malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Burza w nocy? Wątpię, prędzej nad ranem jak słońce wyjdzie.

u mnie często są w nocy albo na wczesny wieczór nie wiem od czego to zależy.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak, Ty innych komentować możesz bez oporów, Ciebie nie wolno. Oksy.

NAPISAŁAM WYZEJ: ona prowadząc bloga o modzie musi liczyć się z opinią INNYCH LUDZI - pochlebną bądź negatywną, nawet kogos, kto chodzi w worku na smieci , ja bloga o modzie nie prowadze wiec co Cie obchodzi co nosze i co komentuje? Moge se nawet ubrać strój kaczki i napisac, ze mi sie nie podoba, i co to zmieni?

Konto usunięte
Konto usunięte: Wybacz, myślałam, że skoro zamieszcza się zdjęcia na portalu internetowym należy liczyć się z tym, że jest się oglądanym i można zostać ocenionym, bądź skomentowanym. Wybacz naprawdę, nie wiedziałam, że nie ma się do tego prawa

Czy ja wyglądam na kogoś kto szuka przyjaciółki? :woot: to co nosze to moja sprawa, jak Ci sie nie podoba to do mnie na profil nie wchodz, mi tez sie duzo rzeczy nie podoba w Twoim wygladzie i Ci nie gadam.
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Głupia

Aż dostałam gęsią skórkę w oczekiwaniu na riposte.

Konto usunięte
Konto usunięte: Za to mój pies poluje na żaby. Ostatnio nawet wiewiórce nie dał się napić No, ale ma to też swoje plusy, bo odstrasza ptaki z borówek i ich nie wpieprzają, bo nie są w stanie zdążyć :X

Mój kot jest biedny za to przez te upały. Cały dzień leży na kafelkach i się męczy :(
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba bede probowac, tylko przepisu poszukam. taki zazelowany, zeby zima jesc go samego lyzeczka

Ja zrobiłam sporo słoiczków morelowego.
Wyszedł pyszny. Z malin jeszcze nie robiłam, poza tym u mnie malin w sumie wiele nie ma,
a jak sprzedają to całkiem sporo sobie życzą :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: obawiam sie, ze ciasto znaczaco przekracza moje mozliwosci kulinarne oprocz sernika na zimno w proszku z malinami na wierzchu

Przestań :D
Na pewno nie jest tak źle :D

Z przepisem można wiele interesujących rzeczy wyczarować :pavarotti:
Chociaż muszę przyznać, że zdarzało mi się robić czekoladowe na dużą blachę z torebki :rotfl:
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie często są w nocy albo na wczesny wieczór nie wiem od czego to zależy.

No wczesna noc to się zgadza :Ziober2: ale później to nie bardzo. U mnie na noc chmury się rozpływają, bo duża różnica temperatur.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co polecacie zrobic dobrego?

kotlety d83ddc14
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aż dostałam gęsią skórkę w oczekiwaniu na riposte.

Daj spokój :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mój kot jest biedny za to przez te upały. Cały dzień leży na kafelkach i się męczy :(

Moja menda też lekko nie ma, przez tą skróconą paszczę, więc pewnie łączy się w bólu z Twoim kotem :D
sylwik
sylwik
  28 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Sernik na zimno a na wierzchu poukładaj maliny

no wlasnie:rotfl: to umiem. z proszku:rotfl:

Sylvinka
Sylvinka: ja pijam kefiry

smoothie na pewno:rotfl:
tylko kurcze mam tylko mleko. a sklep 20km stad:D

Sylvinka
Sylvinka: naleśniki z 'farszem' malinowym

a jak ten farsz robilas? :ziober2:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  28 Iulie 2012

Mam pomysł: może zabronimy ludziom lubiącym swetry komentować stylizacje z bluzkami? :rotfl: albo ludziom lubiącym leginsy zabronmy komentowac stylizacje ze spodniami? albo ludziom lubiącym firany bombki zabronmy komentowac zwykłe firany?

:crylol:
musze sie napic;d

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym u mnie malin w sumie wiele nie ma, a jak sprzedają to całkiem sporo sobie życzą

Nawet sobie nie wyobrażasz jak ludzi w mojej okolicy to wkurza. Ogólnie wiadomo, że maliny to raczej tylko na wschodzie się hoduje w większych plantacjach i miałam możliwość zrywać je w tym roku w te pudełeczka, które ludzie kupują na targach za ogromne pieniądze. Moja ciocia jedno sprzedawała za 2.50 facetowi, który co noc jeździł na Śląsk i je sprzedawał na targach, gdzie nie schodzono poniżej 6zł, a i tak byli chętni, masakra.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  28 Iulie 2012

swetry są takie okropne. jak mozecie komentowac jasmine skoro sami swetry nosicie! swetry to brak gustu!

a teraz ide :bye:

Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No wczesna noc to się zgadza ale później to nie bardzo. U mnie na noc chmury się rozpływają, bo duża różnica temperatur.

bo Ty mieszkasz w Polsce B tam wszystko masz inaczej jak to u podludzi

ps. zabraniam wypowiadania sie podludziom z FP w tym temacie !
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja menda też lekko nie ma, przez tą skróconą paszczę, więc pewnie łączy się w bólu z Twoim kotem :D

Biedne te zwierzaki :D my możemy wyskoczyć z ciuszków, a ich się futra nie pozbawi.
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo Ty mieszkasz w Polsce B tam wszystko masz inaczej jak to u podludzi ps. zabraniam wypowiadania sie podludziom z FP w tym temacie !

Znowu to robisz i brzydko mi piszesz :(
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012

Boże, teraz będzie sapać przez piętnaście postów. Co za typ.

Sylvinka
Sylvinka: Nawet sobie nie wyobrażasz jak ludzi w mojej okolicy to wkurza. Ogólnie wiadomo, że maliny to raczej tylko na wschodzie się hoduje w większych plantacjach i miałam możliwość zrywać je w tym roku w te pudełeczka, które ludzie kupują na targach za ogromne pieniądze. Moja ciocia jedno sprzedawała za 2.50 facetowi, który co noc jeździł na Śląsk i je sprzedawał na targach, gdzie nie schodzono poniżej 6zł, a i tak byli chętni, masakra.

Słońce.. u mnie maliny są po 8-12 pln..
A ile z takiego pudełeczka dżemu by było? Tyle co nic, nawet nie opłacałoby się robić :and:
Zarabiają ładnie, tylko szkoda, że wszyscy pośrednicy, a nie właściwi posiadacze krzaczków.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.