malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam z limonką i dopóki nie będzie na wykończeniu nie kupię nowego

muszę się tego nauczyć bo mam za dużo kosmetyków, najgorsze ze wszystkie pootwierane chyba ze mam cos w zapasie to wiadomo, zamkniete. :/
mirra20
mirra20
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: muszę się tego nauczyć bo mam za dużo kosmetyków, najgorsze ze wszystkie pootwierane chyba ze mam cos w zapasie to wiadomo, zamkniete. :/

staram się kontrolować chociaz ostatnio kupiłam kilka szamponów i odżywek do włosów, no i obowiązkowo kupuje na zapas masła z TBS, bo niestety nie mam u siebie tego sklepu
SoDope
SoDope
  16 Iulie 2012

No ja bym musiała ogólnie zrobić walkę z kilogramami ... i z tym moim cellulitem ...

mam 4 tygodnie .. XD

SoDope
SoDope
  16 Iulie 2012

ja tam się kontroluje z zakupami - patrze na ceny ... ale nie mogę się oprzeć jak są w TESCO promocje 2 w cene 1 ... i tak mi się zbierają szampony ::crylol:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: staram się kontrolować chociaz ostatnio kupiłam kilka szamponów i odżywek do włosów, no i obowiązkowo kupuje na zapas masła z TBS, bo niestety nie mam u siebie tego sklepu

Ja nie wiem od czego to zależy, może od silnej woli? Nie miałam jeszcze i chciałabym spróbować, które polecasz?

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam się kontroluje z zakupami - patrze na ceny ... ale nie mogę się oprzeć jak są w TESCO promocje 2 w cene 1 ... i tak mi się zbierają szampony :

A ja teraz uzywam tylko shaumy zurawinowej, serio :ninja: ale znowu pielegnacja ciala i twarzy to u mnie masakra, juz nie mam gdzie stawiac a dzisiaj jeszcze to vichy;/
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012

prinz co jest z massacre? czemu jej nie ma na forum?

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: prinz co jest z massacre? czemu jej nie ma na forum?

zablokowali jej konta bo miala 4.

Konto usunięte
Konto usunięte: A ja teraz uzywam tylko shaumy zurawinowej, serio ale znowu pielegnacja ciala i twarzy to u mnie masakra, juz nie mam gdzie stawiac a dzisiaj jeszcze to vichy;/

ja tez juz nie mam gdzie stawiac, gdzie upychac, co do nowego kraju pojade to nowe kosmetyki i najgorsze ze tacham jedna walize tylko z kosmetykami :ninja: dzisiaj poszedlem do centrum handlowego, oczywiscie zahaczylem o apteke, lush, body shop i sephorę.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012
Prinz
Prinz: zablokowali jej konta bo miala 4.

jak to 4? ale swoje czy jak ;>
Prinz
Prinz: ja tez juz nie mam gdzie stawiac, gdzie upychac, co do nowego kraju pojade to nowe kosmetyki i najgorsze ze tacham jedna walize tylko z kosmetykami dzisiaj poszedlem do centrum handlowego, oczywiscie zahaczylem o apteke, lush, body shop i sephorę.

:crylol: a potem wszystko pootwierane i nie wiadomo czym sie smarowac
mirra20
mirra20
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie wiem od czego to zależy, może od silnej woli? Nie miałam jeszcze i chciałabym spróbować, które polecasz?

Może, w moim przypadku odkąd pracuje w handlu nie przepadam za zakupami.
Z maseł na pewno świetne jest mango i czekoladowe, ale większość jest obłędna za każdym razem kupuje inne. Ale to też zależy czy wolisz owocowe, orzechowe czy kwiatowe??
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może, w moim przypadku odkąd pracuje w handlu nie przepadam za zakupami. Z maseł na pewno świetne jest mango i czekoladowe, ale większość jest obłędna za każdym razem kupuje inne. Ale to też zależy czy wolisz owocowe, orzechowe czy kwiatowe??

A gdzie pracujesz;> w jakiejs sieciowce? no wlasnie owocowe nie za bardzo, np mleko i miod, czekoladowe, toffi jakies takie nie owocowe zapachy
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to 4? ale swoje czy jak ;>

no swoje, mozna miec 3, ona miala 4 i o.

Konto usunięte
Konto usunięte: a potem wszystko pootwierane i nie wiadomo czym sie smarowac

hahaha no dobra do smarowania mam maslo wisniowe z bodyshopu, ale odzywek i masek mam z 15, szamponow z 5, jakies toniki do wlosow, zele pod prysznic, w domu to juz przesada a ja podrozuje :ninja:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012
Prinz
Prinz: no swoje, mozna miec 3, ona miala 4 i o.

co za bezsens :/
Prinz
Prinz: hahaha no dobra do smarowania mam maslo wisniowe z bodyshopu, ale odzywek i masek mam z 15, szamponow z 5, jakies toniki do wlosow, zele pod prysznic, w domu to juz przesada a ja podrozuje

nie cierpie wisni :ninja: a co Ty tak podrozujesz?
SoDope
SoDope
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: prinz co jest z massacre? czemu jej nie ma na forum?

a właśnie w sobote byłam u fryzjera ... i PIERWSZY RAZ DOSTAŁAM RACHUNEK DO MOJEJ USŁUGI :O
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a właśnie w sobote byłam u fryzjera ... i PIERWSZY RAZ DOSTAŁAM RACHUNEK DO MOJEJ USŁUGI :O

:o jak to? u nas zawsze nabijaja na kase i daja paragon???
mirra20
mirra20
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A gdzie pracujesz;> w jakiejs sieciowce?

w sieciówce, na szczęście nie jakoś mega popularnej

Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie owocowe nie za bardzo, np mleko i miod, czekoladowe, toffi jakies takie nie owocowe zapachy

to na pewno coś dla siebie znajdziesz: czekolada, kokos, migdał, shea chyba też jest, no masa tego jest
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.