malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wyzywaj mnie co

ładnie do Ciebie piszę , nie śmiałbym Cię wyzywać bo Twój gang by mnie zdegradował.
ps. wiadomo i tak twierdzi że jestem w Twoim gangu :rotfl: razem z Jezusową HAHAHAHAHAHA
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ładnie do Ciebie piszę , nie śmiałbym Cię wyzywać bo Twój gang by mnie zdegradował. ps. wiadomo i tak twierdzi że jestem w Twoim gangu razem z Jezusową HAHAHAHAHAHA

Bycie w moim gangu za zasługi jest trudnym osiągnięciem więc nie wiem co ten wiadomo.. :( chyba chciałby załapać się na rekrutacje.
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bycie w moim gangu za zasługi jest trudnym osiągnięciem więc nie wiem co ten wiadomo.. chyba chciałby załapać się na rekrutacje.

no tak ja nie zrobiłem Ci żadnych zasług... nie powinnaś ze mną w ogóle rozmawiać bo muszę się zgłosić na rekrutacje... przepraszam Dorotko zachowałem się jak gówniarz...
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak ja nie zrobiłem Ci żadnych zasług... nie powinnaś ze mną w ogóle rozmawiać bo muszę się zgłosić na rekrutacje... przepraszam Dorotko zachowałem się jak gówniarz...

Zachowałeś się jak szczeniak, to prawda :|
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zachowałeś się jak szczeniak, to prawda

zapomniałem że jesteśmy na MiU może zmieńmy foró albo przejdźmy na pw bo trochę zboczyliśmy z tematu :zabawa:
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zapomniałem że jesteśmy na MiU może zmieńmy foró albo przejdźmy na pw bo trochę zboczyliśmy z tematu

Przecież to temat do nabijania :zabawa:
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież to temat do nabijania

a w sumie to co mi tam :ziober2:
mam 2 reedsy jabłkowe bo dostałem od klienta dzisiaj chcesz jednego ?
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a w sumie to co mi tam mam 2 reedsy jabłkowe bo dostałem od klienta dzisiaj chcesz jednego ?

Nie, gardzę alkoholem :(
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012

Weszłam i odechciało mi się pisać. Znów odgrzewany kotlet w postaci jaśminy.
Naprawdę warto jej poświęcać kolejne strony?

Aczkolwiek trochę zabawne, w przypadku chociażby Marty, tak się podniecać tym, co jasmina, czy jak ona tam obecnie ma cuduje i na siebie zakłada, podczas gdy sama do niedawna chodziła w lateksowych leginsach.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież to temat do nabijania

Weź nie mów głośno, bo jeszcze ktoś się o tym dowie :and:

Zgon totalny. Temperatura mnie wykańcza.
Boże, jeszcze półtora tygodnia męczarni, a potem chociaż trochę wolnego, aj.

I gdzie do cholery jest maryjka i relacje dla mnie. No pytam się.
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, gardzę alkoholem

nie mam soku wyjątkowo dzisiaj nie kupiłem , mam tylko same piwo w domu i wódkę.
wodą mogę Cię poczęstować gazowaną to mam jeszcze całą butelkę !
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Weszłam i odechciało mi się pisać. Znów odgrzewany kotlet w postaci jaśminy. Naprawdę warto jej poświęcać kolejne strony?

Podbijam :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Weź nie mów głośno, bo jeszcze ktoś się o tym dowie Zgon totalny. Temperatura mnie wykańcza. Boże, jeszcze półtora tygodnia męczarni, a potem chociaż trochę wolnego, aj.

Wybacz :X
No upał zabija, prawda. Na rowerze pot mi z czoła pociekł :c
sylwik
sylwik
  28 Iulie 2012
SkazanaNaBana
SkazanaNaBana: Daj znać jak wyszły ;d

wyszly mega:w00t:
co prawda to bylo tylko kilka 'na probe' po partii truskawkowych... jutro robimy duzo malinowych:ninja:

wyszlo na to, ze jutro moge sobie zerwac bardzo duzo malin - sasiad jeszcze pare dni z plantacji zrywal nie bedzie.
co polecacie zrobic dobrego?
mysle nad jakims dzemem, ale pewnie by nie wyszedl:rotfl:
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam soku wyjątkowo dzisiaj nie kupiłem , mam tylko same piwo w domu i wódkę. wodą mogę Cię poczęstować gazowaną to mam jeszcze całą butelkę !

Gazowana wódka? Ok
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wybacz :X No upał zabija, prawda. Na rowerze pot mi z czoła pociekł :c

A ja na cmentarz się wybrałam i się narobiłam.
Grzebałam się trochę w ziemi i myślałam, że nie wytrzymam.

I widziałam zdechłą, rozkładającą się mysz :ble: - to tak z niusów :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.