malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ILE KURCZAK???

80, w promocji ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: z seri - czego nie kupisz żyjąc w polsce :D:D:D

alverde jest tanie, po 3€, rausch juz podbija cene, bo odzywka 10chf, phyto jest drogie bo odzywka 15€, kupilem tabletki na porost wlosow, 40€...

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Macie na to jakieś sposoby? Czy pianka panthenol serio pomaga?

ja mam balsam chlodzacy po opalaniu z eveline. ale kupiony ze 3 lata temu, nie wiem czy go jeszcze sprzedaja:) mozesz tez sprobowac posmarowac sie maslanka, kefirem czy jogurtem naturalnym:)
pewnie na za dlugo poszlas, albo lampy mocne mieli?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  17 Iulie 2012
Babsy
Babsy: ja mam balsam chlodzacy po opalaniu z eveline. ale kupiony ze 3 lata temu, nie wiem czy go jeszcze sprzedaja:) mozesz tez sprobowac posmarowac sie maslanka, kefirem czy jogurtem naturalnym:)

Maslanka tylka sama nie posmaruje, poczekam na meza :D:D i od razu powiem niech kupi panthenol.
Babsy
Babsy: pewnie na za dlugo poszlas, albo lampy mocne mieli?

Wlasnie czy ja wiem czy tak dlugo? 10 min na lampy brązujące, czyli te co podtrzymują opalenizne a nie wytwarzają nowy pigment bo te sa mocniejsze.. Debilka nie pomyslalam bo moglam po prostu dol od kostiumu ubrac ale skad moglam wiedziec ze to az tak. ;/ w sumie dupa blaa 2 lata slonca nie widziala haha doslownie, jak sie czujesz?
Prinz
Prinz: 80, w promocji ;)

to przepraszam, czemu tam kurczak taki drogi? co tyle kosztuje utrzymanie, hodowanie czy co?
Prinz
Prinz: alverde jest tanie, po 3€, rausch juz podbija cene, bo odzywka 10chf, phyto jest drogie bo odzywka 15€, kupilem tabletki na porost wlosow, 40€...

a sklady?
Babsy
Babsy
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Maslanka tylka sama nie posmaruje, poczekam na meza :D i od razu powiem niech kupi panthenol.

znam ten bol, kiedys spalilam sobie szyje i dekolt... pieklo, swedzialo, az wysypki dostalam ;/ mezus sie ucieszy z niespodziewanego smarowania ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Wlasnie czy ja wiem czy tak dlugo? 10 min na lampy brązujące, czyli te co podtrzymują opalenizne a nie wytwarzają nowy pigment bo te sa mocniejsze.. Debilka nie pomyslalam bo moglam po prostu dol od kostiumu ubrac ale skad moglam wiedziec ze to az tak. w sumie dupa blaa 2 lata slonca nie widziala haha doslownie, jak sie czujesz?

hmm w sumie tak czy siak dlugo nie bylas... 10 min po takim czasie przerwy to i tak duzo.
w miare, jak nie ma upalow:) poza tym typowe dolegliwosci, zgaga chyba co dzien, bola mnie biodra i kregoslup przy schylaniu ;) no i za 30 dkg bede wazyc 80 kg :C musze teraz serio ograniczyc slodycze, bo we wrzesniu dobije do setki kutwa :C nigdy w zyciu tyle nie wazylam ;/
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  17 Iulie 2012
Babsy
Babsy: znam ten bol, kiedys spalilam sobie szyje i dekolt... pieklo, swedzialo, az wysypki dostalam ;/ mezus sie ucieszy z niespodziewanego smarowania ;)

O jezu dekolt to chyba musi jeszcze bardziej bolec, i szyja :ninja:
Babsy
Babsy: hmm w sumie tak czy siak dlugo nie bylas... 10 min po takim czasie przerwy to i tak duzo.

no wlasnie, na reszte ciala moglabym isc znowu ale teraz tylek mnie blokuje :D:D
Babsy
Babsy: w miare, jak nie ma upalow:) poza tym typowe dolegliwosci, zgaga chyba co dzien, bola mnie biodra i kregoslup przy schylaniu ;) no i za 30 dkg bede wazyc 80 kg :C musze teraz serio ograniczyc slodycze, bo we wrzesniu dobije do setki kutwa :C nigdy w zyciu tyle nie wazylam ;/

To ile przytylas w ciazy? :> Ja chce zajsc na poczatku przyszlego roku jak sie uda, tak marzec/kwiecien :tak:
Prinz
Prinz
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to przepraszam, czemu tam kurczak taki drogi? co tyle kosztuje utrzymanie, hodowanie czy co?

bo szwajcaria to bogaty kraj,ludzie zarabiaja duzo wiec ceny tez takie sa.

Konto usunięte
Konto usunięte: a sklady?

sklady sa bardzo fajne, phyto ma duzo skladnikow takich dobrych, alverde ciut mniej, ale za 3€ nie wymagam cudów. rausch tez jest super.
ogolnie we francji jest szal na kerastase i loreal, nie wiem dlaczego, bo sklady sa zupelnie przecietne.

mmaryja
mmaryja
  17 Iulie 2012
Prinz
Prinz:

kup sobie odżywkę do mycia włosów l'oreala. ja się w niej zakochałam, moje włosy zdecydowanie są na DUŻE TAK.
Babsy
Babsy
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O jezu dekolt to chyba musi jeszcze bardziej bolec, i szyja
myslalam, ze sobie skore zdrapie ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie, na reszte ciala moglabym isc znowu ale teraz tylek mnie blokuje :D
idz na stojace :)
Konto usunięte
Konto usunięte: To ile przytylas w ciazy? Ja chce zajsc na poczatku przyszlego roku jak sie uda, tak marzec/kwiecien

prawie 14- i to od marca, bo w styczniu i lutym nic nie ruszylo, ba nawet schudlam prawie 2 kg od lutego do marca ;/ to zycze udanych staran ^^
styka51
styka51
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Macie na to jakieś sposoby? Czy pianka panthenol serio pomaga?

Jak schłodzisz w lodówce, a potem zarzucisz na skórę, to jest MEGA :zakochany: I serio koi :tak: Mój Maniek plecy sobie spalił na raka, bo przy łopacie cały dzień był, posmarowałam tym, to nawet skóra, mu nie schodziła, a zbrązowiała ładnie ;)
styka51
styka51
  17 Iulie 2012
Prinz
Prinz: 80, w promocji ;)

To jest nic :d Ostatnio łażę sobie po Mielnie i widzę tabliczkę "Tanie obiady" czytam, czytam, a tam tak:
Kurczak pieczony 100 g - 6 zł. (plus surówka i ziemniaki we własnej cenie)
To kilogram tego kuraka 60 zł kosztował, a to ZWYKŁY kurczak z rożna był -,-
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  17 Iulie 2012
Prinz
Prinz: bo szwajcaria to bogaty kraj,ludzie zarabiaja duzo wiec ceny tez takie sa.

w sumie logiczne :woot:
Prinz
Prinz: sklady sa bardzo fajne, phyto ma duzo skladnikow takich dobrych, alverde ciut mniej, ale za 3€ nie wymagam cudów. rausch tez jest super. ogolnie we francji jest szal na kerastase i loreal, nie wiem dlaczego, bo sklady sa zupelnie przecietne.

wlasnie slyszalam o kerastase ale nie mialam nic z tego
Babsy
Babsy: idz na stojace :)

nie bo dupa spalona, to bedzie jeszcze gorzej :nie:
Babsy
Babsy: prawie 14- i to od marca, bo w styczniu i lutym nic nie ruszylo, ba nawet schudlam prawie 2 kg od lutego do marca ;/ to zycze udanych staran ^^

to nie duzo :woot: moja mama przytyla chyba z 49 jak sie nie myle ^^ pewnie po ciazy szybko zrzucisz :)
styka51
styka51: Jak schłodzisz w lodówce, a potem zarzucisz na skórę, to jest MEGA I serio koi Mój Maniek plecy sobie spalił na raka, bo przy łopacie cały dzień był, posmarowałam tym, to nawet skóra, mu nie schodziła, a zbrązowiała ładnie ;)

to chyba bede musiala kupic bo serio masakra, w sumie pomysl z lodowka nie jest zly, mozna zrobic tak z kazdym masłem :>
Prinz
Prinz
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kup sobie odżywkę do mycia włosów l'oreala. ja się w niej zakochałam, moje włosy zdecydowanie są na DUŻE TAK.

ktora to?
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie logiczne

no tak, ale za najnisza krajowa chyba wolalbym w polsce mieszkac :) w ch najnizsza to ok 2200 chf, wynajecie mieszkania pod zurychem 1800 chf... sam wynajem ;)

mmaryja
mmaryja
  17 Iulie 2012
Prinz
Prinz: ktora to?

polecam.

ugotowałam zupę chrzanową wczoraj wieczorem i w tej chwili właśnie dopijam ostatni kubek:and:
Prinz
Prinz
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: polecam.

nie lubię Cię! mialem juz nic nie kupowac, nie wiem jak ja to wszystko spakuję i dojade na lazurowe;d
Konto usunięte
Konto usunięte: ugotowałam zupę chrzanową wczoraj wieczorem i w tej chwili właśnie dopijam ostatni kubek

zazdroszcze partnerowi przyszlej zony;)

kedi
kedi
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: polecam.

w PL chyba nie ma :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.