malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  19 Iulie 2012
Prinz
Prinz: ale wkuvia mnie fakt ze takie problemy robia, zadnej checi pomocy, (wyslalem pismo z moim podpisaem i kopia dowodu, nie raczyli odpisac nawet) mam wsszystko rzucic, jechac do kalisza specjalnie by machnac kopie matury, wyslac na maila i znowu 20h zapiedalac autokarem do francji ;/

u mnie to samo, chce się przepisać z jednej sekcji do drugiej, truje im już dupsko od pół roku i dalej nie raczą mnie przepisać tłumacząc się tym że 'na pierdoły nie mają czasu'. Ludzie mi gadają że mam olać te ich humory, no ale nie da się bo sprawa jest dla mnie ważna. I jak tu się kuva nie stresować i denerwować..
pijana
pijana
  19 Iulie 2012

Nie ma to jak sprzątać pokój 2 godziny, bo gość przychodzi :crylol:
Swoją drogą muszę poczytać komcie pod Dżasminowym ałtfitem, ale to jutro, ciekawa jestem opinii arcyblogerek xd

Paulinessa
Paulinessa
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawa jestem opinii arcyblogerek xd

lizodupyyy i tyle.
mmaryja
mmaryja
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego zastanawiam sie jak wege postrzegają świat w tym temacie, bo cierpienia zwierzat nie da sie w pewnym sensie uniknac zawsze znajdzie sie cos z tym zwiazane.

ci których ja znam, raczej też wyrzekli się skórzanych akcesoriów i głównie chodzi o to aby jednak te zwierzęta w jakiś tam sposób chronić, przynajmniej moi bliżsi znajomi wychodzą z takiego założenia.

dodałam jej blog do zakładek:and:
o chwila, aż mój partner sobie zerka
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dodałam jej blog do zakładek

ja tez mam ja w zakladkach :lol:

Kurde, nie wazne co sie zrobi ze skajkowa, gimbusiarska kurteczka, to i tak pozostanie gimbusiarska skajkowa kurteczka :rotfl:

Chyba czas na zrzutke na lustro dla Dzasminki :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez mam ja w zakladkach

ja tez :lol:
LuznyGosc
LuznyGosc
  19 Iulie 2012

Niezle cysie wykryte.

mirra20
mirra20
  19 Iulie 2012

No to Jasmina ma pokaźne grono "fanek":lol:

UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez

Jakos niezmiernie wspaniale sieczuje z zawartoscia mojej szafy, po przejzeniujej blogaska :lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakos niezmiernie wspaniale sieczuje z zawartoscia mojej szafy, po przejzeniujej blogaska

kurcze nigdy bym nie przypuszczała, że ona kompletnie gustu nie ma. tzn jakis tam gust ma, ale ze nie umie ciuchow dobrac. :nie:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze nigdy bym nie przypuszczała, że ona kompletnie gustu nie ma. tzn jakis tam gust ma, ale ze nie umie ciuchow dobrac.
jakos na Fotce, na zdjeciach, tak koszmarnych stylizacji nie prezentowala... Raczej normalnie wygladala...
A na tym blogu jakas masakra.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakos na Fotce, na zdjeciach, tak koszmarnych stylizacji nie prezentowala... Raczej normalnie wygladala... A na tym blogu jakas masakra.

no wlasnie dlatego w zyciu bym sie nie spodziewała. ;P
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakos na Fotce, na zdjeciach, tak koszmarnych stylizacji nie prezentowala... Raczej normalnie wygladala...

to wszystko pewnie przez tą chorobe ... :ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012

Polecam:

:tak:

Ceny odstraszające szampon 355 ml (KONCENTRAT) 46 zł
Odżywka 355 ml (koncentrat 1:4) 44 zł

Ale włosy są po prostu mega, zastanawiam się czy sama włosów tym nie umyć. Bez kitu :woot: tylko ze psy maja inne PH i nie wiem czy nie zaszkodzi, ale takich wlosow mekkich to ja dawno nie widzialam :wtf: ona nigdy takie nie miala, ja mam miekkie ale przy tym co chanelka teraz ma to jest normalnie szorstka tarka :wtf:

UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie dlatego w zyciu bym sie nie spodziewała. ;P

Chyba, ze to ktos stylizowal ja do foci na Fotce. A na blogasku sama sie outfituje :P

Konto usunięte
Konto usunięte: to wszystko pewnie przez tą chorobe ...

I przez komary w powietrzu :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.