malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zdjęcia nie mam, ale będzie bardzo jasne róże i białe storczyki z ciemnym środkiem i we włosach jednego storczyka.

Brzmi zachęcająco, plus storczyk we włosach - na plus :)

Konto usunięte
Konto usunięte: chciałabym coś innego niż schabowe, mielone i devolaje jako ciepłe dania i na stole nie majonezowe sałatki tylko coś bardziej wyszukanego, natomiast musi być stół 'staropolski' z mięsem, wędlinami, małosolnymi i chrzanem

Ja pewnie bałabym się wyszukiwać nie wiadomo czego, bo wiadomo - ciężko wszystkim dogodzić, a co człowiek, to co innego lubi. Rzeczywiście, prowiant ślubny to nie lada problem. O ile łatwo jakieś dodatki typu ciasta, wędliny, etc, to główne dania mogą stanowić problem :)
Małosolne :zakochany:

Tak czy siak, masz zdawać relacje, koniecznie, na bieżąco, a nie się zapominać :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Brzydki Tomuś. A fe :-D

ja nie pale, Laurent pali :D

Konto usunięte
Konto usunięte: my zasuwamy sporo, jeszcze dodatkowo psy nas zmuszają do wysiłków!

wyslesz mi jakies sexy fotki?;d
zazdroszcze psow! ja mojego malego zostawilem w domu, on tyle nie nabiega ;p

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niestety wiele kobiet zapomina że kaloryczność wzrasta na początku ciąży o ok 200kcal - co jest równoznaczne z jednym jogurtem owocowym. w III trymestrze troszkę więcej bo ok 400kcal. Później wychodzi no a zachcianki na które kuszą się mamusie często są zwykłymi zapychaczami, dieta nie pomaga ani nie odżywia dzidzię tak jak powinna.

wlasnie tak do marca/kwietnia jadlam niewiele, hafty i mdlosci odpychaly od obzerania sie :) no ale potem poszalalam... cos slodkiego moglabym co dzien jesc :/
Konto usunięte
Konto usunięte: na samą myśl chce mi się wymiotować, łe

a ja wlasnie omnomnom ;P ale tylko jeden ode mnie z miasta :)
Babsy
Babsy
  17 Iulie 2012

ale mlody sie rozpycha, wariatuncio maly d83dde1d

SailorMoon
SailorMoon
  17 Iulie 2012
Babsy
Babsy: ale mlody sie rozpycha, wariatuncio maly

A ma czasami czkawkę? Mój często miał czkawkę, to mi tak śmiesznie w brzuchu "skakał" d83dde03
mmaryja
mmaryja
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pewnie bałabym się wyszukiwać nie wiadomo czego, bo wiadomo - ciężko wszystkim dogodzić, a co człowiek, to co innego lubi. Rzeczywiście, prowiant ślubny to nie lada problem. O ile łatwo jakieś dodatki typu ciasta, wędliny, etc, to główne dania mogą stanowić problem

tak teraz oglądaliśmy oferty i jednak są fajne rzeczy z nowoczesnej kuchni polskiej, na przystawki coś innego typu kawior czy coś równie zabawnego, a na dania główne na pewno kurczak bo sporo ludzi lubi, cielęcina i z ryb łosoś i pstrąg.
Babsy
Babsy
  17 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: A ma czasami czkawkę? Mój często miał czkawkę, to mi tak śmiesznie w brzuchu "skakał"

wlasnie nie zauwazylam. czasem brzuch mi podskoczyl, ale tylko kilka razy z rzedu, to chyba za krotko na czkawke?
SailorMoon
SailorMoon
  17 Iulie 2012
Babsy
Babsy: wlasnie nie zauwazylam. czasem brzuch mi podskoczyl, ale tylko kilka razy z rzedu, to chyba za krotko na czkawke?

Jakby to była czkawka, to na pewno byś rozpoznała :D Więc to raczej nie to. Obyś tylko w ostatnim miesiącu nie męczyła się tak jak ja, jak mi mały coś uciskał z tyłu, i spać, i leżeć przez to z bólu nie mogłam... Gorsze niż sam poród to było :/ No i porodu też w miarę lekkiego Ci życzę :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze dodatkowo psy nas zmuszają do wysiłków!

Czy Twoje psy jedzą karmę wegetariańską? Bo Ty chyba jesteś wege nie? Zawsze mnie zastanawiało jak ktoś jest wege i nie chce się przyczyniać do cierpienia zwierząt etc to czemu daje psom mięsne puszki i żarcie :ziober2:
Babsy
Babsy
  18 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Jakby to była czkawka, to na pewno byś rozpoznała Więc to raczej nie to. Obyś tylko w ostatnim miesiącu nie męczyła się tak jak ja, jak mi mały coś uciskał z tyłu, i spać, i leżeć przez to z bólu nie mogłam... Gorsze niż sam poród to było No i porodu też w miarę lekkiego Ci życzę

wez nie strasz:ninja: juz i tak od jakich 2, moze 3 mscy spie nie do konca komfortowo- uwielbiam zasypiac na brzuchu, a tu lipa ;) oj mam nadzieje ze mi sie spelni to zyczenie :*
styka51
styka51
  18 Iulie 2012

Siemka, siemka ^^
Miłego dnia życzę ;)

mmaryja
mmaryja
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Twoje psy jedzą karmę wegetariańską?

nie.
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze mnie zastanawiało jak ktoś jest wege i nie chce się przyczyniać do cierpienia zwierząt etc to czemu daje psom mięsne puszki i żarcie

nie chcę się przyczyniać do cierpienia zwierząt dlatego swoje odżywiam najlepiej jak tylko się da. to, że ja jestem weganką nie znaczy, że będę nawracała wszystko i wszystkich dookoła mnie.
poza tym jestem weganką głównie dla siebie, a nie dla idei.
SailorMoon
SailorMoon
  18 Iulie 2012
styka51
styka51: A jak ostatniego dnia zjadłam rybę, to musiałam stoperan stosować

Konto usunięte
Konto usunięte: Już "Kuchenne rewolucje", które NIESTETY lubię oglądać, pokazały rzeczywistość w knajpach, ale to jest szczyt szczytów... Choć wiadomo, że Gessler nie rewolucjonizowała takich zwykłych smażalni ryb, "kebabiarni" itp., ale i tak był dramat...

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12146223,Jedzenie_z_nadmorskiej_smazalni__Ryba_wycierana_scierka.html
Poczytajcie, oglądnijcie :rotfl:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie chcę się przyczyniać do cierpienia zwierząt dlatego swoje odżywiam najlepiej jak tylko się da. to, że ja jestem weganką nie znaczy, że będę nawracała wszystko i wszystkich dookoła mnie. poza tym jestem weganką głównie dla siebie, a nie dla idei.

Rozumiem. :-)

aczkolwiek dla mnie to hipokryzja, skoro nie jadam mięsa bo to powoduje cierpienie zwierząt (itp,itd) to nie kupuję puszek mięsnych dla psa. :woot: przeciez na produkcje puszki zwierzeta tez cierpialy czy tam zostaly zabite w meczarniach, cierpieniach etc.
SailorMoon
SailorMoon
  18 Iulie 2012
Babsy
Babsy: wez nie strasz juz i tak od jakich 2, moze 3 mscy spie nie do konca komfortowo- uwielbiam zasypiac na brzuchu, a tu lipa ;)

Ja na brzuchu nigdy nie mogłam. I po porodzie odmieniła mi się pozycja do spania... Kiedyś spalam zawsze na boku a teraz zasypiam na plecach d83dde01

Babsy
Babsy: oj mam nadzieje ze mi sie spelni to zyczenie :*

Też mam taką nadzieję :) Będzie dobrze :*
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.