malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Letal
Letal
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja byłam we Wrocławiu i ostatnio nawet przy Odrze piłam piwo ...

na moście ? :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na moście ? :D

na to mówi się u Was wały .. czy cos ...
Letal
Letal
  31 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: no to zabrakło Ci Marcinie większej ilości argumentów w sumie z dupy wziętych, bo nawet Ci którzy nie lubią kobiet za kierownicą nie wspominają o tym, że niby nie umiemy jeździć poprawnymi pasami .

to chyba mało Sylwia słyszałaś. walnij fochem za " szczerość " bo napisałem co myślę i jestem zwykłym chamem. Inny by posłodził posłodził i no. :tak:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to chyba mało Sylwia słyszałaś. walnij fochem za " szczerość " bo napisałem co myślę i jestem zwykłym chamem. Inny by posłodził posłodził i no

pewnie jestem głucha i dlatego nie słyszę jak na mnie trąbią, a to pech. O czym Ty teraz do mnie mówisz? ja tu chce normalnie rozmawiać a Ty wymigujesz się jakimś obrażaniem? daj spokój, kontynuuj
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie oburzenie nie podbij mnie przypadkiem

Proszę Cię...sądzisz, że byłabym w stanie pobić kogokolwiek?
Tylko zdawalnośc w moim WORDZIE w 2010 roku (wtedy, kiedy ja zdawałam) wyniosła 29 %. Także nie mów, że kobiety nie umieją jeździć. Bo pełno jest facetów, którzy uważają, że sam fakt posiadania penisa daje im prawo posiadania prawka ;]

Sylvinka
Sylvinka: Powiem Ci Styczka, że taki kierowca z Ciebie jak ze mnie zakonnica, no cóż, chyba musisz odłożyć na bok prawko i nigdy nie wsiadać za kierownice bo jeszcze ludzi w tym Twoim MAŁYM KONINIE pozabijasz . :*

Tak, zostawię. A codziennie do szkoły 30 km będę pks dojeżdżać, albo pkp, albo na stopa...jest tyle alternatywnych rozwiązań.

Konto usunięte
Konto usunięte: jak dla mnie idealne rozwiązanie, ale wiadomo każdemu może podpasować coś innego

Wiem, wiem.
Czekam na ten okres, bo chce do gina iść. A nie wiem kiedy dostanę -,-
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012

Dziewczyny to faktycznie może być moja siostra.
Pisze z Nią .. i wychodzi na to, że ona też ma inne rodzeństwo jak ja ...

Letal
Letal
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na to mówi się u Was wały .. czy cos ...

na wyspie pewnie byłaś.

same lipna zdjęcia

na wyspie to przeważnie się pije tzn tam piją. studenci , uczniowie młodzież itd
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012

Mnie zawsze dziwi czemu w programach typu: "uwaga pirat" itp. 3/4 bohaterów to faceci

styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pisze z Nią .. i wychodzi na to, że ona też ma inne rodzeństwo jak ja ...

A masz jakieś podejrzenia, co do swoich rodziców?:D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na wyspie pewnie byłaś.

ja tam tylko piłam ... XD
Letal
Letal
  31 Iulie 2012

widocznie za szybko " jeździmy " pewnie dlatego. nie będę jechał za kimś kto jedzie przepisowo 90 km /h skoro mogę jechać szybciej. Bez przesady

Letal
Letal
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam tylko piłam ...

a Ty skąd nadajesz bo nie chce mi się włazić i patrzeć. Uderzam teraz w sierpniu na Lublin i Mazury będę zwiedzał :ziober2:
ps. u Ciebie jest coś do zwiedzania ?
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
styka51
styka51: Wiem, wiem. Czekam na ten okres, bo chce do gina iść. A nie wiem kiedy dostanę -,-

ciekawa jestem co Ci zaproponuje jak pójdziesz
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012
styka51
styka51: A masz jakieś podejrzenia, co do swoich rodziców?:D

juz sama nie wiem ... XD
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty skąd nadajesz bo nie chce mi się włazić i patrzeć. Uderzam teraz w sierpniu na Lublin i Mazury będę zwiedzał ps. u Ciebie jest coś do zwiedzania ?

Ostrów Wielkopolski :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.