To samo pomyślałam

Konto usunięte: A czemu sie nie czepiasz osob ktore maja zboczone av? Bo mnie to zastanawia, przeciez jest to zabronione?
Bo nie zawsze się trafia na takie osoby, jak trafiam usuwam, z tym, że przy usunięciu ava nie widać, że reagujemy - nie ma żadnego bana, a za dosłownie sekundę dana osoba ava może dodać ponownie. I taka to robota..
Jest delikatna, ładna, ale jednak nie w moim stylu :)
Konto usunięte: To bylo na ukrainie czy w rosji, teraz nie moge tego znalezc, ale podobno miala bogatych rodzicow ktorzy wplacili kaucje i odmowili leczenia psychiatrycznego
Nie wiem, czy to tylko kwestia bogatych rodziców. Ukraina to dzicz, pewnie słyszałaś o tym, jak pozbywali się bezdomnych zwierząt przed Euro 2012.
Konto usunięte: tez o tym ostatnio myslalam, ogolnie ludzi z wiezien mogliby wykorzystac do jakiejkolwiek pracy, nawet przy produkcji mebli, wtedy uczciwi obywatele mogliby np kupowac jakies meble taniej, czy dowolne inne przyklady. zamiast wydawac na skur... kase mogliby cos robic, w koncu z wlasnego wyboru siedza (nie mwie o pojedynczych przykladach kiedy ludzie serio sa niewinni). znam ludzi, co sie szczyca 'siedzialem a w pier dlu wszystko mialem, playa, tv, dvd... (....)' i jeszcze sobie codziennie cwicza na silowni no bo 'co tu robic'
No bo tak jest.. Idą do więzienia i mają tam wszystko - żarcie, rozrywki, siłownie (żeby jeszcze mogli masy nabrać i wyglądać porządniej przy wyjściu). Jakoś nie widac, by wychodzili wychudzeni, anemiczni.. Jedno słowo - patologia.