Konto usunięte: Poczekaj na Ojca, moze da rade to wyciagnac.
W razie dziur wscianie, jak masz jeszcze jakies resztki tej tapety, to da rade zakleic tak, ze bedzie niewidoczne.
Jak nie - po prostu z jednej sciany tapete zerwij, dziurki zatkaj gladzia szpachlowa, zagruntuj sciane i pomaluj pasujaca do tapety farba. Fajny akcent kolorystyczny, a i obedzie sie bez wiekszych kosztow.
Poczekam, bo mój książe w pracy i innego wyjścia nie ma. A resztki tapety mam, myślę, że coś wymyślę. A jak nie, to jakieś kwiatki hawajskie se powieszę
PP->zbadaj element-> widok 3D i gotowe :D
Babsy: a kiedys neta nie bylo i jakos umialo sie czas zoragnizowac, nie :)? a teraz... przypomnial mi sie tekst gdzies przeczytany: kiedys opowiemy naszym dzieciom, ze nie za naszych czasow nie bylo internetu, a one sie spytaja, przez ile godzin.
No dokładnie. Ostatnio była u mnie kuzynka z synkiem, 3 lata ma, a bardziej ogarnięty w telefonie niż ona

Poza tym gdyby jeszcze pogoda była typowo wakacyjna, to byłoby super, a tak trzeba w domu siedzieć. Poza tym kiedyś byliśmy młodsi, teraz nie bardzo chce się nam kolorować rysunki albo kleić z plasteliny. Choć nie ukrywam, że jak pojadę w przyszłym tygodniu do Castoramy, to się obkupię i będę próbować:

I nudę jakoś zabiję ;) Poza tym chciałabym pobawić się trochę z maszyną do szycia i nożyczkami....Ale uprzedzam...pazura nie będzie

A i zakupiłam przed chwilą stanik na allegro i znowu 140 zł pójdzie...