malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty się nie śmiej, może będzie Ci potrzebny

Nie ma takiej opcji ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: escapelle brałam chyba dwa razy, teraz to już na pigułkach jadę i się nie martwię, oby mnie nie zawiodły

Też ostatnio o tabletkach myślałąm. A u mnie na roku dziewczyny plasterki zachwalają...;p
styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a gdzie mieszkasz w jakim mieście o natężeniu ruchu 15 samochodów na godzine ? gdzie nawet nie ma świateł ?

Konto usunięte
Konto usunięte: w mieście zameldowanych jest 79 359 mieszkańców

Poza tym chłopcze mieszkam w Polsce A, tu mamy miasta, miasteczka i autostrady...

Ale skoro tak, to przyznam się...prawko zdałam jeżdżąc autem po łące, a egzaminatorowi przywiozłam ze wsi kuraka i 3 kg kiełbasy ;)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sylwia serio uważam że kobieta ew moze sobie pojeździć po wiosce gdzie przejeżdzają 2 samochody na krzyż. W dużym mieście raz ze jezdzą za wolno spowalniają ruch, nie wiedzą którym pasem mają jechać kto ma pierwszeństwo gdzie skręcić gasną im samochody. Może i jestem chamski ale jak dla mnie kobieta + samochód to NIE ! przynajmniej 99 % kobiet.

Twoje rozumowanie mnie normalnie przerasta! Może czasami i jesteśmy mniej ogarnięte ale raczej wzrok mamy dobry, a to wystarczy by jeździć po wyznaczonych pasach. Spowolniony ruch mówisz? A to dlaczego? Aaaa.. pewnie mylimy dźwignię hamulca z gazem, faktycznie :and:. Akurat pierwszeństwo przejazdu to dla nas dość proste, ale co ja tam wiem o kobietach, przecież wszędzie prawko zdają tylko mężczyźni, a kobitki co najwyżej rower.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
styka51
styka51: Też ostatnio o tabletkach myślałąm. A u mnie na roku dziewczyny plasterki zachwalają...;p

a ja mogę zachwalić krążki
styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak ale przywieźć swojego faceta lub odwieźć jego kolegów po piciu to już jest cacy:P

O właśnie! Wtedy, to kobieta jest świetnym kierowcą, tak świetnym, że nawet zasnąć można bez problemu.Choć nie...mój facet mnie nie dyskryminuje ;]
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  31 Iulie 2012
styka51
styka51: Nie ma takiej opcji ;)

nigdy nic nie wiadomo :ninja:

styka51
styka51: Też ostatnio o tabletkach myślałąm. A u mnie na roku dziewczyny plasterki zachwalają...;p

ja lubię tabletki, pierwsze jakie mi przepisano biorę do dziś, od razu podpasowały, nie widzę skutków ubocznych :) jedyny minus to to, że trzeba pomiętać, aby łyknąć :) ale okres mam teraz cudowny :D kiedyś był obfitszy i trwał dłużej, a teraz... dwa dni coś tam pokapie, pożniej ewentualnie skąpe plamienie :D

zaraz mój alvaro wyskoczy z łazienki także chyba zmykam zaszyć się w łożku :ninja:

miłego nabijanka dziołchy :)
Letal
Letal
  31 Iulie 2012
styka51
styka51: Poza tym chłopcze mieszkam w Polsce A, tu mamy miasta, miasteczka i autostrady...

przykro mi też mieszkam w Polsce A. Byłaś może we Wrocławiu widziałaś to miasto :ziober2:
?

Sylvinka
Sylvinka: Twoje rozumowanie mnie normalnie przerasta!

no to cóż
styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mogę zachwalić krążki

Musze o tym intensywniej pomyśleć :ninja:

Sylvinka
Sylvinka: a kobitki co najwyżej rower.

Sylwia, jaki rower. Co Ty gadasz? Hulajnogę najwyżej, na dodatek tylko w parku.
Bo przecież, to że zdałam prawko w mieście, gdzie zdawalnośc jest jedna z najniższych w Polsce, to nic. To, że nie miałam ani jednej kolizji, to też nic. To, że ani razu auto mi nie zgasło, to też nic. To, że nikt na mnie nie trąbi, to tez nic. I to, że znam więcej facetów, niż kobiet, którzy spowodowali wypadek, to tez nic ;]
styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przykro mi też mieszkam w Polsce A. Byłaś może we Wrocławiu widziałaś to miasto ?

Wrocław...hmmm...nie wiem co to. Przykro mi [*]
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś był obfitszy i trwał dłużej, a teraz... dwa dni coś tam pokapie, pożniej ewentualnie skąpe plamienie :D

a ja i tak i tak mam bite 5 dni ... :(
Letal
Letal
  31 Iulie 2012

@styka51:
jakie oburzenie nie podbij mnie przypadkiem :ziober2:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przykro mi też mieszkam w Polsce A. Byłaś może we Wrocławiu widziałaś to miasto ?

a ja byłam we Wrocławiu i ostatnio nawet przy Odrze piłam piwo ... XD
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to cóż

no to zabrakło Ci Marcinie większej ilości argumentów w sumie z dupy wziętych, bo nawet Ci którzy nie lubią kobiet za kierownicą nie wspominają o tym, że niby nie umiemy jeździć poprawnymi pasami :ninja:.

styka51
styka51: Sylwia, jaki rower. Co Ty gadasz? Hulajnogę najwyżej, na dodatek tylko w parku. Bo przecież, to że zdałam prawko w mieście, gdzie zdawalnośc jest jedna z najniższych w Polsce, to nic. To, że nie miałam ani jednej kolizji, to też nic. To, że ani razu auto mi nie zgasło, to też nic. To, że nikt na mnie nie trąbi, to tez nic. I to, że znam więcej facetów, niż kobiet, którzy spowodowali wypadek, to tez nic

Powiem Ci Styczka, że taki kierowca z Ciebie jak ze mnie zakonnica, no cóż, chyba musisz odłożyć na bok prawko i nigdy nie wsiadać za kierownice bo jeszcze ludzi w tym Twoim MAŁYM KONINIE pozabijasz :ninja:.
:*
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Babsy
Babsy
  31 Iulie 2012

ja u siebie w miescie i poza miastem daje rade, ale juz w takiej Warsiawce bym zginela autem jak mydlo w praniu:ninja: nie wspominam o tym, ze rozyebalam zdarzak, reflektor i jechalam na flaku:rotfl: (oczywiscie nie naraz ;)) ale nie uwazam, zeby kobitki nie powinny autem jezdzic. ja chetnie bym poszla do szkoly doskonalenia techniki jazdy.

mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
styka51
styka51: Musze o tym intensywniej pomyśleć

jak dla mnie idealne rozwiązanie, ale wiadomo każdemu może podpasować coś innego
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.