malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak to, straciłaś pracę ???

nie jeszcze nie ... :D
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  30 Iulie 2012

to ja poprosze inteligentna kobiete, oj natrudzi sie mikołaj zeby znaleźć d83dde31

madzia2143
madzia2143
  30 Iulie 2012
kedi
kedi: ja też uwielbiam, ogólnie sen w deszcz jest najlepszy :)

nooo :zakochany: ale neistety u mnie burzy nie było :and: pewnie się zaczną jak pojadę na wakacje :ninja:

kedi
kedi: a jeśli mamy tu już taki koncert życzeń to ja poproszę tydzień świętego spokoju .

tylko tydzień? :mrgreen: mi to się całe życie na chilloucie marzy. Teraz mam stres za stresem..
styka51
styka51
  30 Iulie 2012

Dzień dobry ! Życzę udanego poniedziałku:D
Dupeczky, opyla się:
http://travel.groupon.pl/d-8572555-Malopolska-Krakow
?

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: http://travel.groupon.pl/d-8572555-Malopolska-Krakow ?

dzwonilam wlasnie do mojego, wyglada calkiem fajnie, tylko musze przedzwonic czy mozna z psem :ziober2: ale watpie
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012

juz 2 min czekam az sie zapyta.

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012

oddzwoni do mnie, 'na pewno jezeli z psem to pies nie moze zostac sam w pokoju'. logiczne i sensowne, jak juz to ciekawe jaka dopłata, w jednym hotelu chcieli 50 zł za dobe :lol:

styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wyglada calkiem fajnie, tylko musze przedzwonic czy mozna z psem ale watpie

No właśnie podjarałam się :D
Choć to też mnie zainteresowało:
http://travel.groupon.pl/d-8394511-Tatry-Zakopane
ale ile drożej :lol:

A w Krakowie jeszcze nie byłam :and:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oddzwoni do mnie, 'na pewno jezeli z psem to pies nie moze zostac sam w pokoju'. logiczne i sensowne, jak juz to ciekawe jaka dopłata, w jednym hotelu chcieli 50 zł za dobe

chyba ich poyebalo :wtf: niedawno w Nicei byłem i w moim hotelu pies to wydatek +5€ ;o

@styka51:

styczko, wiesz ze jestes piekna? :calusek:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: No właśnie podjarałam się :D

my juz od miesiaca planujemy, ja bym ale jechała drugi weekend wrzesnia, bo dzwonila przed chwila ze pierwszy zajety :lol: a mamy rok po slubie 3ciego
Ty a jak sie wycwanili, oni z tego co na grouponie kupisz np z tego 219 zl maja 40% zysku, reszte zabiera groupon. A powiedziala, ze jak chce z psem przyjechac to moge wykupic na tej samej zasadzie pokoj tez za 219 ale poza grouponem bo wtedy mozna z psem, a z grouponem nie mozna :crylol: bo wtedy ONI o tym decyduja. Haha, jaki kit, w sumie mnie tam nie robi roznicy czy oni wezma cala kase czy przez groupon ale dobrze kombinują ;d

A co do Zakopanem. Ja byłam 3 razy, w tym raz bylismy na wakacje na tydzien. NUDA, NUDA, zobaczysz skocznie, przejdziesz sie po drogich Krupówkach (piwo 10 zł), o zarciu nie wspomne, obiady od 30 zł, zobaczysz sobie jakies muzeum, moze pojdziesz do aqua parku i tyle. Chyba, ze lubicie chodzic po gorach, my akurat nie. Wjechalismy kolejkami na gubalowke etc i co dalej robic, nuda. :and: i drogo jak ch!!!
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Prinz
Prinz: chyba ich poyebalo niedawno w Nicei byłem i w moim hotelu pies to wydatek +5€ ;o

to jest Polska, ale 50 zł za to ze pies w pokoju jest z Nami to przesada, te 20 zł moge dac, ale za co 50 zl? przeciez on nie korzysta z wc, prądu ani lazienki :D jak bedzie dopłata wysoka to ją tam wykąpie i wysusze :crylol: zebym wiedziala za co place haha
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest Polska, ale 50 zł za to ze pies w pokoju jest z Nami to przesada, te 20 zł moge dac, ale za co 50 zl? przeciez on nie korzysta z wc, prądu ani lazienki :D jak bedzie dopłata wysoka to ją tam wykąpie i wysusze zebym wiedziala za co place haha

nawet 20 zl to wg mnie troche przesada, 5€ we francji to u nas jak 5 zł.

haha ja bym jej zrobil prawdziwe spa, w cenie doplaty :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Prinz
Prinz: styczko, wiesz ze jestes piekna?

Oh:D Rili? :D

Konto usunięte
Konto usunięte: A co do Zakopanem. Ja byłam 3 razy, w tym raz bylismy na wakacje na tydzien. NUDA, NUDA, zobaczysz skocznie, przejdziesz sie po drogich Krupówkach (piwo 10 zł), o zarciu nie wspomne, obiady od 30 zł, zobaczysz sobie jakies muzeum, moze pojdziesz do aqua parku i tyle. Chyba, ze lubicie chodzic po gorach, my akurat nie. Wjechalismy kolejkami na gubalowke etc i co dalej robic, nuda. i drogo jak ch!!!

Ja byłam w zeszłym roku z Zakopanem :d Mega mi się podobało:D Oprócz dolnych Krupówek -,- A tak to w ciągu dwóch godzin weszłam na Morskie Oko :zakochany: No chodzić lubimy, szczególnie, że jak nie mam już siły, to Maniek mnie ciągnie i jest lżej:D Poza tym poświęciłam 200 zł, wymieniłam na ojro i pojechałam na Słowację, tu:
http://www.tatralandia.sk/o-aquaparku-pl.html

Jechaliśmy swoim autem, jakie krajobrazy były po drodze, to ach :w00t:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Prinz
Prinz: nawet 20 zl to wg mnie troche przesada, 5€ we francji to u nas jak 5 zł.

no w sumie z psa mają zysk na czysto, wiadomo ludzie sie kapia, sikaja, sraja = spłukują wodę, myją ręce, suszą włosy, oglądają tv, palą światło, no kuwa ale pies? :crylol:
Prinz
Prinz: haha ja bym jej zrobil prawdziwe spa, w cenie doplaty :D

:crylol: godzinna kąpiel w wannie i ciągłe dolewanie wody to nie jest zły pomysł :D niech sobie popływa, w domu nie mamy wanny. a tam pewnie tez nie bedzie :nie: to jej bede lać do brodzika niech sie pluska :crylol:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Ja byłam w zeszłym roku z Zakopanem :d Mega mi się podobało:D Oprócz dolnych Krupówek -,- A tak to w ciągu dwóch godzin weszłam na Morskie Oko No chodzić lubimy, szczególnie, że jak nie mam już siły, to Maniek mnie ciągnie i jest lżej:D Poza tym poświęciłam 200 zł, wymieniłam na ojro i pojechałam na Słowację, tu:

aha a ja zrozumialam, ze nie bylas ;d mnie tak srednio sie podobalo
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.