Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1167 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ja to myślę, że od 55 powinni zdawać. Prawda jest taka, że jak 30 lat temu zdawali prawko, to nie było tylu rond, skrzyżowań i takiego ruchu. A teraz jedzie facet w kapeluszu w niedziele do kościoła i całą droga jego. Widzę jak jeździ mój tata, który codziennie dojeżdża do pracy, wszędzie dojedzie. Całą Polskę zjechał i to widać, że ogarnia większość miast. Ale mój sąsiad...rok starszy od mojego taty, a połowa znaków nic mu nie mówi -,-
No ja myśle o wlaniu wódki i dzień wcześniej, żeby się "przegryzło" :D
Musze jej powiedzieć, że mam wiecznie nieregularne cykle...a potem to zobaczymy.
Oj tam, oj tam. Ja jestem podobna do obojga rodziców, ale tylko z wyglądu. Z charakteru w ogóle -,-
A odnośnie jazdy autem i tego, że nie potrafię jeździć. Po Łodzi samochodem jeździłam, po Łowiczu, po Wrześni. A ostatnio pół drogi nad morze ja kierowałam. Także staram się być aktywnym kierowcą, by być na bieżąco, o
Chyba sobie żartujesz. Ja dostałam 20 pkt i 1000 zł mandat. Dlaczego? BO ŚCIGAŁAM SIĘ Z POLICJĄ, w sensie z tajniakami

Dostalam bana za wylgaryzmy ku wa.
COZ
Kiedys przeczytalam, ze jezeli jezdzisz autem i nie przeklinasz na innych kierowcow to prawdopodobnie jestes z tych, na ktorych inni przeklinaja
Moj maz nie raz sie denerwuje, ale przy mnie wymieka
'No JEDZ KU WA!!!'
'I stoi cymbał, tylko w polsce mozna na zielonym stac! (trąbie)'
'CO ZA MATOŁ, moze jeszcze 30 jedz? TO NA PEWNO BABA! (wyprzedzam) NO BABA, MOWILAM! ku wa!
Itd a maz mi:
no co Ty sie tak denerwujesz co Ci to da
uspokaja mnie, bo faktycznie - jak baby jezdza to jest dramat, ja od razu wiem kiedy jade za fecetem a kiedy za babą :P
W legginsach wyglądasz masakrycznie bosko:)_
tak mnie zastanawia, dlaczego facetom tak legginsy sie podobaja a u dziewczyn zdanie jest podzielone, jedna lubia a inne uwazaja za brak gustu.
wg mnie nie ma nic lepszego niz dlugie nogi i kształtny jędrny tyłek opięty w legginsach, ja sama sie obrócę za taką dziewczyną co innego u grubych dziewczyn, wtedy legginsy wygladaja mniej korzystnie.
skad ja to znam

albo mamy takie skrzyzowanie z krajowa 2, albo 14- z jednej strony na drodze podporzadkowanej linia zatrzymania jest troche cofnieta, bo tiry czesto skrecaja w ta droge i zrobili ja cofnieta po to, zeby sie mogly zlamac. i stoi taki do skretu w lewo (jeden pas) na tej podporzadkowanej, nie podjedzie do srodka jezdni, tylko zaraz przy tej linii, a reszta za nim jadaca na wprost musi czekac razem z nim, az przejada wszystkie samochody z naprzeciwka

Znam to

No właśnie, coś kiedyś na ten temat pisałysamy ;p
Maniu u mnie był