malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
PapsiP
PapsiP
  18 Iulie 2012
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2477601547&ars_source=ars&ars_socket_id=16&ars_rule_id=84 ślicznaaaa ciekawe jak z materialem i wykonaniem czy nie jakaś na dwa razy,,,
styka51
styka51
  18 Iulie 2012

Jak myślicie, zamówić?
http://moda.allegro.pl/biustonosz-panache-cleo-juna-black-28gg-60gg-i2431943133.html
Bo mam identyczny tylko beżowy i super się nosi... Zależy mi na czarnym i ten jest w sumie najtańszy z usztywnianych -,-

PapsiP
PapsiP
  18 Iulie 2012

Bardzo ładny :) i do tego te majteczki fajny zestaw

pijana
pijana
  18 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dziś o 09:51Cytuj fragment | Cytuj całośćstyka51:A jak ostatniego dnia zjadłam rybę, to musiałam stoperan stosować pijana:Już "Kuchenne rewolucje", które NIESTETY lubię oglądać, pokazały rzeczywistość w knajpach, ale to jest szczyt szczytów... Choć wiadomo, że Gessler nie rewolucjonizowała takich zwykłych smażalni ryb, "kebabiarni" itp., ale i tak był dramat...http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12146223,Jedzenie_z_nadmorskiej_smazalni__Ryba_wycierana_scierka.html Poczytajcie, oglądnijcie

Właśnie to wywołało naszą dyskusję :D Masakra
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego zawsze podkreślam, że jestem wege nie dla idei, a dla siebie. chcąc pomóc zwierzętom można robić wiele rzeczy. ja między innymi adoptowałam psa i jednego wzięłam z ulicy. jak je domyłam, okazało się, że są fajne chłopaki.

Ok, świetnie to rozumiem :-) że robisz to dla siebie, ale kupując puszkę dla psa i tak się przyczyniasz do tego co pisałam wcześniej. Ja np nie noszę butów ze skóry naturalnej i tak samo nie kupię takich butów np dla mojej chrześnicy. Bo czy kupię dla siebie czy dla kogoś to zwierzęta i tak są obdzierane ze skóry.
Fajne psiska :-)
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym, przeciez odzywianie sie miesem i "miesopochodnymi" produktami jest normalne dla psa...

Oczywiście, ale dyskusja dotyczy czegoś innego. Logiczne że psy to mięsożercy, tylko chodzi mi o zasady wegetarianizmu - nie kupują i nie jedzą mięsa bo zwierzęta 'bla bla bla', ale jak kupują puszkę dla psa to zwierzęta i tak 'bla bla bla'. O to mi chodzi
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  18 Iulie 2012

*bla bla bla w sensie nie chce mi się powtarzać o cierpieniu zwierząt etc. że zła hodowla, że ciasno, że źle zabijane itp. więc skróciłam :D

WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  18 Iulie 2012

jem mieso, noszę buty tylko ze skóry naturalnej i postuje na MiU
propsy?

styka51
styka51
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo ładny :) i do tego te majteczki fajny zestaw

Majtki to jakieś 60 zł :lol: Więc zrezygnuję;p Ale stanik sam w sobie mega, tylko mieć dwa identyczne? Ech....
madzia2143
madzia2143
  18 Iulie 2012
Prinz
Prinz: o ile wroce. ostatnio sie zastanawiam czy jechac do polski na madonne czy jechac na lazurowe

ostatnio się zastanawiałam właśnie nad tym czy wybierasz się na Madonnę :)
madzia2143
madzia2143
  18 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: A ma czasami czkawkę? Mój często miał czkawkę, to mi tak śmiesznie w brzuchu "skakał"

haha no to jest śmieszne :) ale nie raz zdarzyło mi się podczas zapisu KTG że dziecko miało czkawkę, to później przez cały czas trzeba było z pacjentką siedzieć i pilnować by głowica z tętna nie zjeżdżała -__-
Paulinessa
Paulinessa
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Dzięki za linki ;*
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio się zastanawiałam właśnie nad tym czy wybierasz się na Madonnę :)

zobacze. moze bede musial awaryjnie przyjechac do polski na chwile, uniwersytet potrzebuje mojego swiadectwa matuarlnego, kopii, a moje liceum w polsce nie chce mi wyslac na maila :/ "bo oni nie moga" i mozliwe ze bede sie tlukl 20h do polski by odebrac swiadectwo. to przy okazji madonne zobacze ;]

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Paulinessa
Paulinessa
  18 Iulie 2012
Prinz
Prinz: "sukienka z PAZUREM"

No proszę Cię :rotfl: :D

ale zakochałam się w tym kroju!
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  18 Iulie 2012
styka51
styka51: Jak myślicie, zamówić? http://moda.allegro.pl/biustonosz-panache-cleo-juna-black-28gg-60gg-i2431943133.html Bo mam identyczny tylko beżowy i super się nosi... Zależy mi na czarnym i ten jest w sumie najtańszy z usztywnianych -,-

Ty nosisz 60G, nie? Mamy prawie takie same cycki, ja H :ninja:

jak znalazlas tanio to bierz :) panache sa swietne, chociaz juna na mnie nie lezy idealnie ale ostatnio zamawiam sobie brytyjczyki przez neta, w ciemno, bo jak mierzyc... I trafilo mi sie z rozmiarem :D w ogole to w Bialym raz dorwalam promocje i kupilam panache za 45 zl :ninja:

jesli znalazlas cos w dobrej cenie to zamawiaj, przyda sie na pewno :)
styka51
styka51
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty nosisz 60G, nie? Mamy prawie takie same cycki, ja H

Jeden mam 60 G, ale przed okresem jest za mały troszkę;C I właśnie GG chcę wziąć.
Konto usunięte
Konto usunięte: jak znalazlas tanio to bierz :) panache sa swietne, chociaz juna na mnie nie lezy idealnie ale ostatnio zamawiam sobie brytyjczyki przez neta, w ciemno, bo jak mierzyc... I trafilo mi sie z rozmiarem :D w ogole to w Bialym raz dorwalam promocje i kupilam panache za 45 zl

No tanio to to nie jest, ale i tak najtaniej co dałam radę znaleźć. Z Polskich jest dużo na intymnej takich rozmiarów, ale wszystkie ramiączka są odpinane i mega cienkie, co do mnie nie przemawia.
Właśnie mam taki sam i leży świetnie na mnie.
A na czym zamawiałaś?
Na na e-bay'u oglądałam, ale wychodziły po 80 zł plus 35 zł przesyłka, to w sumie na jedno wyszło.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.