malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znam to ale micha mi sie cieszy bo widze coraz wiecej sklepow z normalna rozmiarowka, a nie do 'przeciez takiego wielkiego D', zeby tylko jeszcze te staniki byly solidniejsze :)

Dokładnie i żeby rozmiarówka była podobna do tej brytyjskiej :zakochany:
No i jaram się, bo uświadomiłam swoją mamę, która pól życia nosiła 90 d, a teraz się okazało, że to 80 g jest :O

Konto usunięte
Konto usunięte: mierzylam miesiac temu cielisty, calkiem fajny ale z boku miseczka mi odstawala, mniejsza byla juz za mala :

Mi właśnie nic nie odstaje i super jest :D Więc myślę nad kolejnym, a że mam te 150 zł, to warto w coś porządnego zainwestować.
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  18 Iulie 2012
styka51
styka51: Szkoda mi tej stówy, jak kupię ten w kwiatki, to nie będę mieć na czarny;p Poza tym wolę stonowane rzeczy raczej

styka51
styka51: Mi właśnie nic nie odstaje i super jest :D Więc myślę nad kolejnym, a że mam te 150 zł, to warto w coś porządnego zainwestować.

ja mam czarne, jakies jasne, kremowe i dość. uwielbiam kolorowe staniki :ninja:

choruję na ten

styka51
styka51: No i jaram się, bo uświadomiłam swoją mamę, która pól życia nosiła 90 d, a teraz się okazało, że to 80 g jest :O

gratulacje, czyń dalej swą misję :D

uciekam pod prysznic, trafnych wyborow zycze :)
SailorMoon
SailorMoon
  18 Iulie 2012

Dżasmina w podartych rajstopach i krzyżem na plecach... poległam... Idę spać.

pijana
pijana
  18 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dżasmina w podartych rajstopach i krzyżem na plecach... poległam... Idę spać.

Ja pier... ale porażka :crylol: Kurtki z pseudoskóry ze ściągaczami w których chodziła swego czasu całą polska młodzież są beznadziejne i nic im nie pomoże, nadmiar ćwieków, spodenki za krótkie, ale to jak zawsze, torebka z dupy, kompletnie niepasująca... Chce, a nie może... Ostatnio sobie pomyślałam, że jakbym była sąsiadką takiej osiedlowej modnisi tobym chyba pieprznęła ze śmiechu ;d
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  18 Iulie 2012

Jaśmina poczytała na forum, jak smiejemy się z leśnych dróżek, to teraz przerzuciła się na pozowanie przy stole do ping ponga :rotfl:

stylizacji nie skomentuję...

kedi
kedi
  18 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Tak ostatnio przeglądałam niektóre blogi modowo-makijażowe itp. i stwierdzam, że w porównaniu co do większości, ten dżasminowy jest nudny i monotonny. Ciągle tylko się przebiera, robi 20 prawie identycznych zdjęć, miny ma te same na każdej focie, miejsca też... Nic nowego nie wnosi. Mało recenzji kosmetyków, mało makijaży, jakichś śmiesznych porad itd... Tylko jej pozy w kółko. No ale widocznie taka koncepcja tego bloga... No i ciągle powtarza "z pazurem" i "moja perełka z sh"

dałaś jej wskazówki to teraz się rozwinie :rotfl:
ps. wierzycie, ze torebka z konkursu jest inną niż ta w ostatniej stylizacji? w sensie, że kupiła dwie? bo ja nie wierzę :rotfl:
kedi
kedi
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurtki z pseudoskóry ze ściągaczami w których chodziła swego czasu całą polska młodzież są beznadziejne i nic im nie pomoże,

no po prostu piękne są te kurtki, nie wiem jak coś takiego można założyć :ninja:
jest krzyż, jest "pazur" :rotfl:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: brak słów.. moja uczelnia też świruje, na praktykach bardziej stresuje mnie papierkowa robota niż sama praca. Współczuję, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przy okazji na koncert się przejdziesz :)

koncert jakos mnie nie kreci ostatnio, jestem sklonny oddac bilet kolezance, ktora bardzo by chciala zobaczyc Madonne, ale jej nie stac.. ale wkuvia mnie fakt ze takie problemy robia, zadnej checi pomocy, (wyslalem pismo z moim podpisaem i kopia dowodu, nie raczyli odpisac nawet) mam wsszystko rzucic, jechac do kalisza specjalnie by machnac kopie matury, wyslac na maila i znowu 20h zapiedalac autokarem do francji ;/

SailorMoon
SailorMoon: ja właśnie też

ahahaha pewnie, trzeba wspierac Królową :D
SailorMoon
SailorMoon: No tak, słynny "pazur" musi być D

ahahahah i tylko sie utwierdzam w przekonaniu ze buty dostala od tego sklepu netowego, bo co chwile je pokazuje dodatkowo pokazujac link.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurtki z pseudoskóry ze ściągaczami w których chodziła swego czasu całą polska młodzież są beznadziejne i nic im nie pomoże

Tu się nie ma z czego śmiać...sama taka skajkę miałam w 1 LO :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: , spodenki za krótkie

I za jasne jak dla mnie ;C

Konto usunięte
Konto usunięte: torebka z dupy,

Pasuje jak świni siodło ;/

Prinz
Prinz: tylko sie utwierdzam w przekonaniu ze buty dostala od tego sklepu netowego, bo co chwile je pokazuje dodatkowo pokazujac link.

Tak samo myślę....za jakiś czas wyskoczy w innych butach z tego sklepu -.-

Konto usunięte
Konto usunięte: NigdyMnieTuNieBylo

Dziękuję za rady odnośnie staników;p
styka51
styka51
  19 Iulie 2012

Mogłaby się tak ubrać:

i w końcu znalazłaby ten swój pazur :lol:

styka51
styka51
  19 Iulie 2012

Albooooo:

SailorMoon
SailorMoon
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pier... ale porażka Kurtki z pseudoskóry ze ściągaczami w których chodziła swego czasu całą polska młodzież są beznadziejne i nic im nie pomoże

Stać ją na zestaw Joico za 600 zł a nie stać na porządną skórzana kurtkę. Ta wygląda jak po młodszej siostrze...

Konto usunięte
Konto usunięte: nadmiar ćwieków, spodenki za krótkie, ale to jak zawsze, torebka z dupy, kompletnie niepasująca...

Dokładnie. I ta koszula ni z gruchy ni z pietruchy :/

Konto usunięte
Konto usunięte: Chce, a nie może...

Nom

Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio sobie pomyślałam, że jakbym była sąsiadką takiej osiedlowej modnisi tobym chyba pieprznęła ze śmiechu ;d

Pobijam :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jaśmina poczytała na forum, jak smiejemy się z leśnych dróżek, to teraz przerzuciła się na pozowanie przy stole do ping ponga

Teraz biedna znów musi szukać innego miejsca ;(

kedi
kedi: dałaś jej wskazówki to teraz się rozwinie

Pewnie tak. Za pewien czas się przekonamy :)

kedi
kedi: ps. wierzycie, ze torebka z konkursu jest inną niż ta w ostatniej stylizacji? w sensie, że kupiła dwie? bo ja nie wierzę

A z tym to w sumie sama nie wiem. Ale czemu zawsze komuś kupuje niby to co sobie?

Prinz
Prinz: ahahaha pewnie, trzeba wspierac Królową :D

No oczywko :D

Prinz
Prinz: ahahahah i tylko sie utwierdzam w przekonaniu ze buty dostala od tego sklepu netowego, bo co chwile je pokazuje dodatkowo pokazujac link.

Też tak uważam :)

styka51
styka51: Mogłaby się tak ubrać:

Tak się zastanawiam czasem co ją wzięło na ten śmieszny "pazur" ? To już nie ma fazy na arabkę? :rotfl:
Babsy
Babsy
  19 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dżasmina w podartych rajstopach i krzyżem na plecach... poległam... Idę spać.

litosci... skajce nic nie pomoze... a kopertowka bzdura, ze kupila sobie dwie takie same- zobaczycie po rozdaniu, czy jeszcze seszyn z nia strzeli :mrgreen:
SailorMoon
SailorMoon
  19 Iulie 2012
Babsy
Babsy: litosci... skajce nic nie pomoze... a kopertowka bzdura, ze kupila sobie dwie takie same- zobaczycie po rozdaniu, czy jeszcze seszyn z nia strzeli

Nom zobaczymy, zobaczymy :)

Btw. Te jej zdjęcie z profilu straszne jest :wtf:
Paulinessa
Paulinessa
  19 Iulie 2012

Spodenki są za krótkie dla niej, za jasne. Rajstopy są podarte w beznadziejny sposób, do tego nie na jej grube nogi! Kopertówka sama w sobie ok, ale nie pasuje kompletnie. Kurtka - :zonk: :zonk: Koszula zupełnie z d.upy wzięta do tejże stylizacji.

Za dużo ćwieków, niepasujące do siebie elementy, nawet dobranie kolorów leży. Dziękuję.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.