malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Kameleon
Kameleon
  19 Iulie 2012
styka51
styka51: Albooooo

To się nazywa outfit.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękuję.

co za poprawa humoru z rana :crylol:
mmaryja
mmaryja
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja np nie noszę butów ze skóry naturalnej i tak samo nie kupię takich butów np dla mojej chrześnicy. Bo czy kupię dla siebie czy dla kogoś to zwierzęta i tak są obdzierane ze skóry.

staram się zwracać uwagę na certyfikaty, wszelakie. niestety nie da się uniknąć od tego typu produktów. nie kupujesz skórzanych butów i torebek? a kosmetyki testowane na zwierzętach?
mmaryja
mmaryja
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a kosmetyki testowane na zwierzętach?

w sumie to głupie pytanie, bo chyba nie znam osoby która byłaby w stanie uniknąć tego typu produktów.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: staram się zwracać uwagę na certyfikaty, wszelakie. niestety nie da się uniknąć od tego typu produktów. nie kupujesz skórzanych butów i torebek? a kosmetyki testowane na zwierzętach?

skórzanych? z takiej prawdziwej skóry? nie :tak: kiedyś nie zwracałam na to uwagi ale od dobrego roku nie kupuję produktów z prawdziwej skóry a w ogóle nie wiem czy kiedykolwiek kupiłam, nie jestem pewna czy jedne moje shoxy z nike mogą być z prawdziwej skóry, ale chyba nie :nie: nie wiem czy nike uzywa naturalnej skory czy nie. a w sumie nie byloby mnie stac, tzn byloby ale nie dalabym np 1000 zl za skórzaną torebkę nawet gdyby. o
hej ale ja nie jestem wegetarianinem, ogolnie mam zasade ze nie ubiore futra czy skorzanych rzeczy bo po prostu nie sa mi potrzebne sa inne materialy swietnie zastepujace naturalną skórę. dlatego zastanawiam sie jak wege postrzegają świat w tym temacie, bo cierpienia zwierzat nie da sie w pewnym sensie uniknac zawsze znajdzie sie cos z tym zwiazane.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to głupie pytanie, bo chyba nie znam osoby która byłaby w stanie uniknąć tego typu produktów.

no niestety. racja
sylwik
sylwik
  19 Iulie 2012

seriously? :wtf:
lubie cwieki. lubie 'skorki'. lubie podarte ubrania.
...a i tak jeszcze nigdy nie spodobala mi sie zadna jej 'stylizacja'. ani troche:wtf:

styka51
styka51
  19 Iulie 2012

A tu wciąż Jasmina głównym tematem jest :lol:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
styka51
styka51: A tu wciąż Jasmina głównym tematem jest

i to chyba sie nie zmieni dopoki bedzie nas bawic takimi wspaniałymi ałtfitami ;d
SailorMoon
SailorMoon
  19 Iulie 2012
styka51
styka51: A tu wciąż Jasmina głównym tematem jest

Głównym to nie... Ale jak jeb. nie taką stylizację jak teraz, to ciężko nie skomentować :rotfl:
Poza tym przynajmniej jest się z czego czasem pośmiać ;)
styka51
styka51
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i to chyba sie nie zmieni dopoki bedzie nas bawic takimi wspaniałymi ałtfitami ;d

Serio, ja bez żadnego namysłu nie dałabym rady założyć tak strasznie "gryzących" się ciuchów :ninja:

SailorMoon
SailorMoon: Ale jak jeb. nie taką stylizację jak teraz, to ciężko nie skomentować

Przecież tu jedyną ciekawą rzeczy są buty i torebka, ale one do siebie nie pasują -,-
Babsy
Babsy
  19 Iulie 2012

kuwa poszłam do play żeby mi naprawili neta a tu się ze.sral na dobre:-$ po obiedzie pójdę jeszcze raz.

Babsy
Babsy
  19 Iulie 2012

Jeszcze mi się gaz kończy :lol:

kedi
kedi
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Za dużo ćwieków, niepasujące do siebie elementy, nawet dobranie kolorów leży. Dziękuję.

w uj się tych blogów narobiło, dziewoje nie umieją się ubrać nawet, a pojęcie o modzie mają zerowe. żałosne.
madzia2143
madzia2143
  19 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Hahaha :D Ja tylko raz byłam na KTG, ot tak. Mało nie zemdlałam, bo trzeba było leżeć na plecach a z brzuchem to nie jest fajne, sama zostałam i kazała wołać jakby coś a ja twardo myślałam, że wytrzymam. Ona przychodzi i mówi" jak pani zbladła, czemu pani nikogo nie wezwała?" opieprz lekki dostałam

o matko kto powiedział że trzeba? :wtf: to jest ostateczność właśnie, pacjentka powinna leżeć na boku gdyż leżąc na plecach może wystąpić zespół tzw. 'żyły głównej dolnej' - maluch uciska te naczynie wynikiem czego mamie robi się słabo..
No ale CO SZPITAL TO OBYCZAJ :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.