malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012

no u mnie są kluby do zwiedzania ... :crylol:

Letal
Letal
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ostrów Wielkopolski

sugerujesz że to gdzieś w Wlkp ? byłem tylko w Poznaniu ale może i przez ostrów przejezdzałem. Ogólnie to nie kojarzę miasta ale słyszałem
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widocznie za szybko " jeździmy " pewnie dlatego. nie będę jechał za kimś kto jedzie przepisowo 90 km /h skoro mogę jechać szybciej. Bez przesady

tam pokazują nie tylko przekroczenia prędkości:P poza tym wg statystyk faceci powodują więcej wypadków na drogach, więc wybacz ale wolę jechać wolnej niż kogoś lub siebie zabić
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sugerujesz że to gdzieś w Wlkp ? byłem tylko w Poznaniu ale może i przez ostrów przejezdzałem. Ogólnie to nie kojarzę miasta ale słyszałem

tak .. dosłownie na wlocie do wlkp ... :D
Letal
Letal
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tam pokazują nie tylko przekroczenia prędkości:P poza tym wg statystyk faceci powodują więcej wypadków na drogach, więc wybacz ale wolę jechać wolnej niż kogoś lub siebie zabić

przykro mi że żyjemy w takich czasach że każdemu się śpieszy. zamiast jechać godzinę do domu przepisowo wolę dojechać w 20 min. a jak mam się zabić to idąc chodnikiem może ktoś we mnie wjechać czy co kolwiek innego , mógłbym wymieniać przykłady. Mieszkając trochę w Niemczech zdążyłem się przyzwyczaić że nawet stare dziadki nie jezdzą tak jak " większość " kobiet w Polsce. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: no u mnie są kluby do zwiedzania ...

ogólnie to nie pije , chyba że piwo to co innego :rotfl:
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przykro mi że żyjemy w takich czasach że każdemu się śpieszy. zamiast jechać godzinę do domu przepisowo wolę dojechać w 20 min. a jak mam się zabić to idąc chodnikiem może ktoś we mnie wjechać czy co kolwiek innego , mógłbym wymieniać przykłady. Mieszkając trochę w Niemczech zdążyłem się przyzwyczaić że nawet stare dziadki nie jezdzą tak jak " większość " kobiet w Polsce. :)

Ja też mogę wymieniać przykłady: kolejny wsiadanie za kierownice po alko. Skoro faceci są tak świetnymi kierowcami to czemu w w/w przypadku przodują powodując zagrożenie na drogach? Dobry kierowca nie powinien sobie na coś takiego pozwolić. Dodatkowo brak wyobraźni i szarżowanie na drodze:)
Letal
Letal
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też mogę wymieniać przykłady: kolejny wsiadanie za kierownice po alko. Skoro faceci są tak świetnymi kierowcami to czemu w w/w przypadku przodują powodując zagrożenie na drogach? Dobry kierowca nie powinien sobie na coś takiego pozwolić. Dodatkowo brak wyobraźni i szarżowanie na drodze:)

pokaż mi gdzie napisałem ze są " świetnymi " napisałem tylko że nie jeżdzą tak jak kobiety. :)
Mają szybsze tempo i nie zastanawiają się 20 min kto ma pierwszeństwo albo gdzie mają skręcić.
Kto pije ten pije ja za nikogo nie odpowiadam. nie jestem dobrym kierowcą bo wyprzedzam kogo się da i jade więcej niż 100. powinni mi zabrać prawo jazdy :ziober2:
Letal
Letal
  31 Iulie 2012

zajrzę później bo muszę poszukać farbę do włosów z której będzie taki kolor

mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaż mi gdzie napisałem ze są " świetnymi " napisałem tylko że nie jeżdzą tak jak kobiety. :) Mają szybsze tempo i nie zastanawiają się 20 min kto ma pierwszeństwo albo gdzie mają skręcić. Kto pije ten pije ja za nikogo nie odpowiadam. nie jestem dobrym kierowcą bo wyprzedzam kogo się da i jade więcej niż 100. powinni mi zabrać prawo jazdy

Z Twoich wypowiedzi wynika, że faceci są o niebo lepszymi kierowcami od kobiet, dokładnie 99% kobiet nie powinno wsiadać za kółko, więc przekaz jest jasny kobiety są kiepskie za kółkiem w 99% przypadków i to tylko faceci powinni pojawiać się na drodze. Wg mnie dobry kierowca to taki, który nie powoduje wypadków, a to czy jeździ 50 czy 150 mnie nie obchodzi, jak ktoś jedzie wolniej to jest przecież coś takiego jak wyprzedzanie.
A i w swoich przykładach nie odnosiłam się do Twojej osoby tylko do statystyk.
Babsy
Babsy
  31 Iulie 2012

jak to szloz kwejka czy demotow? "jesli nie bluznisz za kierownica, prawdopodobnie jestes jednym z tych, na ktorych sie przeklina" :mrgreen: oj zalacza mi sie bluzgator za kolkiem ;)

sylwik
sylwik
  31 Iulie 2012

aaale debata sie wywiazala:crylol:
ale skads sie to bierze - zawsze sie balam jechac autem ktorym kierowala moja matka- nie ogarniam jak mozna prowadzic TAK zle, majac prawko od kilkudziesieciu lat i przejezdziwszy w setkach tysiecy. nie jestem w stanie tego pojac, serio. na pewno jakas czesc kobiet ma cos nie teges z pojmowaniem przestrzeni, na tyle zeby nie byc w stanie jechac jak czlowiek.
i sa tez kobiety jezdzace lepiej niz przecietny facet.

...ale temat do nabijania, to sobie mozna pouzywac:rotfl:

mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aaale debata sie wywiazala ale skads sie to bierze - zawsze sie balam jechac autem ktorym kierowala moja matka- nie ogarniam jak mozna prowadzic TAK zle, majac prawko od kilkudziesieciu lat i przejezdziwszy w setkach tysiecy. nie jestem w stanie tego pojac, serio. na pewno jakas czesc kobiet ma cos nie teges z pojmowaniem przestrzeni, na tyle zeby nie byc w stanie jechac jak czlowiek. i sa tez kobiety jezdzace lepiej niz przecietny facet. ...ale temat do nabijania, to sobie mozna pouzywac

są kobiety, które nawet prawka nie powinny dostać do ręki, ale wątpię żeby była to zawrotna liczba 99%, nie cierpię takiego generalizowania, stąd ta dyskusja:D
pijana
pijana
  31 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: A ja właśnie najpewniejsza byłam tego miasta, a tu jakaś głupia baba mi wylazła, miałam ochotę wysiąść i ją udusić. Łuk też poprawiałam bo troche inaczej mnie uczono a tam jakoś się pogubiłam, nie wiedziałam kiedy ten obrót w prawo zrobic, ale jakimś cudem się zmieściłam. Kurcze.. nie przerywaj bo później ciężej Ci będzie do tego wrócić, najlepiej to już skończyć.

Najgorzej chyba tak nie zdać, przez cudzy błąd, rowerzystę czy pieszego, albo jakiegoś głupiego kierowcę :/ Muszę przerwać, nie mam nawet pieniędzy na kolejny egzamin. Jak dostanę pracę albo alimenty to może...
pijana
pijana
  31 Iulie 2012

A co do PIJANEGO :mrgreen: ARBUZA to koledzy w akademiku kiedyś zrobili... Odcięli mu trochę "czubka", wlali spiryt... Ale za krótko czekali, spiryt nie zdążył się rozejść po arbuzie, była masakra :D

Felka
Felka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zajrzę później bo muszę poszukać farbę do włosów z której będzie taki kolor

Martix i Ce-Ce maja taki kolor
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.