malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

o teraz będzie zdjęcie.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Właśnie nie wiem. Cholera tak żałowałam jej, że szok. W dodatku była prezentem urodzinowym od chłopaka. Jedno szczenię jej zostało, ale nikt tego nie zauważył bo by może się jej pomogło, i jej tam zgniło w środku... Męczyła się, uciekła gdzieś i zdechła... Akurat nie była pod moją opieką jak to się stało, no cóż... Człowiek mądry po szkodzie.

Pewnie się męczyła.. Wielka strata.
SailorMoon
SailorMoon: To może trzeba poczekać aż będzie miała szczeniaki i wtedy się okaże czy będą podobne :) No chyba, że kolejka jest z zamówieniami

no wlasnie jest kolejka i zamowienia juz ma na parenascie osob, a wiadomo, w miocie max 4 szczeniaki.
styka51
styka51: Bo pewnie miniaturki droższe od zwykłych są, to sobie podbijali cenę:D

chyba 80 zl kosztuje, sporo :nie:
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też - ogólnie jestem za wprowadzeniem BYKOWYM ... :D

W sumie racja:D Bo moje dzieci będą na singla pracować:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Zresztą jak już rozmawiamy na temat psów to ja też miałam kiedyś pieska przez krótki okres czasu ...

Sliczny :zakochany:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Sliczny

Klopsik konkretny ...

:zakochany:
SailorMoon
SailorMoon
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W gruncie rzeczy miałam i szczęście i pecha ... Szczęście, że ominął mi OKO. A pecha, że mam teraz bliznę pod okiem i przy prawym oku jakby przedłużenie załamania oka...

Tak sobie myślałam, że może sobie sprawię królika ale mi go wybiłaś z głowy :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: o teraz będzie zdjęcie.

d83dde0d

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie się męczyła.. Wielka strata.

Nom... Może jeszcze kiedyś sprawię sobie pieska :) Teraz u mnie na osiedlu ktoś kupił takiego małego białego szczeniaczka, jak idzie to jak kulka wygląda :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie jest kolejka i zamowienia juz ma na parenascie osob, a wiadomo, w miocie max 4 szczeniaki.

No to lipa :/
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Nom... Może jeszcze kiedyś sprawię sobie pieska :) Teraz u mnie na osiedlu ktoś kupił takiego małego białego szczeniaczka, jak idzie to jak kulka wygląda :D

Pewnie maltanczyk albo westik :zakochany: mnie sie wszystkie psy podobają, jesttem psiarą :D
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Klopsik konkretny ...

Jakaś konkretna rasa czy kundelek?
SailorMoon
SailorMoon
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie maltanczyk albo westik mnie sie wszystkie psy podobają, jesttem psiarą :D

Chyba maltańczyk. Tak wygląda:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Chyba maltańczyk. Tak wygląda:

Noo! Słodziak :zakochany: ale tyle samo zabawy z pielęgnacją co z Yorkiem, i w dodatku białe włosy :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Jakaś konkretna rasa czy kundelek?

w gruncie rzeczy jako szczeniak był podobny do swojej matki czyli pekińczyka.
potem wyglądał na troche agresywnego psa...
niestety nie mam żadnego zdjęcia upamiętniającego :(
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Tak sobie myślałam, że może sobie sprawię królika ale mi go wybiłaś z głowy

już mimo wszystko lepsza jest świnka morska ...
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w gruncie rzeczy jako szczeniak był podobny do swojej matki czyli pekińczyka. potem wyglądał na troche agresywnego psa... niestety nie mam żadnego zdjęcia upamiętniającego :(

a czemu go juz nie masz?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a czemu go juz nie masz?

Sytuacja była taka, że siostra go zabrała od jakieś kobietki z pracy bo jej się oszczeniła.
Przez pare dni ja się opiekowałam psem bo ona 'chodziła' do pracy. W pełni zaangażowana już mu kupiłam domek wszystko żarcie ... z myślą, że będzie ze mną..
Przyszła starsza siostra z synkiem, synkowi się piesek spodobał ...
Zostałą podjęta decyzja, że pies nie moze być w bloku więc został oddany do siostry ...
SailorMoon
SailorMoon
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Noo! Słodziak ale tyle samo zabawy z pielęgnacją co z Yorkiem, i w dodatku białe włosy

Chciałabym takiego. Im się przycina pewnie sierść?
Bo jak nie to mogą mieć taką O.o
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

Potem była jeszcze inna historia bo oni tego psa nie pilnowali ... albo inaczej nie pilnowali co sie dzieje na podwórku a oni mieli i psy i koty .. Koty zaczepiały psa ... a ten pogryzł jednego kota i tego psa oddali do jakieś kochanicy teścia ... A tam pies był przywiązany do budy a buda blisko płotu. Pies przeskoczył przez płot - sznurek był za krótki i tak skończył się żywot pieska ...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.