malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  18 Iulie 2012
styka51
styka51: Siemka, siemka Miłego dnia życzę

nawzajem ^^
SailorMoon
SailorMoon: Ja na brzuchu nigdy nie mogłam. I po porodzie odmieniła mi się pozycja do spania... Kiedyś spalam zawsze na boku a teraz zasypiam na plecach

ja na plecach nie moge, czuje sie jakbym lezala w trumnie:lol: chyba ze porozrzucam rece i nogi na wszystkie strony ;)
SailorMoon
SailorMoon: Też mam taką nadzieję Będzie dobrze

:mrgreen:
SoDope
SoDope
  18 Iulie 2012

wy.:cenzura:.zieliłam wszystko z szaf i układam na nowo ubrania ....

życzćie mi powodzenia...

styka51
styka51
  18 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12146223,Jedzenie_z_nadmorskiej_smazalni__Ryba_wycierana_scierka.html Poczytajcie, oglądnijcie

Wiem, wiem :d Dlatego czekam na sierpień, aż mój tata da dorsze pojedzie, to może nałowi i będzie świeża rybka :zakochany:
styka51
styka51
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wy..zieliłam wszystko z szaf i układam na nowo ubrania .... życzćie mi powodzenia...

Życzę powodzenia. Ja dośc często tak robie, ale nie ma sensu, bo i tak wszystko się wywraca więc mam bałagan w szafie -.-
mmaryja
mmaryja
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aczkolwiek dla mnie to hipokryzja, skoro nie jadam mięsa bo to powoduje cierpienie zwierząt (itp,itd)

dlatego zawsze podkreślam, że jestem wege nie dla idei, a dla siebie.
chcąc pomóc zwierzętom można robić wiele rzeczy. ja między innymi adoptowałam psa i jednego wzięłam z ulicy. jak je domyłam, okazało się, że są fajne chłopaki.
SoDope
SoDope
  18 Iulie 2012
styka51
styka51: Życzę powodzenia. Ja dośc często tak robie, ale nie ma sensu, bo i tak wszystko się wywraca więc mam bałagan w szafie -.-

ja ogólnie jak bede robiłam remont to strzele sobie jedną wielka szafe .. i wszystko będzie miała na wieszakach .. - taka jest moja koncepcja :D
styka51
styka51
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja ogólnie jak bede robiłam remont to strzele sobie jedną wielka szafe .. i wszystko będzie miała na wieszakach .. - taka jest moja koncepcja :D

W sumie fajny pomysł :D I wtedy mniej roboty z układaniem :D Tylko u mnie jak zwykle pieniędzy brak -,-
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: życzćie mi powodzenia...
Powodzenia!
Mnie niedlugo czeka to samo :(
Konto usunięte
Konto usunięte: że są fajne chłopaki.

Swietne te psiska:)

Poza tym, przeciez odzywianie sie miesem i "miesopochodnymi" produktami jest normalne dla psa...
Karmienie zwierzaka sama marchewka, warzywkami i srodkami miesozastepczymi na zdrowie by nie wyszlo, pies to nie chomik.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chcąc pomóc zwierzętom można robić wiele rzeczy. ja między innymi adoptowałam psa i jednego wzięłam z ulicy. jak je domyłam, okazało się, że są fajne chłopaki.

super psiaki! ten po lewej mimo ze wiekszy jest troche podobny do mojego :)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Prinz
  18 Iulie 2012
Prinz
Prinz: super psiaki! ten po lewej mimo ze wiekszy jest troche podobny do mojego :)
po prawej znaczy sie;)

Babsy
Babsy
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wy..zieliłam wszystko z szaf i układam na nowo ubrania .... życzćie mi powodzenia...

niedawno to przechodzilam:) ale juz od nowa zaczyna mi sie walanie ciuchow po fotelach i lozku ;) za duzo mam wszystkiego.
Konto usunięte
Konto usunięte: ja ogólnie jak bede robiłam remont to strzele sobie jedną wielka szafe .. i wszystko będzie miała na wieszakach .. - taka jest moja koncepcja

mam szafe 4drzwiowa i jeszcze mam po innych szafkach ciuchy poupychane :zonk: mi to by sie garderoba przydala ^^
Paulinessa
Paulinessa
  18 Iulie 2012

co wpisać, żeby sobie poszukać czegoś takiego na necie?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/531230_501364323212558_67574132_n.jpg

Prinz
Prinz
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co wpisać, żeby sobie poszukać czegoś takiego na necie?

"sukienka z PAZUREM" :crylol:

PapsiP
PapsiP
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.