Konto usunięte: Moj ma cos takiego, tylko bez kapturka http://www.ubrankadlapsow.com/ubranka/kombinezony-ortalion/ubranko-dla-psa-kurtka-moro.html
Fajne
Konto usunięte: No jesli Twoja marznie, to dobry wybor :)
Jak było 35 stopni i bylismy nad woda to wpuscilismy ja do jeziora na chwile i pływała, jak wyszła 3 min i jej zimno było, w taki upał

cała się trzęsła biedna
Konto usunięte: Wiesz, jeden kosmyk, gdzies ze spodu, nawet jak troche zniszczy, to nie bedzie to az tak widoczne.
Ludzkie ph skory to jakies 5,5 bodajrze.
Na jaki sie farbujesz? :D
kit to wie, nie pamietam juz, a jestem po drugim piwie wiec nie chce mi sie szukac ;d nie zniszczy, ale boje sie ze skutek bedzie taki jak na psie i wtedy juz bede musiała używać, dziwne uzywac psich kosmetyków
Konto usunięte: Wazy ok 3 - 3,50 kg, wzrostu jest "przecietnego", do polowy lydki
moja wazy teraz 1,500

ma 5 mies, wiec jeszcze troszke urosnie tak do 2kg, a wzrostu ma połowe z Twojego.
Konto usunięte: Orientuje sie, bo to juz dorosly piesek, nieurosnie wiecej, a mamusia dba, co by go nie utuczyc jak prosiaka...

racja, jak widze te starsze pancie z utuczonymi psami co ledwie chodzą, koszmar. :/ dobrze, ze mama dba :) a ile on ma juz:> w sensie lat albo miesięcy