malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale wątpię żeby była to zawrotna liczba 99%,

moze z 10% ogolu kierowcow. bo czesc facetow to tez masakryczni kierowcy. i kazdy w wieku od 65 lat powinien zdawac egzamin od nowa co roku chyba.
styka51
styka51
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kazdy w wieku od 65 lat powinien zdawac egzamin od nowa co roku chyba.

Ja to myślę, że od 55 powinni zdawać. Prawda jest taka, że jak 30 lat temu zdawali prawko, to nie było tylu rond, skrzyżowań i takiego ruchu. A teraz jedzie facet w kapeluszu w niedziele do kościoła i całą droga jego. Widzę jak jeździ mój tata, który codziennie dojeżdża do pracy, wszędzie dojedzie. Całą Polskę zjechał i to widać, że ogarnia większość miast. Ale mój sąsiad...rok starszy od mojego taty, a połowa znaków nic mu nie mówi -,-

Konto usunięte
Konto usunięte: A co do PIJANEGO ARBUZA to koledzy w akademiku kiedyś zrobili... Odcięli mu trochę "czubka", wlali spiryt... Ale za krótko czekali, spiryt nie zdążył się rozejść po arbuzie, była masakra :D

No ja myśle o wlaniu wódki i dzień wcześniej, żeby się "przegryzło" :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawa jestem co Ci zaproponuje jak pójdziesz

Musze jej powiedzieć, że mam wiecznie nieregularne cykle...a potem to zobaczymy.
Konto usunięte
Konto usunięte: juz sama nie wiem ... XD

Oj tam, oj tam. Ja jestem podobna do obojga rodziców, ale tylko z wyglądu. Z charakteru w ogóle -,-
styka51
styka51
  1 August 2012

A odnośnie jazdy autem i tego, że nie potrafię jeździć. Po Łodzi samochodem jeździłam, po Łowiczu, po Wrześni. A ostatnio pół drogi nad morze ja kierowałam. Także staram się być aktywnym kierowcą, by być na bieżąco, o :ziober2:

Babsy
Babsy
  1 August 2012
styka51
styka51: po Łowiczu,

a gdzie jechalas ;P?
styka51
styka51
  1 August 2012
Babsy
Babsy: a gdzie jechalas ;P?

Koło jakiejś bursy, potem koło gimnazjum, koło parku jakiegoś i w kierunku na Stryków :lol:
Babsy
Babsy
  1 August 2012
styka51
styka51: Koło jakiejś bursy, potem koło gimnazjum, koło parku jakiegoś i w kierunku na Stryków

chyba nie rozpoznam po opisie XD a nie, cos mi sie kojarzy,ze w tamtym roku juz o tym pisalas i chyba kolo mojego bylego gima sie przetransportowywalas :) ale niewazne ;)
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sylwia serio uważam że kobieta ew moze sobie pojeździć po wiosce gdzie przejeżdzają 2 samochody na krzyż. W dużym mieście raz ze jezdzą za wolno spowalniają ruch, nie wiedzą którym pasem mają jechać kto ma pierwszeństwo gdzie skręcić gasną im samochody. Może i jestem chamski ale jak dla mnie kobieta + samochód to NIE ! przynajmniej 99 % kobiet.

Chyba sobie żartujesz. Ja dostałam 20 pkt i 1000 zł mandat. Dlaczego? BO ŚCIGAŁAM SIĘ Z POLICJĄ, w sensie z tajniakami :ninja: na rynku w Gliwicach, ale miałam zgas :/ przejechałam obok tramwaju, podwójna ciągła i jeszcze na czerwonym, w sumie to jeszcze bylo pomaranczowe. A po mieście zapierniczam tak szybko, że nieraz mąż mi gada, że jak dostane mandat to ja bede płacić, wyprzedzam na dwóch, trzech jeżeli jest szeroka droga i wiem, ze w razie czego sie zmieszcze.. Hmm ogolnie jezdze szybko, wiec chyba znajduje sie w tym 1 % :D
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  1 August 2012

Dostalam bana za wylgaryzmy ku wa.
COZ

Kiedys przeczytalam, ze jezeli jezdzisz autem i nie przeklinasz na innych kierowcow to prawdopodobnie jestes z tych, na ktorych inni przeklinaja :ziober2:
Moj maz nie raz sie denerwuje, ale przy mnie wymieka :crylol:
'No JEDZ KU WA!!!'
'I stoi cymbał, tylko w polsce mozna na zielonym stac! (trąbie)'
'CO ZA MATOŁ, moze jeszcze 30 jedz? TO NA PEWNO BABA! (wyprzedzam) NO BABA, MOWILAM! ku wa!
Itd a maz mi:
no co Ty sie tak denerwujesz co Ci to da :crylol:
uspokaja mnie, bo faktycznie - jak baby jezdza to jest dramat, ja od razu wiem kiedy jade za fecetem a kiedy za babą :P

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  1 August 2012

przepraszam dziewczyny. :ninja: ale podbijam zdanie Letala

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  1 August 2012

W legginsach wyglądasz masakrycznie bosko:)_

tak mnie zastanawia, dlaczego facetom tak legginsy sie podobaja a u dziewczyn zdanie jest podzielone, jedna lubia a inne uwazaja za brak gustu.
wg mnie nie ma nic lepszego niz dlugie nogi i kształtny jędrny tyłek opięty w legginsach, ja sama sie obrócę za taką dziewczyną :ziober2: co innego u grubych dziewczyn, wtedy legginsy wygladaja mniej korzystnie.

Babsy
Babsy
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moj maz nie raz sie denerwuje, ale przy mnie wymieka 'No JEDZ KU WA!!!' 'I stoi cymbał, tylko w polsce mozna na zielonym stac! (trąbie)' 'CO ZA MATOŁ, moze jeszcze 30 jedz? TO NA PEWNO BABA! (wyprzedzam) NO BABA, MOWILAM! ku wa! Itd a maz mi:

skad ja to znam :rotfl: i jeszcze :no kuwa bardziej zielone juz nie bedzie, jedzże! prawo jazdy w chipsach znalazles?
albo mamy takie skrzyzowanie z krajowa 2, albo 14- z jednej strony na drodze podporzadkowanej linia zatrzymania jest troche cofnieta, bo tiry czesto skrecaja w ta droge i zrobili ja cofnieta po to, zeby sie mogly zlamac. i stoi taki do skretu w lewo (jeden pas) na tej podporzadkowanej, nie podjedzie do srodka jezdni, tylko zaraz przy tej linii, a reszta za nim jadaca na wprost musi czekac razem z nim, az przejada wszystkie samochody z naprzeciwka :zonk:
styka51
styka51
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moj maz nie raz sie denerwuje, ale przy mnie wymieka 'No JEDZ KU WA!!!' 'I stoi cymbał, tylko w polsce mozna na zielonym stac! (trąbie)' 'CO ZA MATOŁ, moze jeszcze 30 jedz? TO NA PEWNO BABA! (wyprzedzam) NO BABA, MOWILAM! ku wa! Itd a maz mi:

Znam to :lol:

Babsy
Babsy: chyba nie rozpoznam po opisie XD a nie, cos mi sie kojarzy,ze w tamtym roku juz o tym pisalas i chyba kolo mojego bylego gima sie przetransportowywalas :) ale niewazne ;)

No właśnie, coś kiedyś na ten temat pisałysamy ;p

Maniu u mnie był :zakochany:
Adidasowa
Adidasowa
  1 August 2012

Poczekajcie aż ja zdam prawko:ninja:

Babsy
Babsy
  1 August 2012
styka51
styka51: No właśnie, coś kiedyś na ten temat pisałysamy

wpadnij jeszcze w te strony ^^
styka51
styka51: Maniu u mnie był

a ja siedze sama, Seba zniwuje :and:
styka51
styka51
  1 August 2012
Babsy
Babsy: wpadnij jeszcze w te strony ^^

Postaram się, bo A2, to z półtorej godzinki jazdy ;) może dwie;p

Babsy
Babsy: a ja siedze sama, Seba zniwuje

A Maniek był na czwartek umówiony z kombajnistą, ale, że padało, to się terminy poprzesuwały. To dziś pojechał dokończyć fuchę i po godzince przyjechał do mnie:D i 45 kg ziemniaków mi przywiózł, po 6 gr kg :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.