malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  30 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Egzamin na prawko mam jutro, a boje się co najmniej jakby to matura była.

Też mam jutro, ostatnie podejście :) Ale szczerze to już mi nie zależy w ogóle. A o której masz ? Są u Was duże opóźnienia ? Bo u nas 2 godziny to norma
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: dziewczyny, co polecacie na stres? bo do jutra to chyba tutaj zejdę

Wypij sobie melisę. Albo 50 wódki i idź spać.
Sama pamiętam, że bardziej stresowałam się testami niż jazdą :D I nie masz się czym stresować, skoro się uczyłaś, to jako tako powinno być:d
O której masz?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Egzamin na prawko mam jutro, a boje się co najmniej jakby to matura była.

Szczerze mówiąc nie mam pomysłu.
I tak się będziesz denerwować i tak, a proszkami faszerować się, które pewnie i tak g. dadzą, nie ma sensu.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też mam jutro, ostatnie podejście Ale szczerze to już mi nie zależy w ogóle. A o której masz ? Są u Was duże opóźnienia ? Bo u nas 2 godziny to norma

O 12.30 zaczynam dopiero teorie czyli wyjadę pewnie na największy szczyt, ale może to i lepiej. Tak samo, moja koleżanka dzisiaj czekała 1,5h a to dlatego że u mnie najdłużej na egzamin to się czeka aby miesiąc i wciskają ludzi a później nie mogą się wyrobić.

musimy zdać! :D

styka51
styka51: Wypij sobie melisę. Albo 50 wódki i idź spać. Sama pamiętam, że bardziej stresowałam się testami niż jazdą I nie masz się czym stresować, skoro się uczyłaś, to jako tako powinno być:d O której masz?

E tam.. ja nie lubie takich specyfików, albo mi przejdzie albo weźmie nade mną górę i kicha.
Ja się jazdy nie boję w ogóle, bo to ogarnęłam-przynajmniej mi tak ostatnio instruktorzy mówili, gorzej jakoś ten plac bo dziś mi ujowo szło jak ćwiczyłam bo zmęczona byłam po jeździe.
12.30

Konto usunięte
Konto usunięte: a proszkami faszerować się, które pewnie i tak g. dadzą, nie ma sensu.

Nawet nie chcę próbować, jeszcze by mi zaszkodziły i dopiero by było.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Domyłeś się, Prinz ??? xD

z twarzy tak, pojechalem pumeksem :ninja: i reszte tuszuje tapeta.
dzis kupilem kilo cytryn, moja babcia sie pyta co z tym zrobie. ja - lemoniada.
a pojdzie na reszte ciala :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iulie 2012
Prinz
Prinz: z twarzy tak, pojechalem pumeksem i reszte tuszuje tapeta.

:rotfl:

wybacz.
Prinz
Prinz
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak facet ma bardzo dużą pałę to też nie umieramy

tylko jest rozklapiocha, bol i lzy :lol:

Prinz
Prinz
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wybacz.

wybaczam, ale dzis chodzilem w 30c w dlugim rekawie by kupic te cytryny :lol:

mirra20
mirra20
  30 Iulie 2012

jeszcze 3 dni pracy i wreszcie urlop:D

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iulie 2012
Prinz
Prinz: wybaczam, ale dzis chodzilem w 30c w dlugim rekawie by kupic te cytryny

;))))))
pijana
pijana
  30 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: O 12.30 zaczynam dopiero teorie czyli wyjadę pewnie na największy szczyt, ale może to i lepiej. Tak samo, moja koleżanka dzisiaj czekała 1,5h a to dlatego że u mnie najdłużej na egzamin to się czeka aby miesiąc i wciskają ludzi a później nie mogą się wyrobić. musimy zdać! :D

Ja zawsze czekałam co najmniej miesiąc, a teraz po znajomości tydzień :zonk: Trzymają tyle terminów dla "swoich" :-/ Ale tak jak mówiłam, już mi nie zależy, i tak nie będę mieć auta.
Prinz
Prinz: z twarzy tak, pojechalem pumeksem

JA PIER... ;((((((
asexualna
asexualna
  31 Iulie 2012

Hahaha styka :ninja: byłam u brafitterki i jestem w szoku.

styka51
styka51
  31 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: E tam.. ja nie lubie takich specyfików, albo mi przejdzie albo weźmie nade mną górę i kicha. Ja się jazdy nie boję w ogóle, bo to ogarnęłam-przynajmniej mi tak ostatnio instruktorzy mówili, gorzej jakoś ten plac bo dziś mi ujowo szło jak ćwiczyłam bo zmęczona byłam po jeździe. 12.30

Ja za pierwszym razem oblałąm testy -,- Za drugim razem miałam 3 błędy :lol: Na placu poszło mi świetnie, miałam sprawdzić poziom oleju i światła stopu. Jak wyjechałam na miasto, to w momencie zaczęło padać - pierwszy raz w deszczu -,- Ale dobrze szło, praktycznie miasta się na pamięć nauczyłam na jazdach. Jak dojeżdźałam do WORD'u to egzaminator coś wypisywał, a jak "oho, ciekawe..." Kazał mi zaparkować koło garażu, daje mi papierek i życzy szerokich dróg. A ja uwierzyć nie mogłam :lol:
Będzie dobrze maleńka! Trzymam kciuki :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Hahaha styka byłam u brafitterki i jestem w szoku.

I co wyszło? ;>
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Iulie 2012

Dzien dobry. Znow zapowiada sie ohydny goracy dzien.

madzia2143
madzia2143
  31 Iulie 2012

dobry.
mnie czeka walka z myciem okien (mam ich ponad 40.. )

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.