malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zawsze przebijam jak mi coś takiego wyskoczy :P

ja sobie raz przebiłam i potem mnie tak bolało, że masakra
SailorMoon
SailorMoon
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem czy na litość, ale współczuje osobie która miała po mnie egzamin w tym aucie bo na bank jak usiadła to miała tyłek mokry:D

Hahaha na litość, bo im szkoda takiej biednej przemokniętej dziewczynki było ;) Bo, że dobrze jeździsz to nie wątpię, tylko ci egzaminatorzy podobno nie mogą zbyt często przepuszczać i udupiają za pierdoły... Więcej poprawek to więcej kasy :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Bałabym się brać coś na uspokojenie, zresztą chyba nigdy się tak nie stresowałam, żeby się czymś posiłkować

Ja już chyba nie miałam wyjścia bo ja nie raz się byle czym przejmuję a co dopiero egzaminem i to którymś z kolei... Wiesz, może to one działały a może sama sobie wmówiłam, że pomogą. Wzięłam ze dwie ziołowe, czyli w sumie takie nic :D Ważne, że pomogło :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja za pierwszym miałam takiego siwego z bujnymi wąsami i taki kawał uja reszta dziada, ale cóź, na następnym taki typ w średnim wieku pamiętam że miał marynarkę z łatami na łokciach:D i tak mnie skubany zagadywał i w ogóle, że czułam się jakbym jechała ze swoim instruktorem, egzamin zleciał nawet nie wiem kiedy:D Świetny człowiek.

A mi się podobno za pierwszym razem trafił taki co przepuszcza, ale na placu kierunku zapomniałam, powiedział, że gdyby tyle ludzi nie patrzyło to by mi podpowiedział przy drugiej próbie, a że patrzyło w uj ludzi to wyszło jak wyszło... Potem inni już tacy mili nie byli, dopiero ten dziadek się zlitował :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sobie raz przebiłam i potem mnie tak bolało, że masakra

ja powiem Ci tak, że ja wole przebić ale nic żadnej skóry nic nie wycinam.
Znam takie osoby które nadmiar tej skóry wywalają czy coś ..

ja po prostu wole sama przebić niżeli samo mi się to zrobi pod wpływem jakiegoś nacisku i pęknie w dość 'niestandardowym miejscu' wiem, że nie powinnam tego w ogole dotykać bo pod tym tworzy się ropa ochronna dla oparzenia ... no ale ...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sobie raz przebiłam i potem mnie tak bolało, że masakra

Ogólnie bo mi to bardzo rzadko kiedy to wyskakuje dzisiaj aż się zdziwiłam bo tyle ile razy mi kapnął rozgrzany olej czy coś to nic nie wychodziło a dzisiaj ... nie wiem może mam jakiś słabszy okres.
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Hahaha na litość, bo im szkoda takiej biednej przemokniętej dziewczynki było ;) Bo, że dobrze jeździsz to nie wątpię, tylko ci egzaminatorzy podobno nie mogą zbyt często przepuszczać i udupiają za pierdoły... Więcej poprawek to więcej kasy :D

no w Lublinie to nagminne swego czasu było, w końcu za coś musieli nowy budynek postawić i nowe samochody kupić:P

SailorMoon
SailorMoon: Ja już chyba nie miałam wyjścia bo ja nie raz się byle czym przejmuję a co dopiero egzaminem i to którymś z kolei... Wiesz, może to one działały a może sama sobie wmówiłam, że pomogą. Wzięłam ze dwie ziołowe, czyli w sumie takie nic :D Ważne, że pomogło :)

w sumie po coś te tabletki są, a czy działają czy efekt placebo to już nie takie ważne

SailorMoon
SailorMoon: A mi się podobno za pierwszym razem trafił taki co przepuszcza, ale na placu kierunku zapomniałam, powiedział, że gdyby tyle ludzi nie patrzyło to by mi podpowiedział przy drugiej próbie, a że patrzyło w uj ludzi to wyszło jak wyszło... Potem inni już tacy mili nie byli, dopiero ten dziadek się zlitował :D

to fakt dużo zależy od tego na kogo trafimy, ale jak błąd jest ewidentny to niestety nawet pobłażliwy egzaminator nie pomoże:/
mirra20
mirra20
  31 Iulie 2012

idę pod prysznic ale wróce

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012

ja piórkuje ... znalazłam swojego sobotóra na Fotka

styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: A mi na kursie kazali patrzeć tylko i wyłącznie na te pachołki, no to się tak nauczyłam i mi zajebiście wychodziło a tutaj jakoś więcej się ich zrobiła i sama nie wiedziałam co począć. Teraz jak pójdę sobie godzin dokupić to im powiem, żeby mnie nauczyli żeby cały czas w lusterka patrzeć i to kontrolować a nie tak na odwal :). ogólnie mama mi dziś mówiła że ona ma taką znajomą która ma wtyki w wordzie w Lublinie, ale to nie kosztuje pare złotych tylko trzeba dać 2tys, więc stwierdziliśmy że już lepiej się opłaca samemu normalnie zdawać, a nóż mi się uda za drugim :D

Mi właśnie nie kazał patrzeć na pachołki, bo "te uje w wordzie krzywo stawiają" :lol: I łuk, to chyba z milion razy robiłam, w kółko, non stop. Na końcu, to już nawet nie patrzyłam w lusterka tylko wjeżdżałam, prostowałam koła, lekko kierownica w prawo i jazda :D
Oj dawno, to było, dawno...

Moja mama prawko zdała za 5 czy 6 razem, nie pamiętam już. Ale to było z 10 lat temu. No i ogólnie, było tak, że mojego wujka żona, ma wujka, co jest szefem wordu u mnie. I chyba było coś tak załatwiane, ale ręki nie dam uciąć.

Wiem też, że jak ktoś chodzi do tego dziadka, co ja chodziłam, to nie ma opcji, żeby za 1 albo 2 razem nie zdał. Każdy zdaje.
Ale prawda jest też taka, że w Koninśkim wordzie, to połowa ludzi smaruje łapy, żeby tylko zdać. A jak już nie dają rady, to do Kalisza jadą:ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: w monopolowym powinno być, w zwykłych marketach to nie wiem, ale w hipermarkecie w dziale alkoholowym widziałam :)

Dzięki, dzięki:D

Konto usunięte
Konto usunięte: też bym sie napiła dziś w Olecku (takie miasto na Mazurach :D) jest pub, w którym barman robi świetne drinki meeega są, jeszcze nie zdarzyło się, żeby mi jakiś nie smakował. ale facet robi to z pasji, sam wymyśla, kombinuje... ostatnio zrobił mi takiego smacznego, cudo po prostu :D dał mi przepis, prosty był, musze znaleźć tą karteczkę i zrobić

Jesli znajdziesz, to daj znać.
W ogóle musze strzykawkę kupić:d Będę arbuza wódą nabijać:D
SailorMoon
SailorMoon
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no w Lublinie to nagminne swego czasu było, w końcu za coś musieli nowy budynek postawić i nowe samochody kupić:P

A no właśnie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie po coś te tabletki są, a czy działają czy efekt placebo to już nie takie ważne

Dokładnie. Ja tam się tym nie faszeruję, wtedy to był akt desperacji :D

Konto usunięte
Konto usunięte: to fakt dużo zależy od tego na kogo trafimy, ale jak błąd jest ewidentny to niestety nawet pobłażliwy egzaminator nie pomoże:/

Wiem, wiem... Ale są tacy z którym się jedzie lepiej, bo lepsza atmosfera jest, a są i tacy co to strach się odezwać, czy cokolwiek... To też robi różnicę. No ale to tak ogólnie w każdej sferze życia jest :D
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  31 Iulie 2012
styka51
styka51: Będę arbuza wódą nabijać:D

napisz coś więcej na ten temat, ciekawam :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja piórkuje ... znalazłam swojego sobotóra na fotka.pl

faktycznie podobna, kto to?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: faktycznie podobna, kto to?

jakas laska z Poznania ... :ziober2:

jasna ...
SailorMoon
SailorMoon
  31 Iulie 2012

Cholera. Jakoś nam na tych igrzyskach w Londynie nie idzie... :/

styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: napisz coś więcej na ten temat, ciekawam

Kupujesz wódę i arbuza. Arbuza dzielisz na ćwiartki, strzykawkę nabijasz wódą i wstrzykujesz tą wódę w arbuza. Zostawiasz arbuza na noc w lodówce. Potem kroisz i podajesz gościom :D
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakas laska z Poznania ...

podaj login, pooglądam :ninja: naprawdę wyglądacie podobnie :ninja:

styka51
styka51
  31 Iulie 2012

@BlondSzatynka:
Tyś ładniejsza :zakochany:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.