malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  18 Iulie 2012
styka51
styka51: Jeden mam 60 G, ale przed okresem jest za mały troszkę;C I właśnie GG chcę wziąć.

no to prawie mogłybyśmy się stanikami wymieniać :rotfl:

styka51
styka51: No tanio to to nie jest, ale i tak najtaniej co dałam radę znaleźć. Z Polskich jest dużo na intymnej takich rozmiarów, ale wszystkie ramiączka są odpinane i mega cienkie, co do mnie nie przemawia.

jesli chcesz kupic cos polskich firm to pamietaj, ze to nie bedzie raczej 60G ani GG, a cos wiekszego :ninja: trzeba uderzac w wieksza miske, poza tym ciezej z 60-tka, no i obwody sie szybko rozciagaja - czyli ogolnie kicha. ale jest wyjatek - bielizna Ewy Michalak. swietne, usztywniane plunge, rozmiarowka podobna do brytyjskiej, w niektorych modelach pasowalaby Ci 65-tka.

styka51
styka51: Właśnie mam taki sam i leży świetnie na mnie. A na czym zamawiałaś? Na na e-bay'u oglądałam, ale wychodziły po 80 zł plus 35 zł przesyłka, to w sumie na jedno wyszło

na adore.pl, szybciutko wyslali, dolaczyli od razu formularz wymiany/zwrotu gdyby cos bylo nie tak, zero problemow :) ale nie widze tam tego stanika w kolorze czarnym
styka51
styka51
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to prawie mogłybyśmy się stanikami wymieniać

Hahahha:d No to pjona w sumie:D
Konto usunięte
Konto usunięte: jesli chcesz kupic cos polskich firm to pamietaj, ze to nie bedzie raczej 60G ani GG, a cos wiekszego trzeba uderzac w wieksza miske, poza tym ciezej z 60-tka, no i obwody sie szybko rozciagaja - czyli ogolnie kicha. ale jest wyjatek - bielizna Ewy Michalak. swietne, usztywniane plunge, rozmiarowka podobna do brytyjskiej, w niektorych modelach pasowalaby Ci 65-tka.

Wiem właśnie. Zamówiłam ostatnio 60 H i mimo, że w w rozmiarówce wsio pasowało z centymetrami, to był na mnie dużo za mały ;/ Ogólnie Polskie miseczki są pozaniżane strasznie, w porównaniu z Brytyjskimi. Znalazłam na intymnej 65 J i teoretycznie wymiary się zgadzają, no ale 65, rozciągnie się do 70 i znowu będzie pod łopatki podchodził ;/

Konto usunięte
Konto usunięte: na adore.pl, szybciutko wyslali, dolaczyli od razu formularz wymiany/zwrotu gdyby cos bylo nie tak, zero problemow :) ale nie widze tam tego stanika w kolorze czarnym

Zaraz obaczaję. Dzięki!
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  18 Iulie 2012
styka51
styka51: Hahahha:d No to pjona w sumie:D

:ziober:

styka51
styka51: Wiem właśnie. Zamówiłam ostatnio 60 H i mimo, że w w rozmiarówce wsio pasowało z centymetrami, to był na mnie dużo za mały ;/ Ogólnie Polskie miseczki są pozaniżane strasznie, w porównaniu z Brytyjskimi. Znalazłam na intymnej 65 J i teoretycznie wymiary się zgadzają, no ale 65, rozciągnie się do 70 i znowu będzie pod łopatki podchodził ;/

ja juz prawie zrezygnowalam z polskich, wyjatkiem jest wlasnie ewa michalak, chociaz ma na razie jeszcze slaby zakres rozmiarowki, ale pewnie bedzie sie poszerzal :D jej staniki maja smieszne (polskie!) nazwy (np. kurczak), ale sa dosc solidnie zrobione i fajnie leza :)

w innych polskich firmach obwod sie szybko rozciaga, mialam troche biustonoszy i juz tyle wywalilam.... teraz prawie same brytyjczyki

styka51
styka51: Zaraz obaczaję. Dzięki!

proszę :)

jeszcze na bradea.pl sa znosne ceny
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  18 Iulie 2012

znalazlam czarną junę 60gg za 127 zł, ciezko cos taniej

koniecznie chcesz usztywniany? cleo panache robi fajnie miekkie staniki, ladnie sie cyce ukladaja, na zdjeciach w necie tak nie widac ale robi calkiem ladne, okragle piersi :)

ja mam np. ten:

kocham :zakochany:

styka51
styka51
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ewa michalak, chociaz ma na razie jeszcze slaby zakres rozmiarowki, ale pewnie bedzie sie poszerzal :D

Właśnie nie widzę 60 G, za to nawet 55 jest :szok:

Konto usunięte
Konto usunięte: w innych polskich firmach obwod sie szybko rozciaga, mialam troche biustonoszy i juz tyle wywalilam.... teraz prawie same brytyjczyki

Dzięki za info. Teraz będę wiedzieć, że nie warto zamawiać nic Polskiego. No i jutro zamówię tego od Panache, wyjdzie, ze 140 zł i tak -,-
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze na bradea.pl sa znosne ceny

I tak nie ma tego "mojego" czarnego -,-
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  18 Iulie 2012

a! na adore od 150 zl masz przesylke gratis, a na bradea jest chyba nawet darmowa :D (poczta priorytet, mam nadzieje, ze mnie pamiec nie myli z ta 'darmowoscia' :P)

znalazlam usztywniany panache 60gg na bradea za 99 zl tyle, ze w kwiatki, nie wiem czy interesuja Cie kolorowe :)

styka51
styka51
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: koniecznie chcesz usztywniany? cleo panache robi fajnie miekkie staniki, ladnie sie cyce ukladaja, na zdjeciach w necie tak nie widac ale robi calkiem ladne, okragle piersi :)

Wolałabym usztywniane. Przed okresem mam strasznie wrażliwe cycki, soł wolę jak są w czymś "twardszym". Ale musze przejść się do stacjonarnego sklepu i zobaczyć jak leżą w miękkich ;) Poza tym ten co go chcę nie jest tak całkiem usztywniany. Jak kupowałam inne staniki, to faktycznie ta gąbka była mega twarda, a ten się ładnie układa. Nawet mój facet był zdziwiony, że takie miękkie cycki mam :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: kocham

On miękki jest?

Właśnie
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  18 Iulie 2012
styka51
styka51: Właśnie nie widzę 60 G, za to nawet 55 jest

60 tez bywaja, trzeba jednak utrafic :(

styka51
styka51: Dzięki za info. Teraz będę wiedzieć, że nie warto zamawiać nic Polskiego. No i jutro zamówię tego od Panache, wyjdzie, ze 140 zł i tak -,-

zawiodlam sie na polskich, niestety :C ale mam nadzieje, ze za kilka lat doczekamy sie porzadnych modeli :)

styka51
styka51: I tak nie ma tego "mojego" czarnego -,-

wez jasny i ufarbujesz :rotfl:
styka51
styka51
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znalazlam usztywniany panache 60gg na bradea za 99 zl tyle, ze w kwiatki, nie wiem czy interesuja Cie kolorowe :)

Ja na jakiejś stronie znalazłam kiedyś w kwiatki za 79 zł ;) Ale to będzie mój drugi lepszy stanik i na razie chce inwestować w uniwersalne klasyki, bo takiego kwiatkowego pod wiele rzeczy nie założę.
Ale kiedyś kupię sobie coś z serii Masquerade :zakochany:
madzia2143
madzia2143
  18 Iulie 2012
Prinz
Prinz: moze bede musial awaryjnie przyjechac do polski na chwile, uniwersytet potrzebuje mojego swiadectwa matuarlnego, kopii, a moje liceum w polsce nie chce mi wyslac na maila :/ "bo oni nie moga" i mozliwe ze bede sie tlukl 20h do polski by odebrac swiadectwo.

brak słów.. moja uczelnia też świruje, na praktykach bardziej stresuje mnie papierkowa robota niż sama praca. Współczuję, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przy okazji na koncert się przejdziesz :)
styka51
styka51
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 60 tez bywaja, trzeba jednak utrafic :(

Będę obserwować ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale mam nadzieje, ze za kilka lat doczekamy sie porzadnych modeli :)

Też mam taką nadzieję, serio. Tym bardziej, że jak idę do pobliskiego miasteczka i mówię 60G, to ekspedientki patrzą na mnie jak na szurniętą, więc...

Konto usunięte
Konto usunięte: wez jasny i ufarbujesz

Mam już jasny, taki dokładnie:
http://www.bradea.pl/produkt/biustonosz-cleo-juna-kremowy
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  18 Iulie 2012
styka51
styka51: Wolałabym usztywniane. Przed okresem mam strasznie wrażliwe cycki, soł wolę jak są w czymś "twardszym". Ale musze przejść się do stacjonarnego sklepu i zobaczyć jak leżą w miękkich ;) Poza tym ten co go chcę nie jest tak całkiem usztywniany. Jak kupowałam inne staniki, to faktycznie ta gąbka była mega twarda, a ten się ładnie układa. Nawet mój facet był zdziwiony, że takie miękkie cycki mam

ja wlasnie wole zazwyczaj miekkie, wbrew pozorom dobrze wygladaja :) dla mnie sa wygodniejsze :P ale mam tez usztywniane, wiele zalezy od modelu

styka51
styka51: On miękki jest? Właśnie

miekki :) ale cuuudo
styka51
styka51: Ja na jakiejś stronie znalazłam kiedyś w kwiatki za 79 zł ;) Ale to będzie mój drugi lepszy stanik i na razie chce inwestować w uniwersalne klasyki, bo takiego kwiatkowego pod wiele rzeczy nie założę. Ale kiedyś kupię sobie coś z serii Masquerade

ten masz 99, przesylka gratis, ladny panache, rozmiar akurat jest, ja to bym brala :P ale ja to mam troche fioła na punkcie staników :ninja:

co do masquerade to pewnie ujely Ci halfcupy, bo tam ich pelno... zdradzieckie to :/ swietnie wygladaja, sporo odslaniaja ale na moje piersi ciezko znalezc cos, co by dobrze wygladalo. lepiej przymierz gdzies stacjonarnie bo to trudny kroj na ten 'nasz' rozmiar, ale moze akurat cos sie trafi :) mialam jedna maskaradke i w ogole nie bylam z niej zadowolona.... ale podobaja mi sie wizualnie wiec bede jeszcze szukac :)
SailorMoon
SailorMoon
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio się zastanawiałam właśnie nad tym czy wybierasz się na Madonnę :)

ja właśnie też :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: haha no to jest śmieszne :) ale nie raz zdarzyło mi się podczas zapisu KTG że dziecko miało czkawkę, to później przez cały czas trzeba było z pacjentką siedzieć i pilnować by głowica z tętna nie zjeżdżała -__-

Hahaha :D Ja tylko raz byłam na KTG, ot tak. Mało nie zemdlałam, bo trzeba było leżeć na plecach a z brzuchem to nie jest fajne, sama zostałam i kazała wołać jakby coś a ja twardo myślałam, że wytrzymam. Ona przychodzi i mówi" jak pani zbladła, czemu pani nikogo nie wezwała?" opieprz lekki dostałam :rotfl:

Prinz
Prinz: "sukienka z PAZUREM"

No tak, słynny "pazur" musi być D
Tak ostatnio przeglądałam niektóre blogi modowo-makijażowe itp. i stwierdzam, że w porównaniu co do większości, ten dżasminowy jest nudny i monotonny. Ciągle tylko się przebiera, robi 20 prawie identycznych zdjęć, miny ma te same na każdej focie, miejsca też... Nic nowego nie wnosi. Mało recenzji kosmetyków, mało makijaży, jakichś śmiesznych porad itd... Tylko jej pozy w kółko. No ale widocznie taka koncepcja tego bloga... No i ciągle powtarza "z pazurem" i "moja perełka z sh" :lol:
Tak wiem... zazdroszczę d83dde12
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  18 Iulie 2012
styka51
styka51: Też mam taką nadzieję, serio. Tym bardziej, że jak idę do pobliskiego miasteczka i mówię 60G, to ekspedientki patrzą na mnie jak na szurniętą, więc...

znam to :rotfl: ale micha mi sie cieszy bo widze coraz wiecej sklepow z normalna rozmiarowka, a nie do 'przeciez takiego wielkiego D', zeby tylko jeszcze te staniki byly solidniejsze :)

styka51
styka51: Mam już jasny, taki dokładnie: http://www.bradea.pl/produkt/biustonosz-cleo-juna-kremowy
mierzylam miesiac temu cielisty, calkiem fajny ale z boku miseczka mi odstawala, mniejsza byla juz za mala :Cmam ten, wlasnie od ewy: http://www.ewa-michalak.pl/data/gfx/pictures/medium/1/4/141_1.jpg'
href="http://www.bradea.pl/produkt/biustonosz-cleo-juna-kremowy " rel=nofollow
target=_blank>http://www.bradea.pl/produkt/biustonosz-cleo-juna-kremowy

mierzylam miesiac temu cielisty, calkiem fajny ale z boku miseczka mi odstawala, mniejsza byla juz za mala :C

mam ten, wlasnie od ewy:

ma dosc scisly obwod, mam chyba rozm 65gg czy cos kolo tego, mega jest :) usztywniany :) i ma normalne ramiaczka w komplecie (na zdjeciu szerokie)
styka51
styka51
  18 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ten masz 99, przesylka gratis, ladny panache, rozmiar akurat jest, ja to bym brala :P ale ja to mam troche fioła na punkcie staników

Szkoda mi tej stówy, jak kupię ten w kwiatki, to nie będę mieć na czarny;p Poza tym wolę stonowane rzeczy raczej :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: co do masquerade to pewnie ujely Ci halfcupy,

http://www.masquerade-lingerie.com/masquerade-lingerie/collection
Wszystkie są śliczne :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: epiej przymierz gdzies stacjonarnie bo to trudny kroj na ten 'nasz' rozmiar, ale moze akurat cos sie trafi :) mialam jedna maskaradke i w ogole nie bylam z niej zadowolona.... ale podobaja mi sie wizualnie wiec bede jeszcze szukac :)

Wiem, dlatego chcę pomierzyć troszkę ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.