malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  29 Iulie 2012

co sądzicie?
http://allegro.pl/fa-ramoneska-skora-metro-21-xl-i2512592055.html
http://allegro.pl/ramoneska-stylowa-kurtka-z-dusza-skora-tu-xl-czar-i2510873321.html

btw. w sieciówkach są teraz jakieś ramoneski w sprzedaży? nie mykło Wam coś przed oczami podczas zakupów?

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 Iulie 2012

@asexualna:
ja w pazdzierniku chce sie wybrac na wakacje, jedziemy razem? :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  29 Iulie 2012
Prinz
Prinz: wysmarowalem sie samoopalaczem (podobno dobrym) i wygladam jak donatella versace, wiek rowniez :D jak to domyc? peelingowalem peelingiem joanny twarz ale srednio to dalo efekt.

Moze sproboj jakos to 'namoczyc'? Mi z ciala bardzo szybko schodzi po długiej kąpieli, pozniej po prostu opalenizna sie kulkuje jak ręcznikiem się wycieram :ninja:
SailorMoon
SailorMoon
  29 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja na lajcie :D maz mi zaserwował super sniadanie i szybko doszłam do siebie

Ja też w miarę szybko doszłam do siebie :D Mi też śniadanie mąż zrobił :P

Konto usunięte
Konto usunięte: a to u Was sie obchodzi imieniny i urodziny? I to jest jakas kolejnosc czy cos takiego:>

No jak w kalendarzu wypadają imieniny to się obchodzi, o ile ktoś w ogóle chce je obchodzić bo przymusu nie ma :D Myślałam, że wszędzie tak jest :D A urodziny to normalnie, jak wszędzie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: i znów Aneczka17f - ukryta 21 lat, New York 115 Dziś o 09:28

Do mnie też czasem zagląda.
kedi
kedi: masz psychofanke

Dokładnie :D
SailorMoon
SailorMoon
  29 Iulie 2012
Prinz
Prinz: wysmarowalem sie samoopalaczem (podobno dobrym) i wygladam jak donatella versace, wiek rowniez :D

O matko :crylol: To żeś się załatwił. Ciężka sprawa w sumie. Pozostaje ten sok z cytryny, nie wiem do kąpieli dolej i siedź, no i peelinguj...
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  29 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja też w miarę szybko doszłam do siebie :D Mi też śniadanie mąż zrobił :P

Co zjadłaś? ;> ja miałam kanapki, ale takie na wypasie, bułki ciepłe bo sam upiekł, na to szyneczka, ser żółty, ogórek, papryka, pomidor, rzodkiewka i sałata a także jajko :D
SailorMoon
SailorMoon: No jak w kalendarzu wypadają imieniny to się obchodzi, o ile ktoś w ogóle chce je obchodzić bo przymusu nie ma :D Myślałam, że wszędzie tak jest :D A urodziny to normalnie, jak wszędzie :D

a ja cos slyszalam ze ocbhodzi sie te co wypadaja najblizej przed urodzinami, czy najblizej po urodzinach?
SailorMoon
SailorMoon: Do mnie też czasem zagląda.

dziwne :woot:
madzia2143
madzia2143
  29 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy najblizej po urodzinach?

chyba po ;) u mnie tylko rodzina ze strony taty obchodzi urodziny ( w Łodzi mieszkają ) a ze strony mamy nie ( ze śląska ). Ale jak tata ma imieniny to składamy mu życzenia, bo raz był motyw że zapomnieliśmy o nich i było mu serio przykro :ninja:
Prinz
Prinz
  29 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moze sproboj jakos to 'namoczyc'? Mi z ciala bardzo szybko schodzi po długiej kąpieli, pozniej po prostu opalenizna sie kulkuje jak ręcznikiem się wycieram

ja wlasnie mam prysznic :and: mam szare mydlo, peeling kawowy chyba walne...
cytryny bym kupil ale najpierw trzeba wyjsc z domu, a ja na twarzy mam dorodna pomarancz ktora mnie postarza o 30 lat :D

SailorMoon
SailorMoon: O matko To żeś się załatwił. Ciężka sprawa w sumie. Pozostaje ten sok z cytryny, nie wiem do kąpieli dolej i siedź, no i peelinguj...

wlasnie dlonie i twarz najgorzej, na dlonmi moge sie poznecac ale kuwa na twarz cytryne? boje sie sie :and:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co sądzicie?

Ta pierwsza bardziej mi się podoba.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Iulie 2012

Tomasz murzynie :ninja:

Prinz
Prinz
  29 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tomasz murzynie

jaki wstyd, z moimi blond wlosami wygladam jak tania kuva :lol:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Iulie 2012
Prinz
Prinz: jaki wstyd

Nigdy nie używałam samoopalacza ani innych szitów, właśnie z takowej przyczyny :ziober2:
Prinz
Prinz
  29 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nigdy nie używałam samoopalacza ani innych szitów, właśnie z takowej przyczyny

ja wlasnie stracilem 30€ na dwa. do twarzy i ciala, chcialem byc pieknie opalony, bo wstyd ze z lazurowego przyjechalem blady, no i przyjechalem, oranż xD

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Iulie 2012
Prinz
Prinz: ja wlasnie stracilem 30€ na dwa. do twarzy i ciala, chcialem byc pieknie opalony, bo wstyd ze z lazurowego przyjechalem blady, no i przyjechalem, oranż xD

Wiesz, przynajmniej nikt Cię nie przegapi :ziober2:
asexualna
asexualna
  29 Iulie 2012
Prinz
Prinz: @asexualna: ja w pazdzierniku chce sie wybrac na wakacje, jedziemy razem? :D

Ale, że co? :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.