Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1061 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ja lubie, jeszcze promocja byla z 15€ na 7,5 wiec tym lepiej.
narobilem sie w Szwajcarii jak glupi to troche zwiedzam teraz :) jak mnie przycisnie to znowu bede roboty szukac

ja dostaje w chantelle.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Byłam tam pierwszy raz .... i pójde tam jeszcze raz ale do kogoś innego ... - i zobaczymy czy każdemu tak nabija :D
Lilou zamiast WEDDING DAY wygrawerowało WEEDING DAY

Jak to u Dżasminy, są pewnie wg niej z tym słynnym PAZUREM

Wczoraj wygrałam zestaw kosmetyków do auta, równy tydzień przed egzaminem na prawko... xD
Fashionelka twierdzi, że nie

nie no kuwa zayebie sie z tym netem:martuśka: od jakiegos msca sam sie w kolko rozlacza i traci zasieg, jak nigdy nie narzekalam na play tak teraz zaczelam;/ jeszcze tego brakuje, zeby kiedys rozlaczyl mi sie np w trakcie przelewu wrr
nie wszystko.. w szwajcarii kurczak 80 zl, wolowina z 250, bilet na pociag 100.. chleb 15 zl...
w niemczech alverde i guhl, w szwajcarii rausch, we francji phyto i dorwalem bananowa odzywke z bodyshopu ktorej w PL i CH dawno nie widzialem.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
ILE KURCZAK???
z seri - czego nie kupisz żyjąc w polsce :D:D:D
Chyba z 2 lata nie byłam na solarium, ale ost w upały tak ładnie się opaliłam że postanowiłam iść aby trochę podtrzymać bo szkoda mi było a teraz pogoda nieciekawa.
MAM tak spalony tyłek, że szok ledwo siedzę boli mnie cała skóra na tyłku nawet przy delikatnym dotknięciu :/ tam gdzie byłam opalona to zbrązowiałam ale tyłek to koszmar.
Macie na to jakieś sposoby? Czy pianka panthenol serio pomaga?