malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale włosy są po prostu mega, zastanawiam się czy sama włosów tym nie umyć. Bez kitu tylko ze psy maja inne PH i nie wiem czy nie zaszkodzi, ale takich wlosow mekkich to ja dawno nie widzialam ona nigdy takie nie miala, ja mam miekkie ale przy tym co chanelka teraz ma to jest normalnie szorstka tarka

Porownaj sklad tego i jakiegos "ludzkiego" szamponu z jedwabiem. :)
BTW, swietny produkt. Ogolnie jedwab na wloski yorka to mistrzowstwo. :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012

No i kupiłam Chanelce ubranka, bo marznie. Szok jak teraz pada deszcz i wieje to sie cała trzęsie, nieraz w domu jej zimno.

I taki sam ROZOWY :lol: musiałam

wzór 12 :tak:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Porownaj sklad tego i jakiegos "ludzkiego" szamponu z jedwabiem. :) BTW, swietny produkt. Ogolnie jedwab na wloski yorka to mistrzowstwo. :)

No wlasnie sklad wyglada calkiem normalnie, zreszta wszystko co mam do niej z kosmetyków nie różni sie od ludzkiego, tylko haczyk tkwi w PH, citric acid zakwasza szampony, tu jest pewnie inne stezenie zeby PH bylo bardziej psie :lol:
mirra20
mirra20
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to wszystko pewnie przez tą chorobe ...

przecież i tak jej wszystkie zazdrościcie tak "superowego" bloga, o outfitach nie wspominając:P
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: BTW, swietny produkt. Ogolnie jedwab na wloski yorka to mistrzowstwo. :)

o wlasnie, mialam pisac i zapomnialam. najlepszy jest mink oil, olej norkowy. Psy nie maja gruczołów a mink oil tworzy cos takiego na skórze i siersci psa jak sebum u ludzi. Warstwe ochronna, tylko ze nie mam sumienia kupic bo to sie produkuje przy obdzieraniu norek z futer, to jest ten tluszcz co jest zaraz pod skórą. futra bym nie ubrała to tego tez nie kupie :and:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wzór 12
Ladny :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: No wlasnie sklad wyglada calkiem normalnie, zreszta wszystko co mam do niej z kosmetyków nie różni sie od ludzkiego, tylko haczyk tkwi w PH, citric acid zakwasza szampony, tu jest pewnie inne stezenie zeby PH bylo bardziej psie

Bo poza ph w sumie,to wlos yorka, az tak bardzo od ludzkiego sie nie rozni.

Konto usunięte
Konto usunięte: o wlasnie, mialam pisac i zapomnialam. najlepszy jest mink oil, olej norkowy. Psy nie maja gruczołów a mink oil tworzy cos takiego na skórze i siersci psa jak sebum u ludzi. Warstwe ochronna, tylko ze nie mam sumienia kupic bo to sie produkuje przy obdzieraniu norek z futer, to jest ten tluszcz co jest zaraz pod skórą. futra bym nie ubrała to tego tez nie kupie

Znam to. Ale to mozna zastapic odpowiednia pielegnacja skory i wlosa, odzywkami, szamponami itp.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ladny

z cekinami, swterek bardziej mi sie podoba :-)
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo poza ph w sumie,to wlos yorka, az tak bardzo od ludzkiego sie nie rozni.

no właśnie nie, tylko ph skóry no i gruczoły łojowe i potowe, psy ich nie maja. i wlasnie nie wiem ale serio dziala cuda, czemu dla ludzi takich rzeczy nie ma :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Znam to. Ale to mozna zastapic odpowiednia pielegnacja skory i wlosa, odzywkami, szamponami itp.

wiem wlasnie, dlatego nie kupuje szkoda norek.. biedne. aczkolwiek bez sprayu do czesania sie nie obejdzie. a Ty chyba tez mialas Yorka? dobrze mysle bo cos mi sie kojarzy albo masz dalej
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012

MIAŁAŚ ZDJĘCIE Z YORKIEM!!! pamiętam :D

SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież i tak jej wszystkie zazdrościcie tak "superowego" bloga, o outfitach nie wspominając:P

ja mam swojego bloga .... O_o czego mam jej zazdrościć ..
mirra20
mirra20
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam swojego bloga .... O_o czego mam jej zazdrościć ..

no przecież to był żart związany z jej wpisem o zawiści:P
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no przecież to był żart związany z jej wpisem o zawiści:P

szkoda tylko, że ona ma włączone, że tylko użytkownicy pingera mogą jej komentować bo tak to by miała tam taki spam, że już by jej ludzie nie kochali.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam swojego bloga .... O_o czego mam jej zazdrościć ..

ADRES!!! chcem :D
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ADRES!!! chcem :D

tam nic nie ma :nie:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tam nic nie ma

poka :P bo nie wieŻe
mirra20
mirra20
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda tylko, że ona ma włączone, że tylko użytkownicy pingera mogą jej komentować bo tak to by miała tam taki spam, że już by jej ludzie nie kochali.

podejrzewam, że nie lubi krytyki i to dlatego
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.