malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie Ty napisałaś A JA ;P Pracodawcy sie zrobili teraz za mądrzy ... a wszystko przez te czasopisma ...

Nie wiem jakie Ty masz z tym doświadczenia z tym związane, ale ja się ostatnio spotkałam z dziewczyną, która chciała pracować jako sprzedawca, a uciekała/ chowała się przed klientami, więc się jej zapytałam czy się boi ludzi i jak jak sobie wyobraża pracę, skoro ucieka przed ludźmi? i nie chodzi mi o napastowanie klientów od samego wejścia, bo tego sama nienawidzę:/ a mam też inne godne uwagi przykłady...
SoDope
SoDope
  20 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem jakie Ty masz z tym doświadczenia z tym związane

odkąd pracuje w tym biurze gdzie pracuje - mam okazje czytać 'fachową' literaturę.
to w tych gazetach Ci autorzy proponują zatrudnianie na umowe zlecenia .. i praktykantów ...

w celach oszczędności .. a tytuł niektórych artykułów jest cudowny np JAK MIEC TANIO DOBREGO PRACOWNIKA ...
Babsy
Babsy
  20 Iulie 2012

no taaa, oczywoscie, nabijajcie sobie wtedy, kiedy akurat mnie nie ma:lol: teraz przyszlam bo jakos mi net dziala, to to do wieczora nikt sie nie pojawi. nieladnie tak, dupeczki :pavarotti:

styka51
styka51
  20 Iulie 2012
Babsy
Babsy: no taaa, oczywoscie, nabijajcie sobie wtedy, kiedy akurat mnie nie ma teraz przyszlam bo jakos mi net dziala, to to do wieczora nikt sie nie pojawi. nieladnie tak, dupeczki

Właśnie! Mi przez te wiatry też net nie działał. A tu tyle ponabijane, że hohohoho :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  20 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W torebce, torebka obowiazkowa jest, najlepiej podroba LV Choc w sumie, torba, jako transporter, gdy trzeba z psiakiem dluzej sie komunikacja miejska przemiescic to dobra opcja. :)

No czasem wsadzić psa do torby to nie jest zły pomysł, ale właśnie, CZASEM a nie ciągle robić z psa upośledzonego kalekę :D

Konto usunięte
Konto usunięte: zielonyi ostatnio niebieski :D

ło kurczę to na bogato :D:D
styka51
styka51
  20 Iulie 2012

Po 2 latach postanowiłam wynieść z pokoju zepsutą drukarkę i odkręcić od ściany półkę... z dwoma wkrętami poszło mi rewelacyjnie...a do trzeciego potrzebny mi FACET... pomocy! :ninja:

styka51
styka51
  20 Iulie 2012

O jeju, jeju! Nikt jej nie odkręci, bo zjechałam gwint :and:

UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  20 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No czasem wsadzić psa do torby to nie jest zły pomysł, ale właśnie, CZASEM a nie ciągle robić z psa upośledzonego kalekę :D
Szczegolnie, ze york potrzebuje duzo ruchu.

Konto usunięte
Konto usunięte: ło kurczę to na bogato :D:D

No kurde xD Bauns, lans i ojro w kieszeni, to sie szaleje :rotfl:
Babsy
Babsy
  20 Iulie 2012
styka51
styka51: Właśnie! Mi przez te wiatry też net nie działał. A tu tyle ponabijane, że hohohoho

a u mnie diabi wiedza przez co, od kilku tygodni tak ma.
styka51
styka51: O jeju, jeju! Nikt jej nie odkręci, bo zjechałam gwint

dziewczyno jestes bosska :rotfl:
styka51
styka51
  20 Iulie 2012

Zobaczcie jaki bajer:

styka51
styka51
  20 Iulie 2012
Babsy
Babsy: a u mnie diabi wiedza przez co, od kilku tygodni tak ma.

Od wczoraj od jakiejś 17 do dziś do 10 czy 9 nie działał w ogóle. Z nudów przeczytałam książkę która była meeega nudna. ;C

Babsy
Babsy: dziewczyno jestes bosska

Kombinerkami tego wyciągnąć nie mogę;C Tata będzie krzyczał, bo dziury w ścianach zostaną i zamiast na ciuchy będę musiała na remont kasę wydać.... Bo jak się zdenerwuję, to tapetę zedrę całkiem :martuska:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  20 Iulie 2012
styka51
styka51: Kombinerkami tego wyciągnąć nie mogę;C Tata będzie krzyczał, bo dziury w ścianach zostaną i zamiast na ciuchy będę musiała na remont kasę wydać.... Bo jak się zdenerwuję, to tapetę zedrę całkiem

Poczekaj na Ojca, moze da rade to wyciagnac.
W razie dziur wscianie, jak masz jeszcze jakies resztki tej tapety, to da rade zakleic tak, ze bedzie niewidoczne.
Jak nie - po prostu z jednej sciany tapete zerwij, dziurki zatkaj gladzia szpachlowa, zagruntuj sciane i pomaluj pasujaca do tapety farba. Fajny akcent kolorystyczny, a i obedzie sie bez wiekszych kosztow.
Babsy
Babsy
  20 Iulie 2012
styka51
styka51: Zobaczcie jaki bajer:

cozes zrobila?
styka51
styka51: Od wczoraj od jakiejś 17 do dziś do 10 czy 9 nie działał w ogóle. Z nudów przeczytałam książkę która była meeega nudna. ;C

a kiedys neta nie bylo i jakos umialo sie czas zoragnizowac, nie :)? a teraz... przypomnial mi sie tekst gdzies przeczytany: kiedys opowiemy naszym dzieciom, ze nie za naszych czasow nie bylo internetu, a one sie spytaja, przez ile godzin.
styka51
styka51: Kombinerkami tego wyciągnąć nie mogę;C Tata będzie krzyczał, bo dziury w ścianach zostaną i zamiast na ciuchy będę musiała na remont kasę wydać.... Bo jak się zdenerwuję, to tapetę zedrę całkiem

najlepiej bedzie jak
Konto usunięte
Konto usunięte: Poczekaj na Ojca, moze da rade to wyciagnac. W razie dziur wscianie, jak masz jeszcze jakies resztki tej tapety, to da rade zakleic tak, ze bedzie niewidoczne. Jak nie - po prostu z jednej sciany tapete zerwij, dziurki zatkaj gladzia szpachlowa, zagruntuj sciane i pomaluj pasujaca do tapety farba. Fajny akcent kolorystyczny, a i obedzie sie bez wiekszych kosztow.

:tak:
styka51
styka51
  20 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Poczekaj na Ojca, moze da rade to wyciagnac. W razie dziur wscianie, jak masz jeszcze jakies resztki tej tapety, to da rade zakleic tak, ze bedzie niewidoczne. Jak nie - po prostu z jednej sciany tapete zerwij, dziurki zatkaj gladzia szpachlowa, zagruntuj sciane i pomaluj pasujaca do tapety farba. Fajny akcent kolorystyczny, a i obedzie sie bez wiekszych kosztow.

Poczekam, bo mój książe w pracy i innego wyjścia nie ma. A resztki tapety mam, myślę, że coś wymyślę. A jak nie, to jakieś kwiatki hawajskie se powieszę :lol:

Babsy
Babsy: cozes zrobila?

PP->zbadaj element-> widok 3D i gotowe :D

Babsy
Babsy: a kiedys neta nie bylo i jakos umialo sie czas zoragnizowac, nie :)? a teraz... przypomnial mi sie tekst gdzies przeczytany: kiedys opowiemy naszym dzieciom, ze nie za naszych czasow nie bylo internetu, a one sie spytaja, przez ile godzin.

No dokładnie. Ostatnio była u mnie kuzynka z synkiem, 3 lata ma, a bardziej ogarnięty w telefonie niż ona :lol:
Poza tym gdyby jeszcze pogoda była typowo wakacyjna, to byłoby super, a tak trzeba w domu siedzieć. Poza tym kiedyś byliśmy młodsi, teraz nie bardzo chce się nam kolorować rysunki albo kleić z plasteliny. Choć nie ukrywam, że jak pojadę w przyszłym tygodniu do Castoramy, to się obkupię i będę próbować:

I nudę jakoś zabiję ;) Poza tym chciałabym pobawić się trochę z maszyną do szycia i nożyczkami....Ale uprzedzam...pazura nie będzie :lol:
A i zakupiłam przed chwilą stanik na allegro i znowu 140 zł pójdzie... :lol:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  20 Iulie 2012
styka51
styka51: Poczekam, bo mój książe w pracy i innego wyjścia nie ma. A resztki tapety mam, myślę, że coś wymyślę. A jak nie, to jakieś kwiatki hawajskie se powieszę
Tez opcja. :)

styka51
styka51: Choć nie ukrywam, że jak pojadę w przyszłym tygodniu do Castoramy, to się obkupię i będę próbować:

Zacne.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.