malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  28 Iulie 2012
SkazanaNaBana
SkazanaNaBana: Jakoś mnie to nie dziwi, mam to samo Miej wyyebkę ;)

Tylko aktualnie jest tak, że daje mi tylko, to co z nimi jem. Za ciuchy, kosmetyki itp. Płacę sama. Czasem nawet robię zakupy, a jako takiej pracy nie mam.
Jeszcze się dowiedziałam, że jak dziś wyjdę, to nie mam nie wracać.

Kurna no.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  28 Iulie 2012
styka51
styka51: Mówiłam mamie tydzień, że ma mnie zawieźć w jedno miejsce na 17.30. Ona dziś wymyśliła, że mówiłam o 16.30. Zaczęła mnie wyzywać, pieniądze wypominać i takie tam.

tak jedna godzina robi wileką różnice ?
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
styka51
styka51: Mówiłam mamie tydzień, że ma mnie zawieźć w jedno miejsce na 17.30. Ona dziś wymyśliła, że mówiłam o 16.30. Zaczęła mnie wyzywać, pieniądze wypominać i takie tam.

Moja też tak ma :ninja: wczoraj mnie podkuwila bo chciała na siłke ze mną pójść i na koniec powiedziala, że poczeka na górze :zonk: minelo moze z 20 minuta ona przybiegła i zaczela mnie wyzywać, że półtora godziny siedzi.
styka51
styka51
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jedna godzina robi wileką różnice ?

O 17.30 jestem umówiona z koleżanką, bo zabiera mnie po drodze na grilla do innej. Tylko musiałabym tą śmieszną godzinę czekać w jakimś lesie -,- Ja mogę dojechać pociągiem, o 18. mam i nie ma problemu. Tylko po uj od razu zaczyna wyzywać człowieka od najgorszych? Nawet mojej siostrze się dostało, bo źle się patrzy...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  28 Iulie 2012
styka51
styka51: Tylko po uj od razu zaczyna wyzywać człowieka od najgorszych? Nawet mojej siostrze się dostało, bo źle się patrzy...

no mi chodziło z widzenia Twojej mamy, że godzina jej tak szkodzi .. czy cos ... O_o
styka51
styka51
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no mi chodziło z widzenia Twojej mamy, że godzina jej tak szkodzi .. czy cos ... O_o

Ona ma takie loty... i pech chciał, że akurat dziś jak ten wyjazd mam.
A Maniek w pracy, a w dupę.
kedi
kedi
  28 Iulie 2012
styka51

mam tak samo, dlatego nie mieszkam już z rodzicami. współczuję.
Babsy
Babsy
  28 Iulie 2012
styka51

znam to.;) wyjdz za dom, kopnij pare kamieni i sie wydrzyj, moze sie uspokoisz :*
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  28 Iulie 2012

ja piedole, przeciez nie wierze w to co widze!!!

kedi
kedi
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja piedole, przeciez nie wierze w to co widze!!!

o matko boska, obiecalam sobie ze juz nie bede komentowac jej poczynan, no ale sie nie da :crylol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2012
Konto usunięte

o kuva, wypala mi oczy :facepalm:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  28 Iulie 2012
kedi
kedi: o matko boska, obiecalam sobie ze juz nie bede komentowac jej poczynan, no ale sie nie da

ZAWSZE mówiłam, że to, że komuś podoba się coś innego, nie oznacza, że ta osoba nie ma gustu. ALE KUWA, ONA NIE MA GUSTU, MOJA ZASADA WZIELA W LEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie szok, co ona na siebie wlozyla? Nic do siebie nie pasuje, ona serio jest psychiczna.
kedi
kedi
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ZAWSZE mówiłam, że to, że komuś podoba się coś innego, nie oznacza, że ta osoba nie ma gustu. ALE KUWA, ONA NIE MA GUSTU, MOJA ZASADA WZIELA W LEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie szok, co ona na siebie wlozyla? Nic do siebie nie pasuje, ona serio jest psychiczna.

nie ma gustu, rzeźbi jak może , widac mocno chce ale no nie da rady :rotfl:
w ogóle te gacie są zabójcze. nie no w sumie każdy element jest hitem :crylol:
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte

kto to jest daj popatrzeć na jej więcej fotek :ziober2: ?
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  28 Iulie 2012
kedi
kedi: nie ma gustu, rzeźbi jak może , widac mocno chce ale no nie da rady

Ja piedole, przeciez to jest smieszne. Moj maz nie zna sie na kobiecej modzie ale jak mu pokazalam fote, to zapytal: CO TO ZA GACIE?!
kedi
kedi: w ogóle te gacie są zabójcze. nie no w sumie każdy element jest hitem

kołnierzyk nie pasuje do bluzki, bluzka do spodni, spodnie do butów. Koszmar, szok, nic do siebie nie pasuje, bluzka do butow tez nie, kolniezyk do butow tez nie, buty do bluzki tez nie. Co za padaka
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.