malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak było 35 stopni i bylismy nad woda to wpuscilismy ja do jeziora na chwile i pływała, jak wyszła 3 min i jej zimno było, w taki upał cała się trzęsła biedna
Bo woda mogla byc chlodna... A zimna woda na wloskach moze ziebic Mala nawet przy tych 30 stopniach. Piesek to delikatne stworzenie.

Konto usunięte
Konto usunięte: kit to wie, nie pamietam juz, a jestem po drugim piwie wiec nie chce mi sie szukac ;d nie zniszczy, ale boje sie ze skutek bedzie taki jak na psie i wtedy juz bede musiała używać, dziwne uzywac psich kosmetyków

Jesli dzialaja, to uzywaj :P

Konto usunięte
Konto usunięte: moja wazy teraz 1,500 ma 5 mies, wiec jeszcze troszke urosnie tak do 2kg, a wzrostu ma połowe z Twojego.

To malenka bedzie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: racja, jak widze te starsze pancie z utuczonymi psami co ledwie chodzą, koszmar. :/ dobrze, ze mama dba :) a ile on ma juz:> w sensie lat albo miesięcy

Moja mama dba o zdrowie psiaka, inaczej bym malenstwa w domu nie zostawila :D
Ma 2 i pol roku.
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: + Ci co ja nie zasubsrybują >

Nie .. w liczniku obserwatorów nie wyświetlają się przypadkowi ludzie tacy jak my...
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo woda mogla byc chlodna... A zimna woda na wloskach moze ziebic Mala nawet przy tych 30 stopniach. Piesek to delikatne stworzenie.

no chłodna chłodna, my ludzie odbieramy to inaczej jak wejdziemy w upał do wody to ochłoda, a pies mokry :D i marznie, ale zawinęłam ją w ręcznik i jej przeszło, w koncu trzeba ją hartować :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesli dzialaja, to uzywaj :P

jutro dam znac jak wyszło:D a wczesniej chyba zapomnialam napisac, farbuje sie na jasny brąz ten co zawsze, od jakiegos czasu. tylko ze teraz z 3 mce nie farbowałam i musze całe pokryć. :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: To malenka bedzie :)

no malenka, karzełek. :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja mama dba o zdrowie psiaka, inaczej bym malenstwa w domu nie zostawila :D

a to Ty teraz masz swoje M?
Konto usunięte
Konto usunięte: Ma 2 i pol roku.

to młody piesio, szkoda ze nie masz wiecej zdjec.
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012

Gdyby tak było to pomyśl co druga z Nas ma zmienne IP ... codzień któraś ją podgląda to miałaby tam w tych obserwatorów chyba z 5000 ... a nie ... O_o

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie .. w liczniku obserwatorów nie wyświetlają się przypadkowi ludzie tacy jak my...

czyli to co w liczniku + my to masakra :/ mnie sie wydaje ze obserwuja ja bo sie smieja.
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli to co w liczniku + my to masakra :/ mnie sie wydaje ze obserwuja ja bo sie smieja.

Nie .. właśnie NAS nie liczy.
W OBSERWATORACH liczą się osoby które mają tam konto .. i ją dodali do subskrybcji...

Masz tam konto ? nie.
więc nie jestes jej PUBLICZNYM obserwatorem :ziober2:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie .. właśnie NAS nie liczy. W OBSERWATORACH liczą się osoby które mają tam konto .. i ją dodali do subskrybcji...

no kurde wiem ale tych co liczy jest duzo plus my to daje spora liczbe o to co mic hodzi, my osobno w sensie
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no kurde wiem ale tych co liczy jest duzo plus my to daje spora liczbe o to co mic hodzi, my osobno w sensie

czyli tak jak pisałam .. LUDZIE uwielbiają blogi modowe .. tymbardziej jak ktos do tego pokazuje swój ryj. pisze to poważnie...

:D
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012

W blogach urodowych największe branie mają te które prowadzą makijaże.

Dlaczego ? bo makijaż i widać ich twarz...

Pisanie do dupie maryni nic nie da ludzie kochają patrzeć na drugą osobe :D

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli tak jak pisałam .. LUDZIE uwielbiają blogi modowe .. tymbardziej jak ktos do tego pokazuje swój ryj. pisze to poważnie... :D

ja nie uwielbiam, uwielbiam jej bo yebie zawsze ;d i sie dowartosciowwywuje nie umie koniugowywac :-(
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie uwielbiam, uwielbiam jej bo yebie zawsze ;d i sie dowartosciowwywuje nie umie koniugowywac

ale i tak je oglądasz ...

ktoś lubi oglądać pieskie ubrania a ktoś blogi modowe ...
ja psa nie mam więc pozostaje mi to drugie :D
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no chłodna chłodna, my ludzie odbieramy to inaczej jak wejdziemy w upał do wody to ochłoda, a pies mokry :D i marznie, ale zawinęłam ją w ręcznik i jej przeszło, w koncu trzeba ją hartować
Bo czlowiek ma wode tylko na skorze i na wlosach na glowie, a pies ma caly wlos, czy siersc mokra. :)
No i dobrze zrobilas, w koncu piesek tez musi jakos znosic zime, a nie rozchorowac sie, jak temperatura spadnie ponizej 0...

Konto usunięte
Konto usunięte: jutro dam znac jak wyszło:D a wczesniej chyba zapomnialam napisac, farbuje sie na jasny brąz ten co zawsze, od jakiegos czasu. tylko ze teraz z 3 mce nie farbowałam i musze całe pokryć.

Pochwal sie efektem :D
Kurcze, a ja jak zawsze niewierna zadnemu kolorowi, zmieniam co 2-3 miesiace :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: a to Ty teraz masz swoje M?

Wynioslam sie z domu, z facetem mieszkam, poza Polska.

Konto usunięte
Konto usunięte: no malenka, karzełek.

Bardzo zminiaturyzowana, ale jesli nie ma zadnych problemow zdrowotnych, to w niczym nie przeszkadza.
Z reszta, takiemalenstwasa slodkie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: to młody piesio, szkoda ze nie masz wiecej zdjec.

Jak bylam w maju w Domu, to nie robilam mu fotek :/ cos nowszego pewnie gdzies na mailu mam, jak odnajde to wrzuce na profil.
SailorMoon
SailorMoon
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tam nie ma licznika odwiedzin odwiedzin tylko OBSERWATORÓW tylko OBSERWATORÓW

Bo ona te śmieszne konkursy robi i tym sobie nabija obserwatorów. Żeby wziąć udział, trzeba ją dodać do obserwowanych. A każdy liczy, że wyrwie coś za darmo, to ją dodają d83dde1d
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Bo ona te śmieszne konkursy robi i tym sobie nabija obserwatorów. Żeby wziąć udział, trzeba ją dodać do obserwowanych. A każdy liczy, że wyrwie coś za darmo, to ją dodają

pewnie, przeciez ja też mogę kupić koszyk kosmetyków i zrobić konkus wiesz jak sie ludzie będą brali z nikąd ... :D
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli tak jak pisałam .. LUDZIE uwielbiają blogi modowe .. tymbardziej jak ktos do tego pokazuje swój ryj. pisze to poważnie...

W sumie, cos w tym jest. Skoro majataka popularnosc.
Choc ja nie przegladam zadnego, poza cudnymi outfitami lady Dzasminy :ziober2:
Czesciej zajrze na jakis wizaz.pl, czy tego typu portale.

Tak, patrzenie na czyjes ryje idotego, jak ktos sieubiera i gdzie kupuje... w sumie, to mozna wrzucic do tegosamego worka, co milosc do programow w stylu Rozmow w Toku, czy patrzenia na ludzkie mordy na Fotce.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.