malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ukrywajmy z każdym dnie ogląda jej coraz więcej ludzi .. Ludzie lubią blogi modowe ... i to tylko kwestia czasu jak będzie bardziej rozpoznawalna w blog sferze.

a gdzie to jest napisane ile ludzi ja ogląda?
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a gdzie to jest napisane ile ludzi ja ogląda?

Obserwują blog (1025)Obserwują blog (1025)
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też chce kupić taki ortalion jakby! To jest super sprawa a sweter jej kupiłam na zimne wieczory kiedy nie pada i po domu żeby nosiła. Ile on waży i jaki ma wzrost? Jezeli sie orientujesz:>

Moj ma cos takiego, tylko bez kapturka http://www.ubrankadlapsow.com/ubranka/kombinezony-ortalion/ubranko-dla-psa-kurtka-moro.html
No jesli Twoja marznie, to dobry wybor :)
Wazy ok 3 - 3,50 kg, wzrostu jest "przecietnego", do polowy lydki :lol:
Orientuje sie, bo to juz dorosly piesek, nieurosnie wiecej, a mamusia dba, co by go nie utuczyc jak prosiaka...

Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem tylko ze ludzkie wlosy musza miec dosyc kwasne srodowisko a pies ma chyba mniej kwasne, czyli nie bedzie tak dobrze łusek domykać ale sprobuje, moze akurat. jutro sie farbuje to przyy myciu:D

Wiesz, jeden kosmyk, gdzies ze spodu, nawet jak troche zniszczy, to nie bedzie to az tak widoczne.
Ludzkie ph skory to jakies 5,5 bodajrze.
Na jaki sie farbujesz? :D

Konto usunięte
Konto usunięte: JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII jaki słodki :D:D:D kocham Yorki

Ja tez :zakochany:
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012

Jednak ktoś ją tam ogląda .... :ninja:

UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jednak ktoś ją tam ogląda ....

Komus taka stylistyka moze odpowiadac... sa gusta i "gusta" :mrgreen:
Mozliwym jest tez, ze ludzie obserwuja, by posmiac sie z jej stylizacji :lol:
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mozliwym jest tez, ze ludzie obserwuja, by posmiac sie z jej stylizacji

Nie przy 1000... widzach ...

ale pomyślmy, że okolo z tych 200 nie ogląda jej regularnie XD
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moj ma cos takiego, tylko bez kapturka http://www.ubrankadlapsow.com/ubranka/kombinezony-ortalion/ubranko-dla-psa-kurtka-moro.html

Fajne :zakochany:
Konto usunięte
Konto usunięte: No jesli Twoja marznie, to dobry wybor :)

Jak było 35 stopni i bylismy nad woda to wpuscilismy ja do jeziora na chwile i pływała, jak wyszła 3 min i jej zimno było, w taki upał :ninja: cała się trzęsła biedna

Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz, jeden kosmyk, gdzies ze spodu, nawet jak troche zniszczy, to nie bedzie to az tak widoczne. Ludzkie ph skory to jakies 5,5 bodajrze. Na jaki sie farbujesz? :D

kit to wie, nie pamietam juz, a jestem po drugim piwie wiec nie chce mi sie szukac ;d nie zniszczy, ale boje sie ze skutek bedzie taki jak na psie i wtedy juz bede musiała używać, dziwne uzywac psich kosmetyków :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Wazy ok 3 - 3,50 kg, wzrostu jest "przecietnego", do polowy lydki

moja wazy teraz 1,500 :tak: ma 5 mies, wiec jeszcze troszke urosnie tak do 2kg, a wzrostu ma połowe z Twojego.
Konto usunięte
Konto usunięte: Orientuje sie, bo to juz dorosly piesek, nieurosnie wiecej, a mamusia dba, co by go nie utuczyc jak prosiaka...

:lol: racja, jak widze te starsze pancie z utuczonymi psami co ledwie chodzą, koszmar. :/ dobrze, ze mama dba :) a ile on ma juz:> w sensie lat albo miesięcy
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przy 1000... widzach ... ale pomyślmy, że okolo z tych 200 nie ogląda jej regularnie XD

Cholerka,ja tu sie ludzilam, ze ludzie maja jeszcze resztki poczucia estetyki i gustu... a Ty mnie na ziemie sprowadzasz :lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Cholerka,ja tu sie ludzilam, ze ludzie maja jeszcze resztki poczucia estetyki i gustu... a Ty mnie na ziemie sprowadzasz

SO DOPE, a jak ktos wchodzi np 5 razy dziennie to sie liczy wszystko osobno czy kazde ip jako jedna osoba? bo ja jestem ciekawa :D SO DOPE
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: SO DOPE, a jak ktos wchodzi np 5 razy dziennie to sie liczy wszystko osobno czy kazde ip jako jedna osoba? bo ja jestem ciekawa :D SO DOPE

obserwator się liczy każdy który ją zasubskrybuje ... tak jak znajomi na Fotka ... nie dublują się ;).
SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012

tam nie ma licznika odwiedzin odwiedzin tylko OBSERWATORÓW tylko OBSERWATORÓW

SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012

ale co powiem to wybrała gówniany serwer bo mogła przelecieć od razu na blogspot .. tam jest lepiej ... :D

SoDope
SoDope
  19 Iulie 2012

Alez ja uwielbiam sprowadzać ludzi na ziemie :crylol: :D

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: obserwator się liczy każdy który ją zasubskrybuje ... tak jak znajomi na Fotka ... nie dublują się ;).

+ Ci co ja nie zasubsrybują >
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.