów na wesele... A w październiku możliwe, że jeszcze jedno. Się w tym roku ich narobiło.

Babsy
Babsy
  21 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: A ja dziś znów na wesele... A w październiku możliwe, że jeszcze jedno. Się w tym roku ich narobiło.

piszesz jakbys miala na sciecie isc, albo mam tylko takie wrazenie :P ja bym chetnie poszalala na weselu :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.