malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  31 Iulie 2012
Prinz
Prinz: tylko jest rozklapiocha, bol i lzy

co to jest rozklapiocha? :rotfl:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012

google Ci powie :lol: :D

madzia2143
madzia2143
  31 Iulie 2012

swoją drogą przydałyby mi się takie spodenki jak ma Jasmina w tej nowej stylizacji :ninja:

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: google Ci powie :D

własnie przeczytałam :crylol: czy ja wiem czy to prawda?;d
to chyba mit, tak samo jak niby kiedy laska miala duzo facetow to tez ma rozklapioche :crylol: ale co za roznica czy z jednym sypia 3 razy dziennie czy 3 razy dziennie z kims innym? :woot:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  31 Iulie 2012

robię dzisiaj zupę pomidorową. przypomniała mi się moja pierwsza pomidorowa - na dwóch kotletach schabowych + kostka rosołowa :crylol:

sylwik
sylwik
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: okien (mam ich ponad 40.. )

:szok:
prywatny blok masz? :rotfl:
neurohormon
neurohormon
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: robię dzisiaj zupę pomidorową. przypomniała mi się moja pierwsza pomidorowa - na dwóch kotletach schabowych + kostka rosołowa

z 5,6 lat temu robiłem sos. Wiedziałem że mąka odgrywa jakąś rolę, bo widziałem jak matka zawsze dodawała, no więc sypię na patelnie szklane mąki (w dodatku ziemniaczanej) to, jaki klej miałem na patelni nie da się opisać, musiałem wziąć sito i wybierać kawałki mięsa z tego kleju i zrobiłem drugi raz bez mąki hehe
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z 5,6 lat temu robiłem sos. Wiedziałem że mąka odgrywa jakąś rolę, bo widziałem jak matka zawsze dodawała, no więc sypię na patelnie szklane mąki (w dodatku ziemniaczanej) to, jaki klej miałem na patelni nie da się opisać, musiałem wziąć sito i wybierać kawałki mięsa z tego kleju i zrobiłem drugi raz bez mąki hehe

wsypałeś szklanke mąki na cały ten wywar? :crylol: to trzeba ze śmietanką rozprowadzić i potem dopiero wlewać i mieszać :P podziwiam, że nie zrobiły Ci się grudki
Babsy
Babsy
  31 Iulie 2012

@Sylvinka powodzenia :D

madzia2143
madzia2143
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: prywatny blok masz?

niee, ale mam stare okna. Są takie podwójne. i na jeden pokój przypada 6 okien średnio -,-
styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Są takie podwójne. i na jeden pokój przypada 6 okien średnio -,-

Aha, kojarzę, kojarzę:D
Też tak kiedyś miałam, na dodatek drewniane były i ciężko się otwierały -,-
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012

pogoda super do opalania:D

styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pogoda super do opalania:D

W Wlkp B zachmurzenie wynosi 85-90%
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
styka51
styka51: W Wlkp B zachmurzenie wynosi 85-90%

lubelszczyzna czyli Polska B ma bezchmurne niebo i piękne słoneczko dodatkowo lekki wiaterek:D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  31 Iulie 2012
styka51
styka51: W Wlkp B zachmurzenie wynosi 85-90%

W Wlkp A również.
:ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.