(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
NigdyMnieTuNieBylo
31 Iulie 2012
Konto usunięte: zawszę mogę na Was liczyć :calus:
:)
też będę farbowała odrosty w tym tygodniu. najgorzej, że chcę same odrosty i na pewno będą mi się różniły od reszty mam nadzieję, że się szybko wypłuczą i jakoś zleją się z resztą, bo jai nie to będę wyglądać przypałowo :P
BlondSzatynka
31 Iulie 2012
ja jutro ide do Biedronki polować na moja nowa farbę :O
NigdyMnieTuNieBylo
31 Iulie 2012
Konto usunięte: gdyby miała bardziej szare oczy ... i nie miała piegów kto wie co by było :O
masz ładniejsze rysy twarzy, ona ma takie charakterystyczne, nie do końca mi się podobają
styka51
31 Iulie 2012
Konto usunięte: daj znać, czy dobre :)
ok ;)
Konto usunięte: zrzuta na wózek?
Hahahhaha:d Przypomniało mi się jak w zeszłe święta wracałam z Mańkiem, moim kuzynem i kumplami z imprezy. I tylko ja byłam trzeźwa. A kuzyn mi mówi, że ostatnio o gumce zapomnieli () i że już minęło 48 godzin i o. A mój kumpel : CHŁOPOKI ROBIMY ZRZUTE NA WÓZEK !
I faktycznie rano o 6 musiałąm wstac i na pogotowie z nim jechać po escapelle
BlondSzatynka
31 Iulie 2012
Konto usunięte: no to podziwiam ja jak się sparzę to niestety zawsze coś wyskoczy a przynajmniej mocne zaczerwienienie
przekłułam to .. ale znowu mi ropka naleciała .. ale ładnie się ułożyło i nie jest bardzo wystające to takie mi nie będzie przeszkadzało :D
mirra20
31 Iulie 2012
SailorMoon: Ja robiłam kiedyś "pijane miśki". Ale nie dało rady tych żelowych niedźwiedzi zjeść. No chyba, że łykać. Wywaliłam. Może arbuz lepszy jest do tego.
jak byłam ostatnio na panieńskim to jedna z dziewczyn zrobiła pannie młodej żelkowego penisa z alkoholem i muszę powiedzieć, że nie był zły, nie mam zdjęć bo bym pokazała:D
Reputacja: -13 |
BluzgometrTM: 4
Sylvinka
31 Iulie 2012
Konto usunięte: do zdających kobieta za kierownicą to zły pomysł więc sobie odpuśćcie
To żeś dopiero żarcik na hyde załapał!
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mirra20
31 Iulie 2012
Konto usunięte: przekłułam to .. ale znowu mi ropka naleciała .. ale ładnie się ułożyło i nie jest bardzo wystające to takie mi nie będzie przeszkadzało :D
brrrrr aż mam ciarki jak to czytam
Letal
31 Iulie 2012
Sylvinka: To żeś dopiero żarcik na hyde załapał!
Sylwia serio uważam że kobieta ew moze sobie pojeździć po wiosce gdzie przejeżdzają 2 samochody na krzyż. W dużym mieście raz ze jezdzą za wolno spowalniają ruch, nie wiedzą którym pasem mają jechać kto ma pierwszeństwo gdzie skręcić gasną im samochody.
Może i jestem chamski ale jak dla mnie kobieta + samochód to NIE !
przynajmniej 99 % kobiet.
Letal
31 Iulie 2012
ale daj Ci Boże może Ty będziesz tym 1 % ogarniętym.
styka51
31 Iulie 2012
Konto usunięte: przynajmniej 99 % kobiet.
Cieszę się, że należe do tego 1 % ;]
BlondSzatynka
31 Iulie 2012
Konto usunięte: masz ładniejsze rysy twarzy, ona ma takie charakterystyczne, nie do końca mi się podobają
no na dużych zdjęciach to już nie ma takiego porównania ale na miniaturkach ...
ale nie no .. pozytyw na dzisiaj XD
NigdyMnieTuNieBylo
31 Iulie 2012
styka51: Hahahhaha:d Przypomniało mi się jak w zeszłe święta wracałam z Mańkiem, moim
kuzynem i kumplami z imprezy. I tylko ja byłam trzeźwa. A kuzyn mi mówi, że
ostatnio o gumce zapomnieli () i że już minęło 48 godzin i o.
A mój kumpel : CHŁOPOKI ROBIMY ZRZUTE NA WÓZEK !
Ty się nie śmiej, może będzie Ci potrzebny
styka51: I faktycznie rano o 6 musiałąm wstac i na pogotowie z nim jechać po escapelle
escapelle brałam chyba dwa razy, teraz to już na pigułkach jadę i się nie martwię, oby mnie nie zawiodły
mirra20
31 Iulie 2012
Konto usunięte: Sylwia serio uważam że kobieta ew moze sobie pojeździć po wiosce gdzie przejeżdzają 2 samochody na krzyż. W dużym mieście raz ze jezdzą za wolno spowalniają ruch, nie wiedzą którym pasem mają jechać kto ma pierwszeństwo gdzie skręcić gasną im samochody.
Może i jestem chamski ale jak dla mnie kobieta + samochód to NIE !
przynajmniej 99 % kobiet.
tak ale przywieźć swojego faceta lub odwieźć jego kolegów po piciu to już jest cacy:P
Letal
31 Iulie 2012
styka51: Cieszę się, że należe do tego 1 %
a gdzie mieszkasz w jakim mieście o natężeniu ruchu 15 samochodów na godzine ?
gdzie nawet nie ma świateł ?