malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  30 Iulie 2012

Dżasmina nowego ałtfita wstawiła.

Ok... Idę na spacer.

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sytuacja była taka, że siostra go zabrała od jakieś kobietki z pracy bo jej się oszczeniła. Przez pare dni ja się opiekowałam psem bo ona 'chodziła' do pracy. W pełni zaangażowana już mu kupiłam domek wszystko żarcie ... z myślą, że będzie ze mną.. Przyszła starsza siostra z synkiem, synkowi się piesek spodobał ... Zostałą podjęta decyzja, że pies nie moze być w bloku więc został oddany do siostry ...

Aha, w sumie całkiem rozsądnie.
SailorMoon
SailorMoon: Chciałabym takiego. Im się przycina pewnie sierść? Bo jak nie to mogą mieć taką O.o

One mają włosy, tak jak Yorki :tak: i rosną przez całe życie, z tym, że maltanczyki są bardziej jakby puszyste i chyba trudniejsze w pielęgnacji, bo raz ze biały kolor szaty i trzeba często kąpać żeby ładnie wyglądał, dwa trzeba uzywac specjalne szampony aby włosy nie żółkły, trzy gorzej się je czesze. Moja kuzynka ma maltanczyka, nazywa sie Cziko i jest nawet duzy, chyba z 7 kg wazy a mial wazyc 4. Ale fajny psiak :tak:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aha, w sumie całkiem rozsądnie.

rozsądnie ale mimo to pies popełnił samobójstwo :P
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

Za bardzo pomarańczowo czerwona pomadka ...

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dżasmina nowego ałtfita wstawiła.

Powiedziałam na głos: o dostałam cynk ze dzasmina nowego ałtfita wstawiła, otwieram strone a mój mąż: ja piedole! pokaż bo niewyraznie widze!!! (mamy laptopa i z boku nie widac tak dokladnie) kuwa kto ją ubiera? ona chyba siebie nie widzi

on tez sie wkrecil :crylol:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rozsądnie ale mimo to pies popełnił samobójstwo :P

jak to? samobójstwo?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Potem była jeszcze inna historia bo oni tego psa nie pilnowali ... albo inaczej nie pilnowali co sie dzieje na podwórku a oni mieli i psy i koty .. Koty zaczepiały psa ... a ten pogryzł jednego kota i tego psa oddali do jakieś kochanicy teścia ... A tam pies był przywiązany do budy a buda blisko płotu. Pies przeskoczył przez płot - sznurek był za krótki i tak skończył się żywot pieska ...

tutaj Marta nie doczytałaś :D drugiej części opowieści
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Za bardzo pomarańczowo czerwona pomadka ...

Podkreśla żółty kolor zębów ;p
Ale ogólnie dałabym luźniejsze i dłuższe porteczki, zabrała kapelusz i byłoby git :tak:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tutaj Marta nie doczytałaś :D drugiej części opowieści

aha, bo to zostało na wczesniejszej stronie :nie: shit, ale nieumyslnie. Pewnie sie meczyl w ostatnich sekundach, nie chce o tym myslec.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

a ide do lazienki .. - czekajcie na mnie :ninja:

styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czekajcie na mnie

Będę czekać.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

Jestem ... :D - tak w ogóle to moja siostra się hajta znaczy się bierze ślub kościelny bo miała już cywilny ponad 8 lat temu ... :P

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iulie 2012
Prinz
Prinz: i zeby z aparatem

przynajmniej byłoby co wspominać :rotfl:
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak w ogóle to moja siostra się hajta znaczy się bierze ślub kościelny bo miała już cywilny ponad 8 lat temu ... :P

Kurde fajnie:D Będzie biała kieca?

Ostatnio Maniek dzwoni do mnie i:
- Chcesz być już ze mną na zawsze?
- No tak.
- Aha, to cześć.
- :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Będzie biała kieca?

tak będzie :zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.