malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  1 August 2012
styka51
styka51: Zazdroszczę.... Ja mam kasy trochę, miałam na zakupy jechać. A tu po wyprzedażach już i nic nie mam.

powiem Ci, że aż tak dużo nie wydałam ...
ja oszczędzam mimo wszystko bo mogłabym wszystko przerąbać... jestem do tego zdolna.
styka51
styka51
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja dzisiaj mówie, że wezme jeden produkt .. a ona .. no ale 50 % .. taniej będzie Pani miała ... i takie smolenie ...

Mnie denerwuje, że u mnie one wyglądają jak Jola Rutowicz czy inna zeciara -,- A powinny być zadbane, delikatne. A nie...
styka51
styka51
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powiem Ci, że aż tak dużo nie wydałam ... ja oszczędzam mimo wszystko bo mogłabym wszystko przerąbać... jestem do tego zdolna.

Ja i tak stwierdzam, że będe około 100 zł miesięcznie odkładać. Żeby w razie W mieć cokolwiek.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  1 August 2012
styka51
styka51: A powinny być zadbane, delikatne. A nie...

a mnie nie chcą w żadnych sklepach :(((((((((((((((((((((((
styka51
styka51
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a mnie nie chcą w żadnych sklepach :(((((((((((((((((((((((

Ja bym Cię przygarnęła, gdybym miała jakąś drogerię. Ja nie wiem, czy pracodawcy nie widzą, że taka ekspedientka, to powinna przyciągać klienta? Być wizytówką, a nie wyglądać jak jakaś dziewucha spod lampy :ninja:
Ostatnio u mnie w Rossmannie nowe przyjeli, takie ładnie dziewczyny pracują, zadbane, fajnie umalowane, och :tak:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  1 August 2012
styka51
styka51: Ostatnio u mnie w Rossmannie nowe przyjeli, takie ładnie dziewczyny pracują, zadbane, fajnie umalowane, och

i oto chodzi ...

jak widze te u nas np alurat w Yves Rocher tez jedna dzisaj miała taką niebieska kreche posmarowana .., że nie wiedziałam co robic..
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  1 August 2012

i wszystkie umarły na łupież :(

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  1 August 2012
styka51
styka51: Być wizytówką, a nie wyglądać jak jakaś dziewucha spod lampy

Jak kiedyś w jednym studio stylizacji robiłam paznokcie to szefowa ciągle miała skargi, ze się źle zachowuję rzekomo. Np jak nie mialam klientek to szefowa pozwalala robic paznokcie u stóp czy rąk, miałam chwile czasu to zaczęłam sobie robić paznokcie u stóp to jedna baba się zbulwersowała bo była z mężem, a wiadomo, upał bo to były wakacje chyba z 2 lata temu, krótsze spodenki,nie jakies gdzie pół dupska na wierzchu, normalne takie zwykłe spodenki jak teraz w sklepach mozna kupic powiedzmy cos podobnego:

I ta sie sapała, że jak to tak mozna w pracy se paznokcie robic itp. A szefowa sie smiala ze sa zazdrosne i ze jestem wlasnie chodzącą reklamą studia :lol: skonczylo sie na tym ze nie moglam w pracy nosic obcasów tylko nizsze buty. Ale babom nie przegadasz :nie:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  1 August 2012

ktoś jest ... :ninja:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  1 August 2012

Zresztą dzisiaj siedziałam sobie na przystanku ... szła sobie pewna Mamusia z dzieckiem ... a to dziecko mówi do Mamy : 'Kocham Cie Mamo '... jak mi się od razu lepiej zrobiło na taki widok :zakochany:

Mamusia oczywiście ucałowała Małą :zakochany:

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  1 August 2012

Też bym chciała tak dziecko wychować, z czułością etc.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też bym chciała tak dziecko wychować, z czułością etc.

pewnie w domu się tak odnoszą czy coś bo dziecko to jakoś bez skrepowania mówiło .. :D
asexualna
asexualna
  1 August 2012
styka51
styka51: Jak na Polską firmę, to całkiem ciekawa cena

w sensie, ze duzo, czy mało? :ninja:
nie wiem, ogólnie w moim rozmiarze babka najwiecej mi dała miękkich, zgroza.
Letal
Letal
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uspokaja mnie, bo faktycznie - jak baby jezdza to jest dramat,

przynajmniej jedna napisała tak jak jest serio w rzeczywistości :D :)
asexualna
asexualna
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przynajmniej jedna napisała tak jak jest serio w rzeczywistości :D :)

Ja jeżdżę jak chłop :C proszę nie wyzywać.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.