Konto usunięte: Tez nie rozumiem syndromu udawania kogoś kim się nie jest i tworzenia nowych postaci z siebie, ale ta wiedza chyb a nie jest mi nawet do szczęścia potrzebna ;)
ja nie wiem, do jakiego stopnia trzeba być pustym żeby coś takiego stworzyć. ok, rozumiem, że ktoś chce być anonimowy i np. nie ujawnia się za bardzo. ale żeby zmyślać perfidnie i wciskać totanie abstrakcyjne rzeczy? sporo osób stąd mam na fb i nikt taki perfidny nie jest.
ale dość tego tematu, był wystarczająco wiele razy wałkowany.
Konto usunięte: bo tutaj bardzo duzo jest obmawiania na PW stad potem uprzedzenia i awantury starych uzytkownikow z osobami ktore sa nowe np mnie ostatnio zaatakowal dosyc nowy uzytkownik wytykajac mi cos co pisalam kiedys, skad wiedzial? :D
wiesz co, ja czegoś takiego nie zauważyłam, może dlatego, że nie wdaje się w niewiadomo jakie zażyłości. ale jaśminka od razu mnie poinformowała kto jest be a kto cacy, jak zaczynałam tu pisać. i nawet specjalnie prosić nie musiałam.
wiele osób siedzi i tylko czyta forum nie ujawniając się, a potem zaczynają pisać jako "nowi", wiedząc co się tu dzieje.