malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podejrzewam, że nie lubi krytyki i to dlatego

ja jej tam napisałam pare słów ..., że na fotce waliła ścieme ...

dostałam bloka.

po prostu tam użytkownika mozna zablokowac a anonima nie..
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z cekinami, swterek bardziej mi sie podoba :-)

Ja odpuscilam zakup sweterkow - jakby zaczelo padac podczas spaceru, to by mi Jason zmokl za bardzo. Wolalam kupic Mu kubraczek z nieprzemakalnym materialem, z polarowa podszewka.

Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie nie, tylko ph skóry no i gruczoły łojowe i potowe, psy ich nie maja. i wlasnie nie wiem ale serio dziala cuda, czemu dla ludzi takich rzeczy nie ma

Mozesz w sumie wyprobowac na jednym kosmyku, szkod na ludzkich wlosach nie powinien dokonac .

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem wlasnie, dlatego nie kupuje szkoda norek.. biedne. aczkolwiek bez sprayu do czesania sie nie obejdzie. a Ty chyba tez mialas Yorka? dobrze mysle bo cos mi sie kojarzy albo masz dalej

Teraz mieszka z moja Mamusia :)

Konto usunięte
Konto usunięte: MIAŁAŚ ZDJĘCIE Z YORKIEM!!! pamiętam :D

To jest Jason, zdjecia ciut stare tylko :D
mirra20
mirra20
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jej tam napisałam pare słów ..., że na fotce waliła ścieme ...dostałam bloka.po prostu tam użytkownika mozna zablokowac a anonima nie..

jak dla mnie to znaczy tylko tyle, że boi się, że ktoś ją zdemaskuję, a dopóki te laski się zachwycają jej "stylizacjami" jest w 7 niebie
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja odpuscilam zakup sweterkow - jakby zaczelo padac podczas spaceru, to by mi Jason zmokl za bardzo. Wolalam kupic Mu kubraczek z nieprzemakalnym materialem, z polarowa podszewka.

Też chce kupić taki ortalion jakby! To jest super sprawa a sweter jej kupiłam na zimne wieczory kiedy nie pada i po domu żeby nosiła. Ile on waży i jaki ma wzrost? Jezeli sie orientujesz:>
Konto usunięte
Konto usunięte: Mozesz w sumie wyprobowac na jednym kosmyku, szkod na ludzkich wlosach nie powinien dokonac .

Wiem tylko ze ludzkie wlosy musza miec dosyc kwasne srodowisko a pies ma chyba mniej kwasne, czyli nie bedzie tak dobrze łusek domykać :nie: ale sprobuje, moze akurat. :tak: jutro sie farbuje to przyy myciu:D :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: To jest Jason, zdjecia ciut stare tylko :D

JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII jaki słodki :D:D:D kocham Yorki :zakochany:
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak dla mnie to znaczy tylko tyle, że boi się, że ktoś ją zdemaskuję, a dopóki te laski się zachwycają jej "stylizacjami" jest w 7 niebie

wystarczy że tam z 10 osób np od Nas wejdzie i jej zrobi syf .. to będzie koniec jej kariery ...
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poka :P bo nie wieŻe

ale naprawdę tam nic nie ma ...
mirra20
mirra20
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wystarczy że tam z 10 osób np od Nas wejdzie i jej zrobi syf .. to będzie koniec jej kariery ...

a co jak siedzi na tym blogu non stop nie licząc wyjścia przed blok i cykania fot??:lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wystarczy że tam z 10 osób np od Nas wejdzie i jej zrobi syf .. to będzie koniec jej kariery ...

wiecej by sie nazbierało, aczkolwiek mnie nie kreci robic jej syf, moze bym pocisla ze ubiera sie jak uposledzone dziecko. i tyle
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a co jak siedzi na tym blogu non stop nie licząc wyjścia przed blok i cykania fot??

jakby 10 osób się umówiło na konkretną godzine to nie ma szans ... XD z odbijaniem ataku :D
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiecej by sie nazbierało, aczkolwiek mnie nie kreci robic jej syf, moze bym pocisla ze ubiera sie jak uposledzone dziecko. i tyle

ONA SAMA KIEDYS PĘKNIE...
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ONA SAMA KIEDYS PĘKNIE...

w sensie?
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sensie?

w sensie, że ma słabą psychike ktoś ją objedzie... i to nie będzie nikt od Nas tylko po prostu przypadkowa osoba. Czasami zdarzają się takie osoby które przypadkowo sobie blogi przeglądają ...

Z drugiej strony jak zacznie być bardziej sławna to będzie miała jeszcze gorzej.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sensie, że ma słabą psychike ktoś ją objedzie... i to nie będzie nikt od Nas tylko po prostu przypadkowa osoba. Czasami zdarzają się takie osoby które przypadkowo sobie blogi przeglądają ...

tez tak moze byc.
Konto usunięte
Konto usunięte: Z drugiej strony jak zacznie być bardziej sławna to będzie miała jeszcze gorzej.

ona sławna? to chyba w takim kontekscie w jakim my o niej piszemy, lol
mirra20
mirra20
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakby 10 osób się umówiło na konkretną godzine to nie ma szans ... XD z odbijaniem ataku :D

ale by było zabawnie:D
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ona sławna? to chyba w takim kontekscie w jakim my o niej piszemy, lol

Nie ukrywajmy z każdym dnie ogląda jej coraz więcej ludzi .. Ludzie lubią blogi modowe ... i to tylko kwestia czasu jak będzie bardziej rozpoznawalna w blog sferze.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.