malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: iczabot aktywny

mam od niego chyba za dużo banów na foróm
sylwik
sylwik
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mam balkonu.. a pod oknami mam jedną z głównych ulic dzielnicy, w tym roku dwukrotnie tłoczniejszą niż zazwyczaj ze względu na budowę drugiej linii metra. Także możliwości mam praktycznie żadne

uuu:and: jakby chociaz parapet szeroki byl, ale nad mocno ruchliwa ulica i tak bym nie polecala:nie:
Konto usunięte
Konto usunięte: Może liczą na to, że ludzie nie zauważą, a kasę wezmą taką jak za normalnej wielkości opakowanie

najlepsze, ze to w sytuacji, kiedy producentom nawet sie nie oplaca wynajmowac ludzi do zrywania zbytnio przez bardzo niska cene sprzedazy:lol:

dobra, mam 150 przepisow do zbadania i serial do ogladania:bye:
SailorMoon
SailorMoon
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie coś się nie układa :D jak byłam nad oceanem oczywiście dostałam okres (*) wróciłam do Polski poprawiła się pogoda, też dostałam. A teraz jeziora zakwitły, masakra jakaś.

No to faktycznie masz coś pecha :D Ale jeszcze trochę lata zostało, zdążysz :D

Konto usunięte
Konto usunięte: No faktycznie duzo, swego czasu u mnie na parapetach po 5 zabitych leżało, potem już sprzataliśmy co wieczór bo po każdej się nie opłacało kwiatków ściągać :D mnie w kwietniu ugryzła jak do pracy szłam, wpadła mi za kołnierz z płaszcza i o. :

Ja dziś ze 3 zabiłam w chacie, a ostatnio do domu wlazł taki wielki świerszcz... Ja to się tego boję :D małego raz ugryzła w głowę a ostatnio też mu wleciała pod bluzkę i 2 razy dziabnęła... dobrze, że uczulony nie jest.

Konto usunięte
Konto usunięte: to jest to co smakuje jak drewno?:D myslalam ze tylko faceci to lubia :

Nooo... smakuje nie bardzo. Wypiłam trochę ale podziękowałam :D Mój też tego nie lubi ale dostał od kolegi za pomoc. Jednak czystej się napiję :)
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Letal

Już mnie nie widzi :(
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no dobrze się trzymasz jeszcze całkiem źle nie jest haha

Wiesz, codzienne kąpiele w formalinie robią swoje :rotfl:

W ogóle coś tam prezes stękał, że mu nie zgrali czegoś na płytę, afera of kors, idę do niego,
ten z tekstami oczywko, że nie działa, że płyta pusta, a mi zostało tylko jedno zdanie do powiedzenia "ta płyta powinna być włożona odwrotnie" :D
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam od niego chyba za dużo banów na foróm

Ja nje wiem czy mam.

SailorMoon
SailorMoon: No to faktycznie masz coś pecha :D Ale jeszcze trochę lata zostało, zdążysz :D

Ale i tak smutno :ziober2: zwykle od maja zaczynałam.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  28 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja dziś ze 3 zabiłam w chacie, a ostatnio do domu wlazł taki wielki świerszcz... Ja to się tego boję :D małego raz ugryzła w głowę a ostatnio też mu wleciała pod bluzkę i 2 razy dziabnęła... dobrze, że uczulony nie jest.

:ninja: nie pisz mi nawet ja sie boje wszelkiego robactwa :/ ciekawe jak szerszen gryzie :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon: Nooo... smakuje nie bardzo. Wypiłam trochę ale podziękowałam :D Mój też tego nie lubi ale dostał od kolegi za pomoc. Jednak czystej się napiję :)

ja po czystej mam mega kaca. :nie:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakby chociaz parapet szeroki byl, ale nad mocno ruchliwa ulica i tak bym nie polecala

Skrzynkę sobie postawiłam za oknem, bo parapet szeroki, dodatkowo tam zabezpieczyli mi ją, żeby nie spadła - wsadzałam bratki, aksamitki, lawendę, wrzosy - wszystko padało mimo pielęgnacji i to bardzo szybko :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, mam 150 przepisow do zbadania i serial do ogladania

Jaki serial?
Mi moje wszystkie się pokończyły i muszę czekać na nowe odcinki, bądź sezony :and:
SailorMoon
SailorMoon
  28 Iulie 2012

@SoDontWasteTheTime:
Też obchodzisz jutro imieniny? :ziober2:

Ok spadam pić dobrej nocy :bye:

Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Już mnie nie widzi

widzę zagapiłem się na coś

Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle coś tam prezes stękał, że mu nie zgrali czegoś na płytę, afera of kors, idę do niego, ten z tekstami oczywko, że nie działa, że płyta pusta, a mi zostało tylko jedno zdanie do powiedzenia "ta płyta powinna być włożona odwrotnie"

poczułaś się wtedy jak blondynka Agnieszko ? :rotfl:
Babsy
Babsy
  28 Iulie 2012

najpierw euro, teraz olimpiada no i nic nie moge obejrzec w tv:rotfl:

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  28 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Też obchodzisz jutro imieniny?

Eeeee, nie? :woot: u nas nie obchodzi się imienin! Urodziny :tak:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poczułaś się wtedy jak blondynka Agnieszko ?

On powinien się tak poczuć, ja wyszłam na rasowego informatyka :rotfl:

Tak samo nie wiem po co kupili mu telefon dotykowy.
Mówi, żeby do niego zadzwonić i nauczyć go odbierać.
Dawaj, biorę swój telefon, dzwonię do niego i tłumaczę, że trzeba dotknąć i przeciągnąć zieloną słuchawkę w prawo i już, a ten "ale co mam zrobić, żeby rozmawiać" o_O
"Wie Pan, trzeba przyłożyć do ucha" :and:
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widzę zagapiłem się na coś

Co tam robisz? Bo mi straszliwie sie nudzi
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Babsy
Babsy: najpierw euro, teraz olimpiada no i nic nie moge obejrzec w tv

Na euro marudziłam, bo za blisko mnie się wszystko działo.

Ale IO ujdzie, bo siatkówką nie pogardzę :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.