malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  31 Iulie 2012

Ja zdałam za drugim.
I żaden wczesniej ani później zdany egzamin jakikolwiek, nie cieszył mnie tak bardzo jak ten.
Poryczałam się z radochy dziadowi w samochodzie, po chwili powiedział, że mam już sobie iść, bo dziwnie wyglądamy... potem przeszlam pół miasta pieszo dzwoniąc do wszystkich możliwych:rotfl:.

Więc uważam, że warto zdawać do skutku, nawet kurdę 15 razy :ninja:.

A i jako iż nie mam komu się obecnie pochwalić, to pochwale się tutaj, że zrobiłam zajebisty sos ze świeżych pomidorów do placków ziemniaczanych :ziober2:.

:ziober2:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012
styka51
styka51: Zdałam testy i nerwy ze mnie zleciały. Ale, że było alfabetycznie, to sobie poczekałam i chyba byłam drugą osobą, która wtedy zdałą

[Zauważyłam, że te pierwsze osoby tak jakos szybko im to idzie wracanie do ośrodka ..

Dobra nic ide się kąpać.
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja też ... U mnie w grupie była co 10 raz zdawała i nawet nie wyjechała z miasta ...

ja bym chyba nie miała takiej wytrwałości, dobrze że za drugim się udało
pijana
pijana
  31 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: pokazałaś klasę? bo ja po wielkim uju!

Nie, ale ja wiedziałam, że nie zdam, od tygodnia trzęsą mi się, ręce, nogi i jestem cała w nerwach, mogłam przełożyć... Ale nie wiem kiedy będzie ze mną lepiej. Spanikowałam na placu, myślałam, że mi nie "wyjdzie" z łuku tyłem i zaczęłam odbijać, a on mówił, że by wyszedł. No ale po ptokach, nie wiem kiedy następny i czy w ogóle, może jak znajdę pracę to się pokuszę jeszcze na jeden.

W ogóle jeden z najgorszych dni mojego życia, to prawko (które akurat najmniej mnie obeszło), jak czekałam na autobus użądliła mnie osa (chyba osa), słońce mnie poparzyło, policja nie przyjęła moich zeznań, odesłali do sądu... Po prostu DRAMAT.
pijana
pijana
  31 Iulie 2012

A tak żeby kogoś rozweselić, może się Wam przyda - na wyspieskarbow (to taka stronka, wyspaskarbow.pl) jest jakiś kupon do Body Shopu, bodajże 2ga rzecz o połowę taniej. W ogóle fajna strona, widziałam też rabaty do Heavy Duty, Pumy itp., sama korzystałam na answear.com także działa i polecam. Nie, to nie reklama ;d

styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle jeden z najgorszych dni mojego życia, to prawko (które akurat najmniej mnie obeszło), jak czekałam na autobus użądliła mnie osa (chyba osa), słońce mnie poparzyło, policja nie przyjęła moich zeznań, odesłali do sądu... Po prostu DRAMAT.

Z tą policją, to wku.:cenzura:. -,- ale...
Jutro będzie lepiej ;)
styka51
styka51
  31 Iulie 2012

Ciekawe z jakiej okazji bluzgometr mi podskoczył -,-

Paulinessa
Paulinessa
  31 Iulie 2012

Prawko...

jutro moje 4-te podejście :and:

styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawko... jutro moje 4-te podejście

Ze mną chodziła do klasy dziewczyna, która caaały rok prawko zdawała. A rzekomo co dwa tyg miała wizytę u stomatologa. Nie widziałam jej z 1,5 roku i nie wiadomo czy do tej pory zdała -,-

W ogóle mam pytanie:
Piłam ostatnio drinka i był ze składników:
- sok pomarańczowy,
- sok grapefruitowy
- jakiś syrop
- wóda
(tyle zdążyłam podejrzeć). Wie ktoś może co to mógł być za syrop? Albo jak się taki drink nazywa? Albo ma ktoś przepis na równie tani, a dobry?
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawko... jutro moje 4-te podejście

to powodzenia życzę
w Lublinie zdajesz??
Earth
Earth
  31 Iulie 2012

Wiecie co to konkretnie jest, poza tym, że jest kwiatem? :ninja:
http://www.iv.pl/images/66002118368587554313.jpg

styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Earth
Earth: Wiecie co to konkretnie jest, poza tym, że jest kwiatem? http://www.iv.pl/images/66002118368587554313.jpg

Miałam chyba podobne..takie niebieskie/fioletowe kwiatuszki ma czasem?
Babsy
Babsy
  31 Iulie 2012

cos pechowy dzis dzien dla zdajacych...

Konto usunięte
Konto usunięte: jutro moje 4-te podejście

powodzenia:)
a ja dzis sobie wyprzedzilam 2 samochody, w tym tira:ziober2: mam to za wyczyn, bo rzadko wyprzedzam, chyba ze z naprzeciwka az po horyzont nie widac zadnego samochodu- nie lubie, boje sie, ze nie zdaze ;)
Paulinessa
Paulinessa
  31 Iulie 2012
styka51
styka51: Ze mną chodziła do klasy dziewczyna, która caaały rok prawko zdawała.

i jakoś nie zamierzam się z niej śmiać.

Konto usunięte
Konto usunięte: to powodzenia życzę w Lublinie zdajesz??

;*
tak, w Lublinie.

Babsy
Babsy: a ja dzis sobie wyprzedzilam 2 samochody, w tym tira

wrrr :ziober2:

Babsy
Babsy: powodzenia:)

;*
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ;* tak, w Lublinie.

to będę tym bardziej trzymać kciuki:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.