malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 750

O kurna! 1/4 mojego autka :lol2:

Dziewczynki:

śliczna :zakochany:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego przecież tylko usunęłam posty i napisałam, żeby po prostu takich zdjęć więcej nie zamieszać, bo mogłaś zapomnieć / nie wiedzieć. Nie było w tym nawet minimum czepiania się, czy złośliwości. Każdemu bym to samo napisała.

A czemu sie nie czepiasz osob ktore maja zboczone av? Bo mnie to zastanawia, przeciez jest to zabronione?
Konto usunięte
Konto usunięte: Konsekwencje takich zachowań są, ale to wszystko zależne jest od kraju niestety. U nas niestety króluje bezkarność.

To bylo na ukrainie czy w rosji, teraz nie moge tego znalezc, ale podobno miala bogatych rodzicow ktorzy wplacili kaucje i odmowili leczenia psychiatrycznego
Konto usunięte
Konto usunięte: Wystarczyłoby takich zwyrodnialców, nie sadzać (bo to przecież żyje potem po królewsku z naszych podatków) ale zaciągnąć do roboty własnie np. w schroniskach i to za darmo

tez o tym ostatnio myslalam, ogolnie ludzi z wiezien mogliby wykorzystac do jakiejkolwiek pracy, nawet przy produkcji mebli, wtedy uczciwi obywatele mogliby np kupowac jakies meble taniej, czy dowolne inne przyklady. zamiast wydawac na skur... kase mogliby cos robic, w koncu z wlasnego wyboru siedza (nie mwie o pojedynczych przykladach kiedy ludzie serio sa niewinni). znam ludzi, co sie szczyca 'siedzialem a w pier dlu wszystko mialem, playa, tv, dvd... (....)' i jeszcze sobie codziennie cwicza na silowni no bo 'co tu robic'

:zonk:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: śliczna

mnie sie nie podoba, i brzydki welon :nie:
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie sie nie podoba, i brzydki welon

Na welon nie patrzę, bo i tak nie będę mieć ;p A kiecka śliczne wg mnie, albo ta:
styka51
styka51
  30 Iulie 2012

Kurde, sorry za wielkość!
:ninja:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: O kurna!

To samo pomyślałam :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: A czemu sie nie czepiasz osob ktore maja zboczone av? Bo mnie to zastanawia, przeciez jest to zabronione?

Bo nie zawsze się trafia na takie osoby, jak trafiam usuwam, z tym, że przy usunięciu ava nie widać, że reagujemy - nie ma żadnego bana, a za dosłownie sekundę dana osoba ava może dodać ponownie. I taka to robota..

styka51
styka51: śliczna

Jest delikatna, ładna, ale jednak nie w moim stylu :)

Konto usunięte
Konto usunięte: To bylo na ukrainie czy w rosji, teraz nie moge tego znalezc, ale podobno miala bogatych rodzicow ktorzy wplacili kaucje i odmowili leczenia psychiatrycznego

Nie wiem, czy to tylko kwestia bogatych rodziców. Ukraina to dzicz, pewnie słyszałaś o tym, jak pozbywali się bezdomnych zwierząt przed Euro 2012.

Konto usunięte
Konto usunięte: tez o tym ostatnio myslalam, ogolnie ludzi z wiezien mogliby wykorzystac do jakiejkolwiek pracy, nawet przy produkcji mebli, wtedy uczciwi obywatele mogliby np kupowac jakies meble taniej, czy dowolne inne przyklady. zamiast wydawac na skur... kase mogliby cos robic, w koncu z wlasnego wyboru siedza (nie mwie o pojedynczych przykladach kiedy ludzie serio sa niewinni). znam ludzi, co sie szczyca 'siedzialem a w pier dlu wszystko mialem, playa, tv, dvd... (....)' i jeszcze sobie codziennie cwicza na silowni no bo 'co tu robic'

No bo tak jest.. Idą do więzienia i mają tam wszystko - żarcie, rozrywki, siłownie (żeby jeszcze mogli masy nabrać i wyglądać porządniej przy wyjściu). Jakoś nie widac, by wychodzili wychudzeni, anemiczni.. Jedno słowo - patologia.
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest delikatna, ładna, ale jednak nie w moim stylu :)

Rozumiem ;)
Podobają mi się takie...lekko romantyczne. Ale jak znam życie wyglądałabym w takiej jak idiotka, soł tylko mogę się napalać -,-
pijana
pijana
  30 Iulie 2012

Kumpela ostatnio miała wesele, suknia na pierwszy dzień i to na głowie mi się nie podoba :nie:

Ale na poprawiny miała świetną kiecuszkę :zakochany: Szkoda, że on taki hm, dla mnie niewyjściowy :ninja: Ten jego strój.

styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i to na głowie mi się nie podoba

Też mi się kapelusze "ślubne" nie podobają w ogóle. Tak trochę kiczowato dla mnie -,-
I za duży dekolt w tej kiecce.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale na poprawiny miała świetną kiecuszkę

Jeju! Faktycznie śliczna :w00t:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

ja już mam swoją sukienke

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Rozumiem ;) Podobają mi się takie...lekko romantyczne. Ale jak znam życie wyglądałabym w takiej jak idiotka, soł tylko mogę się napalać -,-

Do mnie bardziej trafia ten krój:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to na głowie mi się nie podoba

Podbijam. Mi również się nie podoba.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja już mam swoją sukienke

Już w szafie? :ziober2:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Już w szafie?

alez oczywiście XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja już mam swoją sukienke

Fajna, fajna:D Ale nie widzę się w niej -,-

Konto usunięte
Konto usunięte: Do mnie bardziej trafia ten krój:

Powiem szczerze, wiele sukienek w takim kroju podoba mi się. Ale mam chyba jakiś uraz, bo widziałam panny młode w takich i wyglądały jak choinki -,-
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: alez oczywiście XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tak myślałam :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.