malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  17 Iulie 2012

a ja niedługo jade do Mielna ...

kedi
kedi
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Widziałam, dlatego nawet nad morzem i tak codziennie chodziłam do Sphinxa, ewentualnie jakiejś jednej upatrzonej knajpy, nie najtańszej i nie będącej smażalnią ryb. Wolę żreć codziennie to samo niż się narażać

no i słusznie, nietrudno żeby się zatruć. ja nie mam tego problemu bo i tak nie jem ryb. ale to woła o pomstę do nieba co się dzieje w takich budkach/ smażalniach.
nawet nie chcę myśleć, jak smakował ten hamburger ze spleśniałym serem i sałatką po tuningu :ninja:
styka51
styka51
  17 Iulie 2012
kedi
kedi: właśnie dlatego nie jadam w takich miejscach.

To też jak byłam w Mielnie, to jadłam same kanapeczki albo flaki z "domowej" knajpki :lol:

A jak ostatniego dnia zjadłam rybę, to musiałam stoperan stosować :ninja:
styka51
styka51
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja niedługo jade do Mielna ...

Szkoda, że w jednym czasie się nie zgadaliśmy ;C
SoDope
SoDope
  17 Iulie 2012
styka51
styka51: Szkoda, że w jednym czasie się nie zgadaliśmy ;C

szczerze to ja nawet nie wiem czy dojade do tego Mielna bo wszystko zależy od tego czy ten mój dostanie urlop .... O_o
pijana
pijana
  17 Iulie 2012
kedi
kedi: no i słusznie, nietrudno żeby się zatruć. ja nie mam tego problemu bo i tak nie jem ryb. ale to woła o pomstę do nieba co się dzieje w takich budkach/ smażalniach. nawet nie chcę myśleć, jak smakował ten hamburger ze spleśniałym serem i sałatką po tuningu

Ja lubię ryby, ale nad morzem NIGDY nie jadłam xD Hamburgerów i hot-dogów nie tykam w ogóle, a kebab tylko w swoim mieście i tylko w miejscach gdzie robią go na widoku, no i gdzie jada sporo osób.
Już "Kuchenne rewolucje", które NIESTETY lubię oglądać, pokazały rzeczywistość w knajpach, ale to jest szczyt szczytów... Choć wiadomo, że Gessler nie rewolucjonizowała takich zwykłych smażalni ryb, "kebabiarni" itp., ale i tak był dramat...
SoDope
SoDope
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Choć wiadomo, że Gessler nie rewolucjonizowała takich zwykłych smażalni ryb, "kebabiarni" itp., ale i tak był dramat...

U mnie w Ostrowie jest jeden taki kebab gdzie na oczach kładą Ci warzywa ... więc tam aby jest pewne, że masz świeże i Ci robaków nie nakładą do kebaba czy czegoś ...
kedi
kedi
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a kebab tylko w swoim mieście i tylko w miejscach gdzie robią go na widoku, no i gdzie jada sporo osób.

ja uwielbiam kebab, ale podobnie jak Ty- jadam w dwóch sprawdzonych miejscach, gdzie robią go przy mnie.no i nie da się niczego zarzucić.

Konto usunięte
Konto usunięte: Już "Kuchenne rewolucje", które NIESTETY lubię oglądać, pokazały rzeczywistość w knajpach, ale to jest szczyt szczytów... Choć wiadomo, że Gessler nie rewolucjonizowała takich zwykłych smażalni ryb, "kebabiarni" itp., ale i tak był dramat...

też niestety lubie oglądać to gówno. a gessler by zawału dostała jakby weszła do takiej smażalni. swoją drogą to nie byłam w żadnej z jej restauracji, trzeba będzie kiedyś zajrzeć.
madzia2143
madzia2143
  17 Iulie 2012
Babsy
Babsy: no wlacha

niestety wiele kobiet zapomina że kaloryczność wzrasta na początku ciąży o ok 200kcal - co jest równoznaczne z jednym jogurtem owocowym. w III trymestrze troszkę więcej bo ok 400kcal. Później wychodzi :and: no a zachcianki na które kuszą się mamusie często są zwykłymi zapychaczami, dieta nie pomaga ani nie odżywia dzidzię tak jak powinna.
Konto usunięte
Konto usunięte: znowu byłam na kebabie

na samą myśl chce mi się wymiotować, łe :wtf:
styka51
styka51
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szczerze to ja nawet nie wiem czy dojade do tego Mielna bo wszystko zależy od tego czy ten mój dostanie urlop .... O_o

Ahaaa... rozumiem, rozumiem.

W sumie chciałabym jesio gdzieś na weekend wyskoczyć...ale bez kasy jestem -,-
madzia2143
madzia2143
  17 Iulie 2012

@styka51:
dziołcha ten av! :mrgreen:

SoDope
SoDope
  17 Iulie 2012
styka51
styka51: W sumie chciałabym jesio gdzieś na weekend wyskoczyć...ale bez kasy jestem -,-

do mnie ponoć przyjeźdza koleżanka w piątek :D więc mam jeszcze jedno miejsce z drugiej strony boczku w łóżeczku :D
styka51
styka51
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziołcha ten av!

A co :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: do mnie ponoć przyjeźdza koleżanka w piątek :D więc mam jeszcze jedno miejsce z drugiej strony boczku w łóżeczku :D

Jestem bez pieniendzów ;C
A i tak mam dwie obiecane wyprawy zanim do Ciebie dotrę -,-
madzia2143
madzia2143
  17 Iulie 2012
styka51
styka51: A co

to Ty ofc? :mrgreen: kurde nie wiem jak mam przybrać na wadze :and: nie chce wpierniczać śmieciowego jedzenia i tego na co nie mam ochoty ;/
styka51
styka51
  17 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to Ty ofc? kurde nie wiem jak mam przybrać na wadze nie chce wpierniczać śmieciowego jedzenia i tego na co nie mam ochoty ;/

Tak, ja :lol:
Ja wróciłam do ćwiczeń, bo nad morzem w ogóle mi nie szło.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.